Modročerný přeliv Palette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1270
22.7.14 00:58

modročerný přeliv Palette

AHoj. Před 2 měsíci jsem si dala modročerný přeliv Palette Schwarzkopf. Je to ta řada na 24 umytí. Už bych ráda změnu, ale nemůžu se ho nijak zbavit. Barva už moc pěkná není, ale odstín se v podstatě nevymývá, a nepodařilo se mi to dokonce „přebít“ ani permanentní barvou. Máte někdo zkušenosti, co s tím? Popř. pokud to bude číst přímo nějaká odbornice, co by mi poradila?
Měla jsem ze stejné řady i 2 jiné odstíny, ale ty už za měsíc byly vymyté docela dost, po 2 měsících už byla prakticky původní barva vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
267
22.7.14 02:11

Černá se, bohužel, vymývá dost těžko.. Mně kdysi vydržela asi půl roku, pak se z ní stala tmavě hnědá, nakonec jsem to odarvila.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
22.7.14 07:01

Černou ničím nepřebiješ… ta mrcha se zažere až do kůže :)
buď budeš tak odvážná a vezmeš to sama doma odbarvovačem (což nedoporučuju, výsledek v 90% bývá katastrofální) a nebo holt investuješ a necháš si pomoct od kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.7.14 07:54

Černé se jen tak nezbavíš :? Já od nich používám barvu modročernou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
22.7.14 08:46

Jéé tak ono tam je sice na 24 umytí, ale samozřejmě to tak není..a už vůbec né u černé..nezbývá nic jiného než stáhnout (odbarvit) a dát na to něco světlejšího..a ženy..pamatujte barvu barvou nikdy nezesvětlíte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.7.14 21:27

Tak to jste mě nepotěšili. Vůbec mě nenapadlo, že to bude takový držák, když je to jen přeliv. Hlavně i kvůli tomu, že ty další odstíny se mi vymyly celkem rychle.
To se mi tedy opravdu nevymyje, musím čekat až to odroste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.7.14 22:23

@ottla Přesně tak, buď počkáš, až to odroste, nebo si to necháš zesvětlit. Ale jak už někdo zmínil výše, nejlépe od kadeřnice, po domácku je výsledek vždy nejistý… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.7.14 22:26

@Annie87 Ale tohle teda platí jen pro tu černou asi? Prostě jsem měla za to, že přeliv se vymyje vždycky (a tak se i v jiných odstínech stalo), takže to byl spíš experiment, s tím, že pak tam dám zas jiný odstín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.7.14 22:47
@ottla píše:
@Annie87 Ale tohle teda platí jen pro tu černou asi? Prostě jsem měla za to, že přeliv se vymyje vždycky (a tak se i v jiných odstínech stalo), takže to byl spíš experiment, s tím, že pak tam dám zas jiný odstín.

Platí to i pro tmavě hnědou a špatně se mi vymývala i fialová.. Většinou platí to, že čím tmavší odstín, tím hůře jde dolů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.7.14 22:53

@Annie87 Měla jsem předtím od stejné značky bordó, a to se mi na můj vkus zas vymylo až moc rychle. Proto mě nenapadlo, že jiný odstín se takhle zažere.

Může mi tady nějaká kadeřnice vysvětlit tedy rozdíl mezi přelivem a barvou třeba v případě té černé? Přeliv jsem volila právě z důvodu, že jsem nechtěla nechat odrůstat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí