Softshellová bunda pro dítě

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
28.2.12 08:53

Ahoj holky,
já mám softshellku NordBlanc a s tou jsem teda hooodně spokojená. Fakt nepromokne, neprofoukne a odvádí vlhkost. Takže za mě bych pro dospělé doporučila tuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
28.2.12 09:16

Já mám softshelku COlumbia a nepotím se v ní.A když se spotím, tak mi přijde, že to dobře odvětrává, jen pokud mám batoh, tak trošku hůř.Ale nosím pod ni funkční nebo thermo prádlo tak to vůbec necítím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3241
28.2.12 12:29

Máme elku a letos kupuju znova, je opravdu skvělá, neprofoukne, nepromokne a narodzíl od nekvalitních softshellů se v ní děcka nezpotily. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.2.12 12:47
k.a.c.k.a.1 píše:
Máme elku a letos kupuju znova, je opravdu skvělá, neprofoukne, nepromokne a narodzíl od nekvalitních softshellů se v ní děcka nezpotily. :-)

nebudeš Elku prodávat? :mrgreen: Chtěla bych tu červenou v 98, ale dvanáct stovek za ní dát nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.2.12 14:01

Tak už mám dvě v užším výběrovém řízení :lol: C&A nebo H&M? Je nějaká vyloženě špatná? U C&A se jen bojím výběru velikosti, protože v roce mi holka nosila jejich vel. 92 :think: Budu určitě objednávat přes net.

Jen z té růžové hold musím slevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
28.2.12 14:05

Záleží, jakou má dcerka postavu, ta druhá mi přijde krátká a široká… ale těžko hodnotit jen z fotky :nevim:
Každopádně se mi pozdává víc ta první, ale zas manžetky na rukávech jsou dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.2.12 14:09

Já jen dodám, že HMko mívá všeobecně ty věci větší a přijdou mi více kvalitnější než CA. Určitě bych šla do HMkové bundy. Jo a tyhle mají ve více variantách, myslím tam byla i šedá s kytičkama. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Příspěvek upraven 28.02.12 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
28.2.12 14:10

Souhlasím s Laajou, mám tytéž zkušenosti, volila bych HMko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.2.12 20:32

I já h&m. My máme černou 98. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
29.2.12 22:00

Ta moje Alpinepro je už asi 3 roky stará, ale pořád moc pěkná. Do města super, akorát škoda že nemá i membránu proti dešti. Na běžky to fakt není, to jí kup radši něco funkčního od Swixxu nebo jak se to jmenuje. Tehdá stála asi 1500. Ta cena dětské HMku je fakt sympatická ale dospělou jsem tam asi nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.2.12 23:16

Tak vybráno, byla jsem se dnes mrknout v CaA a tam jí nemají a ani nevědí jestli mít budou a vzhledem k tomu že už tam mají hromadu jiných jarních bundiček, tak na to kašlu a vsadím na jistotu co mi doporučujete, takže jsem večer objednala tu HMkovou :dance: Tak všem díky za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
29.2.12 23:25

Taky mám HM a je fakt super, máme druhým rokem 98 a malýmu normálně už kupuju 104 a pořád mu je.A na to že ji občas peru na 30 tak je jak nová-udělalas dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.2.12 23:32

no, to je další věc, jak se pere a hlavně v čem (musí se pak stříkat sprejem aby měla stále vlastnosti jako na začátku)? Vím že aviváž ne, ale toť vše - dostala jsem softshellku od Husky jako firemní v práci a vyprala jsem ji na 40° a když jsem v ní zmokla tak úplně durch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
29.2.12 23:36

No já to peru na 30 i když je tam napsáno na 40 a ničim to nestříkám,ale my za deště nechodíme ven,tak ani nevím jestli to promoká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.3.12 11:53

Já je peru v tom speciálním gelu, prodávají je ve sportech, já mám z Hudy sportu.Buď jeden pytlík na jednu pračku nebo pak celou falšku.Ale my toho máme hodně i kalhoty,vesty, takže my už máme celou tu láhev.Jinak jsem kupovala jen ten pytlíček a v pohodě.Nosím jí pořád a nepromoká mi i když lilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat