Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
AHoj. Před 2 měsíci jsem si dala modročerný přeliv Palette Schwarzkopf. Je to ta řada na 24 umytí. Už bych ráda změnu, ale nemůžu se ho nijak zbavit. Barva už moc pěkná není, ale odstín se v podstatě nevymývá, a nepodařilo se mi to dokonce „přebít“ ani permanentní barvou. Máte někdo zkušenosti, co s tím? Popř. pokud to bude číst přímo nějaká odbornice, co by mi poradila?
Měla jsem ze stejné řady i 2 jiné odstíny, ale ty už za měsíc byly vymyté docela dost, po 2 měsících už byla prakticky původní barva vlasů.
Černá se, bohužel, vymývá dost těžko.. Mně kdysi vydržela asi půl roku, pak se z ní stala tmavě hnědá, nakonec jsem to odarvila.. ![]()
Černou ničím nepřebiješ… ta mrcha se zažere až do kůže ![]()
buď budeš tak odvážná a vezmeš to sama doma odbarvovačem (což nedoporučuju, výsledek v 90% bývá katastrofální) a nebo holt investuješ a necháš si pomoct od kadeřnice.
Černé se jen tak nezbavíš
Já od nich používám barvu modročernou.
Jéé tak ono tam je sice na 24 umytí, ale samozřejmě to tak není..a už vůbec né u černé..nezbývá nic jiného než stáhnout (odbarvit) a dát na to něco světlejšího..a ženy..pamatujte barvu barvou nikdy nezesvětlíte..
Tak to jste mě nepotěšili. Vůbec mě nenapadlo, že to bude takový držák, když je to jen přeliv. Hlavně i kvůli tomu, že ty další odstíny se mi vymyly celkem rychle.
To se mi tedy opravdu nevymyje, musím čekat až to odroste?
@ottla Přesně tak, buď počkáš, až to odroste, nebo si to necháš zesvětlit. Ale jak už někdo zmínil výše, nejlépe od kadeřnice, po domácku je výsledek vždy nejistý… ![]()
@Annie87 Ale tohle teda platí jen pro tu černou asi? Prostě jsem měla za to, že přeliv se vymyje vždycky (a tak se i v jiných odstínech stalo), takže to byl spíš experiment, s tím, že pak tam dám zas jiný odstín.
@ottla píše:
@Annie87 Ale tohle teda platí jen pro tu černou asi? Prostě jsem měla za to, že přeliv se vymyje vždycky (a tak se i v jiných odstínech stalo), takže to byl spíš experiment, s tím, že pak tam dám zas jiný odstín.
Platí to i pro tmavě hnědou a špatně se mi vymývala i fialová.. Většinou platí to, že čím tmavší odstín, tím hůře jde dolů..
@Annie87 Měla jsem předtím od stejné značky bordó, a to se mi na můj vkus zas vymylo až moc rychle. Proto mě nenapadlo, že jiný odstín se takhle zažere.
Může mi tady nějaká kadeřnice vysvětlit tedy rozdíl mezi přelivem a barvou třeba v případě té černé? Přeliv jsem volila právě z důvodu, že jsem nechtěla nechat odrůstat…