Softshellová bunda pro dítě
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Docela hodně čtu že často se nosí fleece mikina, to má nějaký důvod? Může být i normální mikča z bavlny třeba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra79 Fleece víc hřeje než bavlna, ale já třeba preferuju bavlnu, dcera má sklon k ekzému. (Nicméně hodně dědíme, takže máme i flísové).
Jinak tuto teplou zimu dcera s výjimkou pár týdnů absolvovala v softshellce od Fantoma: triko, mikina tlustší či tencí (případně vesta), a fakt kromě dnů, kdy celý den mrzlo nebo kdy jezdila v kočáru a nehýbala se, prakticky celou zimu stačila ta bunda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, omlouvám se, že vás vstupuji do diskuse, netušíte jaké parametry má softshell u bund Wolf? Nemáte s ní někdo osobní zkušenost. Nedaří se mi to nikde dohledat.
Ev. kterou značku mi doporučíte pro klučíka - vel. 98, 104,?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adrie Tak já jsem kupovala wolf za bezva cenu ve výprodeji vel. 128, že to pětiletým ohrnu a budou ji mít dýl. Nakonec ji nosí jedenáctiletá, ta bunda je fakt velká, takže počítej tak o 2-3 čísla větší. Jinak meteriálově nic moc, spíš silnější mikča, co bych ale za tu cenu chtěla. Pro pětileté mám loap a OK, jsou spíš větší na svůj věk a mají 110/116 a ohrnuté rukávy, takže jsou také lehce větší, ale ne tolik jako ten wolf.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemanka děkuji za info. Ještě mám rozjednanou Lindex, Fantom, která je lepší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adrie Sice jsem ani jednu neměla, ale důvěřovala bych českému fantomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem pro fantom - nosi obe deti a ta softshellka se fakt vyplati. Mmch material mam odzkouseny i na sobe - nechala jsem si od nIch sit dospelacke softshell kalhoty a fakt super
nepromoknou, neprofouknou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik píše:
Taky jsem pro fantom - nosi obe deti a ta softshellka se fakt vyplati. Mmch material mam odzkouseny i na sobe - nechala jsem si od nIch sit dospelacke softshell kalhoty a fakt super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3000 je podle mě hodně málo, já mám osvědčen bundy hannah- jsou bezkonkurenčně nejlepší, pak je hodně výborná Elka a i envy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jsem zase tady s dotazem ![]()
Dneska jsem viděla v HM bundu ale nebyla tam napaná že je softshell, ale voděodolná atd. Tak nevím jestli jsou to ty softshell, měli jste to tam naspané když jste je tam kupovali? Materiál mi přišel jako softs…
A jakou máte zkušenost s firmou Loap?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra79 Já mám softshelku Loap a teda super - vodní sloupec 5000 mm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka má softshelku od Kilimanjara a jsem s ní dost spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivyk právě mě zmátl vodní sloupec dneska u loap.Na bundě napsáno 3000 a na ceduli 5000. ![]()
Už jsem to ale vyřešila. Shodou náhod jedeme v pondělí do špindlu přes vrchlabí a tam je prodejna kde mají od značky fantom bundy, takže tam zajdeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jakou paropropustnost by měla bunda mít? Chci koupit starší, narazila jsem na Waitomo. Podle netu ale nemají paropropustnost víc jak 1000g. Chci to pro dítě do školky. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1000 je hodně málo, dítě bude zpocené a mokré. Lepší standard je 3000 prodyšnost a 6000 a výše už je luxus. Za sebe bych koupila třeba hannah, envy, elka, asi i lindex. Do školky bych koupila tyto značky klidně i bazarové. Jsou většinou v top stavu. Hodně toho vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit