Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no co, čičinko, tak bys to odložila a pak by ti to tady zase někdo připomněl a tys to napravila
určitě si to hodně žen rozmyslí i těsně před stimulací…
ahoj,chtěla bych se zeptat,jáký máš názor,když nemám děti a darovala bych vajíčka,myslíš že bych riskovala že já pak sama nebudu mít miminko????je mě 23.let aděti chtít budu.Diky Ala. ![]()
Ahojky…mohla bys mi prosim zjistit, kam do tý plzne jezdila?Děkuju moc…:-) ![]()
Ahoj Z.l.o.b.i.d.l.o.s.,zaujal mě tvůj dotaz.Já podstoupila 2IVF a byla se mnou na pokoji slečna,která daruje vajíčka 2×ročně.Byla už na 4dárcovství. Ty neriskuješ nic,jen ty hormóny,budeš mít při stimulaci ,,divoké,,. Pokud chceš svoje děti je moc dobře a určitě darováním vajíček nic nepokazíš,naopak!!!
![]()
Tak zítra jedu poprvé darovat vajíčka! Těším se jako malé dítě!!! Doufám, že budu pro darování vhodná!!! Moc chci někomu pomoct!!!
Ahojky chtela bych se poptat jak dlouho pop porodu muzu jit darovat vajicka dekuji predrm
Přeji hezký den, omlouvám se, že využiji Vaší diskuse o darování vajíček. Ráda bych se Vás zeptala, zda některá z Vás by nechtěla darovat vajíčka v caru v Praze u Apolináře. S manželem jsme tam registrovaní a čekáme na dárkyni, která by nám pomohla posunout se v pořadníku čekatelek na darovaná vajíčka. Již čekáme dlouho a tak hledáme, jak to jen jde a kdekoliv pomoc. Děkuji za pochopení. Gábina Ch. Pokud by jste nám chtěli pomoci, vše potřebné vysvětlím. Můžete mi psát na email: g. dylova@volny.cz
Ahoj, já bych chtěla moc někomu pomoct, vim ze už je to 5 let stará diskuse ale mám jen pár otázek a pak rada pomuzu třeba tobě nebo někomu dalšímu. Je mi 20 a chci se zeptat na zkušenosti, kdo jak to prožíval. Už takhle bývám náladová a bojím se aby to se mnou přítel zvládl.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.