Dámský elektrický holicí strojek

9166
23.7.14 19:56

Já si kdysi koupila Braun, a za chvíli už neholil, byl tupý.
Není nad holící žiletky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
23.7.14 20:58

No, myslím si, že strojky špatné nejsou, ale spíš by mě tajímalo, za jak dlouho břity vydrýí a jaký je servis na výměnu za nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.15 11:11

Ráda bych oživila toto téma… potřebuji tipy…rady… jsem tmavý typ a tak se holím strojkem docela často…cca 1-2× týdně.. jde mi hlavně o dámské partie a podpaží se silnějšími chlupy… nohy a ruce zvládnu při nejhorším žiletkou… ale na ten zbytek potřebuji holící strojek…jenže můj oblíbený braun se rychle otupý.. a to ho čístím, mažu olejem na šicí stroje..prostě mýslím že o něj pečuji…
jaký používáte vy?
díky za rady…

• Citovat
  • Upravit
4000
2.2.16 09:52

@Attila8

Ty jsi taky frnda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
2.2.16 10:09

Mám tak phillips, nejspíš ten samý, co ty. Hlavice sehnat jde, ale i se servisem se to fakt nevyplatí, koupila jsem si radši nový, ten samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
2.2.16 12:13

@Attila8

Ne v pohodě, alespoň je sranda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.11.21 07:45

OŽIVUJI DISKUZI…doba nam pokročila, tak se vas chci zeptat na zkušenosti nových strojků..potřebovala bych hlavně nějaký na spodek, tam mi žiletka nedělá dobře :mrgreen: :mrgreen: Jaky elektrický strojek používáte a jak dlouho vam vydrží ostra hlavice aby neskubal? Diky moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.11.21 12:40

@MatildaMatilda Já mám teď pár dní tento Braun Lady Style 5160 Blue. Na Pilulka.cz o něm máš vše napsáno. Zatím jsem max spokojená, má totiž zvláštní nástavec na intimní partie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.11.21 12:57

Děkuji za reakci. Vypadá dobře. Vetsinou je vse na holení oblasti bikin, tak nevím jestli to bude dobry na cely spodek…to co jsem mela minule, tak občas tak „kousnul“,ze uz jsem ho dal než do třísel nepustila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí