3D tetování obočí - zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6792
14.7.14 18:25

3D tetovani oboci

Ahoj holky. Prosim mamka mi rikala ze tetuji oboci 3D - vlaskovani. ( pernamentni make up) a chci se zeptat mate zkusenost? Hlavne nikde na netu nemuzu najit Prahu :think: poradite mi nekdo, kde to delaji? A za kolik? Popripade hodte fotky vaseho. Dekuju :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
14.7.14 18:48

Ahoj Jáji :mavam: přifařím se ti sem, chce to mamka, akorát že v Brně, tak kdyby taky někdo věděl.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.7.14 19:15

@jaja84 má to známá, prostě jí vytetovali jednotlivé chloupky. Vypadá to velice realisticky. Já teda jsem proti tetování obočí, příjde mi to velice vulgární. Ale tohle musím říc, že vypadá celkem přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.7.14 19:38

Omlouvám se, že vstupuji, když o tom nic nevím… ale nevíte někdo, jestli se to dá použít už i když už má člověk tetované obočí?? Ptám se kvůli mamky, tetování má-velice decentní a hezké a hlavně své obočí už fakt ani nemá) a vím, že se to musí obnovovat… po nějaké době, tak mě napadlo, že by to měla taky hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
14.7.14 19:47

Tak já touto metodou obočí mám dělané. A můžu vám říct že nikdo mi nevěří že to mam permanetní :-) Jsem blondýná a mám uplně světlé občí, takže jako by nebylo… A obočí jsem si vždycky dobarvovala tužkou, a ted po tomhle vytetování vlásku to vypadá opravdu dobře, přirozeně, rozhodně to není tak že by to bylo do očí… Dlouho jsem se odhodlávala a jsem opravdu ráda že jsem do toho šla… Jen doporučuju opravdu ověřit člověka co to dělá, ěnjaké fotky dopředu… popř. at vám k tomu něco řekne… já to byla dělat na 2× z důvodů, že 1. mi jej udělala jemnější světlejší a 2. jsem šla na dodělávku, kde mi to upravila podle přání…(bylo to v ceně) jen teda jsem z Opavy tak vám to moc nepomůže, abych vám doporučila salon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.7.14 19:51

@werw
Ahoj, mohu znat cenu? Ja mam tedy permanentni obovi delane pred 7lety.Ale uz to trochu vybledlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
14.7.14 19:57

Já jsem teď někde viděla billboard s touto adresou http://www.dermitage.cz/…anentni-make
Mrkla jsem na stránky, mají tam dost fotek a vůbec to nevypadá zle. Každopádně jde o nějakou drahou kliniku v Praze, takže ceny jsou fakt astronomické. U obočí mají psané 9000 8o
Já mám dělané klasicky a vůbec to nevypadá vulgárně. Jako blondýna ho mám udělané fakt jenom jemně, ale je to na úkor výdrže, po dvou letech už by to chtělo obnovit. Jinak moje vlastní mi prostě neroste, zkoušela jsem už všechno možné a nic… Bohužel jsem si ho trhala hodně na tenko od zhruba 15 let, v té době to bylo v módě. Časem jsem si samozřejmě uvědomila, že je to blbost, ale bylo už pozdě. Dneska je mi 33 a mám tam pár chlupů :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.7.14 21:07

Jsem asi měsíc po vláskování, naprostá spokojenost, přirozené. Cena 3900 Kč.Praha.http://www.studio-5.cz/permanentni-make-up-oboci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
15.7.14 12:17

@Maky.p Ahoj Makysku. Co jsem tak koukala na fotky na netu tak to vypada fakt dobre. :mavam: @Melody 4 no prave :mrgreen: co jsem videla fotky tak jsem z toho uplne unesena. Potrebuju normalni tvar :mrgreen: @werw jee a nemuzes hodit fotku? @Burj Chalifa no to je super, jdu to zkusit nejak vygooglit podle te adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
15.7.14 12:19

@lucinkama 9000tis? jezisi! A tak vis co, ted kdyz existuji takove veci jako je tohle, tak bych nebyla smutna ze ti to neroste :hug: to mne spis zajima jak se to jako dela, to mi vytrha vsechno moje? :?: protoze mamka ho ma taky vytetovane a rikala ze ji stve ze si to svoje musi porad rvat, tak nesmutni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
15.7.14 12:49

@werw Ahoj, prosím tě, mohu tě poprosit třeba do sz adresu toho salonu /webovky/… jsem z Ov… děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.7.14 16:23
@jaja84 píše:
@Maky.p Ahoj Makysku. Co jsem tak koukala na fotky na netu tak to vypada fakt dobre. :mavam: @Melody 4 no prave :mrgreen: co jsem videla fotky tak jsem z toho uplne unesena. Potrebuju normalni tvar :mrgreen: @werw jee a nemuzes hodit fotku? @Burj Chalifa no to je super, jdu to zkusit nejak vygooglit podle te adresy.

Je to v průchodu napravo od Kotvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.7.14 16:35
@CokeLady píše:
Na některých fotkách na tom webu je hodně vidět, že je to echt umělé. :?

Umělé nikdy nebude jako přirozené, to je jasné. Také záleží na samotné nositelce, zda bude v ostatním vypadat lacině nebo upraveně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.7.14 17:24
@CokeLady píše:
No ty jsi psala, že to vypadá přirozeně a teď, že to nikdy nebude vypadat přirozeně :lol: Tay je otázka, kdy je to před a po focené, snad ne hned po aplikaci. Ono je to i tím, že je to focené z blízka a s bleskem, tak je to deformované. To ale vypovídá i něco o sebeprezentaci toho salónu. Každopádně to to obočí je opravdu relativně přirozené oproti ukázkám prací rty a linky, to je masakr. 8o

relativně přirozeně v rámci možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
15.7.14 21:26

Holky hodím vám tu fotku…láp jsem ho vyfotit neuměla., ale rozhodně to vypadá přirozeně… hodně lidí mi chválí to obočí a jak jim řeknu že to mam permanent tak se strašně diví :-D

Jo a cena 2800,– +300 2. zákrok, který není vždy nutný..ja jsem to chtěla trochu ztmavit tak to bylo 300 za jehlu. A mám to taky metodou vláskování a barvu mám pigmentovou (štrnější a přirozenější) a mělo by to vydržet cca rok +-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí