Chci darovat svá vajíčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
10.2.10 17:54

no co, čičinko, tak bys to odložila a pak by ti to tady zase někdo připomněl a tys to napravila :wink: určitě si to hodně žen rozmyslí i těsně před stimulací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.2.10 18:04

dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z.l.o.b.i.d.l.o.s.r.o
2.3.10 09:48

dotaz

ahoj,chtěla bych se zeptat,jáký máš názor,když nemám děti a darovala bych vajíčka,myslíš že bych riskovala že já pak sama nebudu mít miminko????je mě 23.let aděti chtít budu.Diky Ala. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Dzejnee
23.9.10 12:43

Dotaz

Ahojky…mohla bys mi prosim zjistit, kam do tý plzne jezdila?Děkuju moc…:-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
1862
11.4.11 11:30

Taky by mě to s tou Plzní zajímalo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
11.4.11 11:35

Ahoj Z.l.o.b.i.d.l.o.s.,zaujal mě tvůj dotaz.Já podstoupila 2IVF a byla se mnou na pokoji slečna,která daruje vajíčka 2×ročně.Byla už na 4dárcovství. Ty neriskuješ nic,jen ty hormóny,budeš mít při stimulaci ,,divoké,,. Pokud chceš svoje děti je moc dobře a určitě darováním vajíček nic nepokazíš,naopak!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
17.4.11 21:32

Tak zítra jedu poprvé darovat vajíčka! Těším se jako malé dítě!!! Doufám, že budu pro darování vhodná!!! Moc chci někomu pomoct!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.5.16 13:51

Ahojky chtela bych se poptat jak dlouho pop porodu muzu jit darovat vajicka dekuji predrm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.10.16 15:37

Přeji hezký den, omlouvám se, že využiji Vaší diskuse o darování vajíček. Ráda bych se Vás zeptala, zda některá z Vás by nechtěla darovat vajíčka v caru v Praze u Apolináře. S manželem jsme tam registrovaní a čekáme na dárkyni, která by nám pomohla posunout se v pořadníku čekatelek na darovaná vajíčka. Již čekáme dlouho a tak hledáme, jak to jen jde a kdekoliv pomoc. Děkuji za pochopení. Gábina Ch. Pokud by jste nám chtěli pomoci, vše potřebné vysvětlím. Můžete mi psát na email: g. dylova@volny.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.5.21 08:48

Ahoj, Bublinko

Ahoj, já bych chtěla moc někomu pomoct, vim ze už je to 5 let stará diskuse ale mám jen pár otázek a pak rada pomuzu třeba tobě nebo někomu dalšímu. Je mi 20 a chci se zeptat na zkušenosti, kdo jak to prožíval. Už takhle bývám náladová a bojím se aby to se mnou přítel zvládl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.