Doporučte levnou dostupnou kosmetiku pro pleť 30 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
peli
15.7.14 21:59

Doporucte levnou kosmetiku.

Ahoj holky, mohly by jste mi nekdo doporucit kosmetiku, ktera je dostupna v kazde drogerii a je za rozumnou cenu? Nechci nic predrazeneho a nemusi to byt znacka. Potrebuji krem, odlicovac…atd. pro plet 30let, az na obcasne akne z cokolady mam bezproblemovou a mladou plet. Nevim jestli ni ea nebo garnier mebo dm znacka.
Jake mate zkusenosti a s cim jste spokojene? Moc dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
735
15.7.14 22:02

Pokud mas nekde blizki Lidl, tak hodne si chvali holky tady jejich kosmetiku. Plet.ml. napr. stoji do 30kc. Jsou tu na to i diskuze. Je to znacka Cien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.14 22:04

Me moc vyhovuje saloos, hydrofilni odlicovaci olej, cca 75kc a pletovy olej misto kremu cca 130kc. Vydrzi to kolem 6m a nic jineho k tomu nepotrebuju. Pouzvam levanduli. delaji vice druhu a nejlevnejsj to mam z lekarny, kde si to necham objednat. Bala jsem se, ze to bude mastne, ale jsem nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73

Zkus Cien z Lidlu, teď dost vyhrávají různé testy. Krémy i šampony jsou super a za výborné ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735

A co se tyce nivei, tak to je podle me dost kvalitni kosmetika. Muzes nakoupit i vyrobky pro miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
15.7.14 22:09

Moc dekuji. Do lidlu se dojdu zitra podivat a na niveu taky… ja zas nechci nic draheho ale rada buch aspon nejakou kvaliti. Moje mamka pouziva dodnes marinu krem nebo jak se to pose a porad I v 50ma krasnou plet. Nerada bych si ji nejak moc znicila…

• Citovat
  • Upravit
1521
15.7.14 22:12

Krem Cien, odlicovac z DM modry, modra Nivea a modra Indulona, jinak ja uz nejaky ten cas ten regal s miliardou kremu obchazim obloukem a to vim jen setinu toho co je to za sajrajty. Obcas si „dopreju“ neco z Manufaktury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
15.7.14 22:24

Jsem taky pro Cien. Pokud prirodni, tak z DM Alverde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
15.7.14 22:31

Já používám Indulonu nebo dětský krém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
15.7.14 22:49

@peli Za sebe můžu doporučit na odlíčení micelárku od Garnier, je naprosto úžasná :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.14 07:10

Mám odzkoušené krémy za 2-3 tisíce a nejvíce používám Cien z Lidláče za pade :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Meha
16.7.14 07:41

O Cien pořád čtu, ještě jsem se neodhodlala to vyzkoušet.
Levnější, kterou mám vyzkoušenou a docela mi vyhovovala, je Ryor.

• Citovat
  • Upravit
3421
26.7.14 00:16

Cien ma i celkem pouzitelnou dekorativku. Zrovna dnes jsem se dokopala k recenzi na rasenku:
 http://vanitytime.blogspot.cz/…rasenku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
27.7.14 15:33

A ten cien koupim v lidlu? To jsem si nevsimla, ze tam maji tolik kosmetiky. @tavi

• Citovat
  • Upravit
3421
2.8.14 16:32

@peli jojo, v Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat