Softshellová bunda pro dítě
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj, máte někdo zkušenosti se soft… z tchiba? Chtěla bych pro kluka. Jde mi hlavně o to aby se nepotil a pak neofouknul, má hned rýmu. Mají jí teď v nabídce tak o ní přemýšlím má tam sloupec 3000,prodyšné, větruvzdorné, ale nevím co je na tom pravdy. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra79
ja kupuji nekolikaty rok bundy z H&M a po vyzkouseni x jinych jsou proste nejlepsi a jinou nekoupim, vydrzi vzdy na jaro i podzim stejna velikost a navic se velmi dobre prodaji dal ![]()
z tchiba nevim, ale asi to bude standard nic extra ale nic spatneho
podle kvality jejich jinych veci bych ji osobne nekoupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lana222 Já mám od českého výrobce Fantom, a jsem teda spokojená moc.
Jinak tu Tchibo bych asi za tu cenu klidně zkusila, ale píšou na netu, že je vyprodaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla jsem i v CA ale nestudovala jsem to neměla jsem tolik času, ale ta bude asi nic moc.
a v HM je to jaká cena? A jaký to má sloupec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kupuji jedině od fy Fantom - bundy i kalhoty a moc velká spokojenost.
@Slečna Ferka píše:
@Lana222 Já mám od českého výrobce Fantom, a jsem teda spokojená moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívala jsem se do letáčku, tak jí asi stejně zase nebudou mít ani na krámě.
A co Reima, teď jsem na ní narazila na netu???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra79 Reima je kvalitní značka, ale mrkni na kolekci Fantom, vychází cenově levněji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině Fantom, materiál je podobný jako Tchibo, ale zpracování má fantom nesrovnatelně lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mohu doporučit poutout, taky česká výroba. Kupuji vždy kalhoty i bundu a využíváme celoročně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra79
tak treba ted u nas prselo a maly 5.5r mel jen tricko s kratkym rukavem, kdyz jel do Krkonos min. tyden s nasima, taky mel pod bundou na vyslapech jen kr. triko a kdyz je podzim davam flaus. mikcu taky z HM oni totiz maji diry na palce a syn to ma rad a ezhrnuji se mu rukavy ![]()
nosime ji dokud neni cas na zimni, protoze fakt vydrzi na jaro, leto i podzim
jo a mame fakt jen jednu na celou sezonu vzdycky v zime koupim o cislo vetsi ve vyprodeji z HM a mame na dalsi rok, kupuji cca za 599kc max a to si myslim ze je fajn cena vs. kvalita.
nemame plastenku, nikdy nepromokla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit