Tělísko DANA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
2.2.18 15:56

DANA...

Ahojda, holky vcera jsem si nechala zavest nitrodelozni telisko DANA tu za 1000kc, ale nejak me po tom strasne boli bricho, koukala jswm na video, kde nejaka holka popisovala zavadeni+atd. A tam rikala ze to ma bolet asi tri dny.. Ale me to boli strasne a jde mi to az do nohy nechapu proc.. Myslite ze bych mela zajit na gyndu..? Doktor rikal jen kdybych mela teploty ze mam prijit.. Ale tahle bolest je fakt hrozna.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1850
2.2.18 16:41

Mě to bolelo tak že jsem šla z ordinace v předklonu, do těch tři dnů to odeznelo…ale bylo to fuj..o dalších zážitcích s timto teliskem se rozepisovat nebudu..nikdy vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.2.18 16:53

@Oplatečka a nechala jste ai ji teda na ty 4 roky? A nebo jste sla k dr aby vam ji vyndal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.2.18 17:06

Ahoj mě bolelo zavádění ukrutně, pak po zbytek dne dost děsně. Další den jsem to cítila, ale vzala sem si algifen a vyrazila na celodenní tůru :D po pár pivech sem na to zapomněla… ale dalších pár dnů jsem to trochu cítila, taková utlumená tupější bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.2.18 17:18

@tyniste No na to zavadeni radsi ani nevzpominam :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.2.18 17:23
@Kaca307 píše:
@Oplatečka a nechala jste ai ji teda na ty 4 roky? A nebo jste sla k dr aby vam ji vyndal?

Davala jsem tomu šanci dva roky jelikož nemůžu žádné hormony ale jak syn povyrostl letěla pryč a hrozně se mi ulevilo..ale spousta žen je s ním spokojeno, mě to nesedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.2.18 22:29

Po zavedeni slabe krvaceni, bolest podbrisku ten den, druhy den uplne v pohode. Normalne sem hned fungovala. Ted mam Danu pres dva roky zavedenou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1