Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda, holky vcera jsem si nechala zavest nitrodelozni telisko DANA tu za 1000kc, ale nejak me po tom strasne boli bricho, koukala jswm na video, kde nejaka holka popisovala zavadeni+atd. A tam rikala ze to ma bolet asi tri dny.. Ale me to boli strasne a jde mi to az do nohy nechapu proc.. Myslite ze bych mela zajit na gyndu..? Doktor rikal jen kdybych mela teploty ze mam prijit.. Ale tahle bolest je fakt hrozna.. :/
Mě to bolelo tak že jsem šla z ordinace v předklonu, do těch tři dnů to odeznelo…ale bylo to fuj..o dalších zážitcích s timto teliskem se rozepisovat nebudu..nikdy vic.
@Oplatečka a nechala jste ai ji teda na ty 4 roky? A nebo jste sla k dr aby vam ji vyndal?
Ahoj mě bolelo zavádění ukrutně, pak po zbytek dne dost děsně. Další den jsem to cítila, ale vzala sem si algifen a vyrazila na celodenní tůru
po pár pivech sem na to zapomněla… ale dalších pár dnů jsem to trochu cítila, taková utlumená tupější bolest
@Kaca307 píše:
@Oplatečka a nechala jste ai ji teda na ty 4 roky? A nebo jste sla k dr aby vam ji vyndal?
Davala jsem tomu šanci dva roky jelikož nemůžu žádné hormony ale jak syn povyrostl letěla pryč a hrozně se mi ulevilo..ale spousta žen je s ním spokojeno, mě to nesedlo.
Po zavedeni slabe krvaceni, bolest podbrisku ten den, druhy den uplne v pohode. Normalne sem hned fungovala. Ted mam Danu pres dva roky zavedenou.