Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, chodíte některá na trvalou na řasy? Zítra na ní jsem objednaná a docela se toho bojím, že mi ty řasy zničí.
Měla sem 2×. Vždy mě štípalo, když mi dávala barvu, ale vydrzela sem. Jinak mám řasy hodně silné a dolů, tak nic moc efekt. Ale sem asi atypicky pripad.
@hanka.br. já si zjistila pro a proti, ale kamarádka mne dneska nahlodala ![]()
@Naďa 2 taky je mám dolů a nejde mi je natočit ani klaštičkami
Ja jsem si je nechavala delt, mam je tedy normalne nahoru, ale chtela jsem jeste vic. Nevim tedy, ale u me efekt super a zadne znicene rasy. Kdyz to stipe, tak to slecna spatne nanasela. Takze za me ![]()
Ahoj holky,
nevíte o nějaké dobré kosmetičce, která dělá trvalou na řasy? A jak jste spokojené? Kralupy nad Vltavou a okolí. Díky ![]()
Ahojky trvalou na rasy si občas nechávám dělat a za mě výborný! Rasy se mi nikdy neznicili, mám je celkem dlouhé, takže natocene jsou fakt krasne. Když to v stipe tak to nevadí, je dobre oci pak prokapnout ocnima kapkama. Někdy se tam proste dostane troska a pak to může štípat. Vždy si je nechám i nabarvit. Jinak co je dost důležité, aby kosmetička zvolila správnou velikost natacek, protože při špatně můžou rasy byt jakoby zlomene a to vypadá hnusne. Me se moc nelíbí rasy prodluzovane, přijde mi to neprirozene v některých případech až prehnane. A potomto několik kamosek přišlo o skoro všechny své rasy…
Byla jsem na trvalé 2×, poprvé maximální spokojenost. Teď jsem byla někde jinde a tragédie, jako kdybych na žádné trvalé nebyla
Taky mám svoje řasy celkem dlouhé a přijde mi zbytečné dávat umělé a trvalá je pro mě ideální. A kam chodíš?
@hanulinkaC píše:jsem z Brna, mám tu svou moc šikovnou kosmetiku, ke které chodim už roky…
Byla jsem na trvalé 2×, poprvé maximální spokojenost. Teď jsem byla někde jinde a tragédie, jako kdybych na žádné trvalé nebylaTaky mám svoje řasy celkem dlouhé a přijde mi zbytečné dávat umělé a trvalá je pro mě ideální. A kam chodíš?
@pupetka píše:
jsem z Brna, mám tu svou moc šikovnou kosmetiku, ke které chodim už roky…
Aha…tak to ti fakt závidím
Přesto díky ![]()
Ahojte, chtěla bych se vás už zkušených zeptat na trvalou řas. Vlastně co to ta trvalá řas je? Chodila jsem ke kosmetičce vždy jen na celkovou kosmetiku, kde mi nabarvila obočí i řasy. Ale o trvalou řas jsem se nikdy neiformovala…a ještě, ničí to řasy? Moje řasy jsou dlouhé od malička-kosmetička byla vždy v úžasu
. Tak by si nerada zničila…
@Black Tears píše:
Ahojky, chodíte některá na trvalou na řasy? Zítra na ní jsem objednaná a docela se toho bojím, že mi ty řasy zničí.
já byla spokojená na začátku pak začaly řasy padat a vyrůstat tak žádná hrůza bylo to krásné lepší jak umělé ![]()
@MonaM1 píše:
Ahojte, chtěla bych se vás už zkušených zeptat na trvalou řas. Vlastně co to ta trvalá řas je? Chodila jsem ke kosmetičce vždy jen na celkovou kosmetiku, kde mi nabarvila obočí i řasy. Ale o trvalou řas jsem se nikdy neiformovala…a ještě, ničí to řasy? Moje řasy jsou dlouhé od malička-kosmetička byla vždy v úžasu. Tak by si nerada zničila…
Natočí ti je na natačky, když je máš rovné