Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Blešík píše:
přesně to samé mi řekl manžel na Danielu
dovol?
co se tu člověk nedozví ![]()
Obe jmena jsou krasna a obe jsem chtela. Prvni je nakonec Daniela, ne Daniel a druhe bude Adamek nebo Ondra ![]()
@dani24687 píše:
dovol?![]()
co se tu člověk nedozví
drzej co?
a mě se to jméno tak líbí ![]()
@dani24687 píše:
romské?
![]()
jsi mě pobavila
Omlouvám se. Ale gtřeba Daniela holčička je nádherné jméno. Na kluka mi to ale nesedí.
@dani24687 píše:že jo
ale nebuď smutná
, on to říká snad o každým jméně. Jak něco navrhnu, tak to hned předělá do věty té Jolandy co věštila z karet v televizi. Jsem Jolanda, jsem cigánka, zaplať pánbůh
bohužel do té věty jde aplikovat jakékoliv jméno, takže druhátko bude nejspíš bezejmenné ![]()
@zoe546 píše:
Omlouvám se. Ale gtřeba Daniela holčička je nádherné jméno. Na kluka mi to ale nesedí.
no já znám několik Danielů a všichnou jsou dost úspěšní pánové, takže aso proto mi to jméno k cikánskému vůbec nejde ![]()
@Blešík píše:
ale nebuď smutná, on to říká snad o každým jméně. Jak něco navrhnu, tak to hned předělá do věty té Jolandy co věštila z karet v televizi. Jsem Jolanda, jsem cigánka, zaplať pánbůh
bohužel do té věty jde aplikovat jakékoliv jméno, takže druhátko bude nejspíš bezejmenné
nebo navrhni Žanetu ![]()
@dani24687 píše:
no já znám několik Danielů a všichnou jsou dost úspěšní pánové, takže aso proto mi to jméno k cikánskému vůbec nejde
Tak to jo ![]()
@dani24687 píše:
nebo navrhni Žanetu
to je naše pracovní jméno ![]()
@Blešík píše:
to je naše pracovní jméno
však to je právě cikánské ![]()
Daniel se mi líbí víc ( nic cikánského na něm nevidím ) ale Adam jde k příjmení lépe ![]()
Myslela jsem, že je právě hezká ta kombinace EL na konci - u Daniela, ale trošku jste mě dle reakcí vyvedli z omylu
Tatka ještě navrhoval Jakuba, ale Adam se mi líbí asi trošku víc..jen škoda toho svátku ![]()
@ČáryMáry13 píše:
Myslela jsem, že je právě hezká ta kombinace EL na konci - u Daniela, ale trošku jste mě dle reakcí vyvedli z omyluTatka ještě navrhoval Jakuba, ale Adam se mi líbí asi trošku víc..jen škoda toho svátku
Ta kombinace není hezká, ale trochu směšná
![]()