Trvalá na řasy

3800
14.7.14 19:29

Trvalá na řasy

Ahojky, chodíte některá na trvalou na řasy? Zítra na ní jsem objednaná a docela se toho bojím, že mi ty řasy zničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
14.7.14 19:42

Tak to brzy zjišťuješ, co ti trvalá na řasy s řasama udělá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.7.14 19:44

Měla sem 2×. Vždy mě štípalo, když mi dávala barvu, ale vydrzela sem. Jinak mám řasy hodně silné a dolů, tak nic moc efekt. Ale sem asi atypicky pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
14.7.14 19:47

@hanka.br. já si zjistila pro a proti, ale kamarádka mne dneska nahlodala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
14.7.14 19:48

@Naďa 2 taky je mám dolů a nejde mi je natočit ani klaštičkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
14.7.14 19:52

Ja jsem si je nechavala delt, mam je tedy normalne nahoru, ale chtela jsem jeste vic. Nevim tedy, ale u me efekt super a zadne znicene rasy. Kdyz to stipe, tak to slecna spatne nanasela. Takze za me :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
14.7.14 19:53

@Aureliana četla jsem, je to vhodný i pro hodně citlivé oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.14 15:02

Trvalá na řasy

Ahoj holky,
nevíte o nějaké dobré kosmetičce, která dělá trvalou na řasy? A jak jste spokojené? Kralupy nad Vltavou a okolí. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.7.14 15:10

Ahojky trvalou na rasy si občas nechávám dělat a za mě výborný! Rasy se mi nikdy neznicili, mám je celkem dlouhé, takže natocene jsou fakt krasne. Když to v stipe tak to nevadí, je dobre oci pak prokapnout ocnima kapkama. Někdy se tam proste dostane troska a pak to může štípat. Vždy si je nechám i nabarvit. Jinak co je dost důležité, aby kosmetička zvolila správnou velikost natacek, protože při špatně můžou rasy byt jakoby zlomene a to vypadá hnusne. Me se moc nelíbí rasy prodluzovane, přijde mi to neprirozene v některých případech až prehnane. A potomto několik kamosek přišlo o skoro všechny své rasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.14 15:14

Byla jsem na trvalé 2×, poprvé maximální spokojenost. Teď jsem byla někde jinde a tragédie, jako kdybych na žádné trvalé nebyla :nevim: Taky mám svoje řasy celkem dlouhé a přijde mi zbytečné dávat umělé a trvalá je pro mě ideální. A kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.7.14 15:27
@hanulinkaC píše:
Byla jsem na trvalé 2×, poprvé maximální spokojenost. Teď jsem byla někde jinde a tragédie, jako kdybych na žádné trvalé nebyla :nevim: Taky mám svoje řasy celkem dlouhé a přijde mi zbytečné dávat umělé a trvalá je pro mě ideální. A kam chodíš?
jsem z Brna, mám tu svou moc šikovnou kosmetiku, ke které chodim už roky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.14 15:31
@pupetka píše:
jsem z Brna, mám tu svou moc šikovnou kosmetiku, ke které chodim už roky…

Aha…tak to ti fakt závidím :) Přesto díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.4.15 12:35

Ahojte, chtěla bych se vás už zkušených zeptat na trvalou řas. Vlastně co to ta trvalá řas je? Chodila jsem ke kosmetičce vždy jen na celkovou kosmetiku, kde mi nabarvila obočí i řasy. Ale o trvalou řas jsem se nikdy neiformovala…a ještě, ničí to řasy? Moje řasy jsou dlouhé od malička-kosmetička byla vždy v úžasu :-D. Tak by si nerada zničila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
27.4.15 14:17
@Black Tears píše:
Ahojky, chodíte některá na trvalou na řasy? Zítra na ní jsem objednaná a docela se toho bojím, že mi ty řasy zničí.

já byla spokojená na začátku pak začaly řasy padat a vyrůstat tak žádná hrůza bylo to krásné lepší jak umělé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
28.4.15 12:04
@MonaM1 píše:
Ahojte, chtěla bych se vás už zkušených zeptat na trvalou řas. Vlastně co to ta trvalá řas je? Chodila jsem ke kosmetičce vždy jen na celkovou kosmetiku, kde mi nabarvila obočí i řasy. Ale o trvalou řas jsem se nikdy neiformovala…a ještě, ničí to řasy? Moje řasy jsou dlouhé od malička-kosmetička byla vždy v úžasu :-D. Tak by si nerada zničila…

Natočí ti je na natačky, když je máš rovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast