Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pokud mas nekde blizki Lidl, tak hodne si chvali holky tady jejich kosmetiku. Plet.ml. napr. stoji do 30kc. Jsou tu na to i diskuze. Je to znacka Cien.
Me moc vyhovuje saloos, hydrofilni odlicovaci olej, cca 75kc a pletovy olej misto kremu cca 130kc. Vydrzi to kolem 6m a nic jineho k tomu nepotrebuju. Pouzvam levanduli. delaji vice druhu a nejlevnejsj to mam z lekarny, kde si to necham objednat. Bala jsem se, ze to bude mastne, ale jsem nadsena.
Zkus Cien z Lidlu, teď dost vyhrávají různé testy. Krémy i šampony jsou super a za výborné ceny ![]()
A co se tyce nivei, tak to je podle me dost kvalitni kosmetika. Muzes nakoupit i vyrobky pro miminka.
Moc dekuji. Do lidlu se dojdu zitra podivat a na niveu taky… ja zas nechci nic draheho ale rada buch aspon nejakou kvaliti. Moje mamka pouziva dodnes marinu krem nebo jak se to pose a porad I v 50ma krasnou plet. Nerada bych si ji nejak moc znicila…
Krem Cien, odlicovac z DM modry, modra Nivea a modra Indulona, jinak ja uz nejaky ten cas ten regal s miliardou kremu obchazim obloukem a to vim jen setinu toho co je to za sajrajty. Obcas si „dopreju“ neco z Manufaktury.
@peli Za sebe můžu doporučit na odlíčení micelárku od Garnier, je naprosto úžasná
.
Mám odzkoušené krémy za 2-3 tisíce a nejvíce používám Cien z Lidláče za pade ![]()
O Cien pořád čtu, ještě jsem se neodhodlala to vyzkoušet.
Levnější, kterou mám vyzkoušenou a docela mi vyhovovala, je Ryor.
Cien ma i celkem pouzitelnou dekorativku. Zrovna dnes jsem se dokopala k recenzi na rasenku:
http://vanitytime.blogspot.cz/…rasenku.html
A ten cien koupim v lidlu? To jsem si nevsimla, ze tam maji tolik kosmetiky. @tavi
Ahoj holky, mohly by jste mi nekdo doporucit kosmetiku, ktera je dostupna v kazde drogerii a je za rozumnou cenu? Nechci nic predrazeneho a nemusi to byt znacka. Potrebuji krem, odlicovac…atd. pro plet 30let, az na obcasne akne z cokolady mam bezproblemovou a mladou plet. Nevim jestli ni ea nebo garnier mebo dm znacka.
Jake mate zkusenosti a s cim jste spokojene? Moc dekuji