Fertimed nebo Reprofit

17
26.1.10 16:29

Fertimed nebo Reprofit

Dobrý den, prosím o radu Fertimed nebo Reprofit jsem až z Třince a není to zrovna blízko jde o čas a dobu ztrávenou v autě. Chtěla jsem navštívit Fertimed ale po čtení diskuse nevím přístup asi není nejlepší. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
26.1.10 16:42

Ebuliku, ja chodila do Reprofitu (sice toho v Brne, predpokladam ze te zajima Olomouc) a byla jsem moc spokojena. V Olomouci v Reprofitu je dr Machac a toho si nemuzou ti co k nemu chodili vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.1.10 16:45

Můžete mi prosím podat bližší informace kde v Olomouci se toto centrum nachází ordinační hodiny atd. Byla bych Vám moc vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.1.10 17:03

ebuliku - vždyť tahle diskuse už existuje :wink:

MUDr. Machač ordinuje takto: úterý 8-14
středa 15-18
pátek 11-14
ostatní dny je většinou v Brně na zákrocích, sice se to může zdát málo, ale na druhou stranu máš jistotu jednoho lékaře :pankac:

Olomouc 770 00, ul. Hanáckého pluku 6
tel. 585 242 733

já jezdila z OV, chápu, že to máš dál, ale holky tam jezdí i z vzdálenějších míst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.1.10 17:07

Děkuji za informace. Nevyznám se tady ještě, tak se omlouvám zda jsem zadala diskusi která již existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
26.1.10 18:14

Ebuliku Já bych ti taky doporučila Reprofit. Na Fertimed nejsou moc dobré ohlasy. My sice chodíme do fakultky,ale kdybych si měla teď vybírat,tak bych šla do Reprofitu. Jinak posílám mobil na Dr. do Olomouce,protože na pevnou se asi často nedovoláš.
Tel: 774117766

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.1.10 18:17

ebuliku - na mobil doktorovi kvůli objednání rozhodně nevolej, jak píše piki! :wink: protože dr. vůbec nemá přehled co se týče objednávání a takových organizačních věcí. Volej v době, kdy jsou ordinační hodiny v OL, chvilku to může trvat, protože tam je 1 sestřička a ta mezitím papíruje, píchá injekce apod. ale většinou jsem se dovolala v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.1.10 18:57

Ahoj Ebuliku :-) Pojď do Reprofitu, je to tam fajn. Já bydlímkousek od Ostravy taky jezdím atam. Můžeme jezdit spolu :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.1.10 19:07

Děkuji za informace. Pro začátek skusím zavolat na sestru lékaře. Budu mít vystavenou veškerou dokumentaci od svého gynekologa takže by neměl být problém s objednáním se na prohlídku. Původně jsem chtěla jet do Ostravy ale tam mi to nedoporučil ani můj lékař. Hovořil o Fertimed - Polanka abych to měla blíž ale jak jsem si četla vaše diskuse asi to není až tak vhodné a proto váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.1.10 20:57

Ahoj,
kamarádka byla jednou u dr. Machače - říkala, že tak hnusný přístup prý ještě nezažila :-? Měl nějaké divné řeči o tom, že i krávy těhotní a ona ne 8-o (říkám to velmi volně, ale nějak v tomto duchu to bylo) Byla z té návštěvy celá opařená - a přitom jí tohoto dr. doporučil její gyndr. s tím, že má lidský přístup 8-o Byla z toho celá paf…
Nakonec skončila ve Fertimedu. Měla za sebou dvě neúspěšná IVF a po násleném KET měla včera termín (ale miminku se ještě ven nechce :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.10 23:00
sue001 píše:
Ahoj, já jezdím do Fertimedu. Zatím nemůžu říct na doktory ani na sestry nic špatného. V Olomouci se sestry chovají spíše neosobně, ale v Polance jsou sestry příjemné a usměvavé. I prostředí v Polance se mi líbí. Co se týká přístupu CARů obecně, tak si myslím, že budou chtít vydělat úplně všechny centra. A je pravda, že co si dnes člověk nepřečte, to z kolikrát z doktorů nedostane. Doktoři, kteří mě ve Fertimedu ošetřovali měli ke mně dobrý přístup a vše se mi snažili vysvětlit. Možná existují lepší centra. Neumím si, ale představit jak bych dojížděla do Brna nebo Olmiku na ultrazvuky a kontroly velikostí folikulů. Časově je to velký záběr.

souhlasím ,taky jsem dodneška navštěvovala Fertimed v Polance , ikdyž jsme začínali v Olomouském Fertimedu, kontroly i OPU a ET ale proběhl v Polance!…za což jsme Fertimedu moc vděční, byl to můj první IVF pokus a vyšlo to …sestřičky i lékaři jsou moc hodní, až na jednu malou nepříjemnost , bylo vše ok…opravdu jsou ty kontroly tak časté, že je lepší dojíždět co nejblíž…přeji hodně štěstí ve výběru centra a úspěšné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.1.10 10:55

Zdravím tak teď jsem úplně v pasti a nevím kde jít. :-( Času opravdu nemám nazbyt. Polanku mám nejblíž ale co ten přístup a chování lékaře? Jaj to je problém. Člověk když se necítí a není v dobré psychické pohodě tak to je jen horší a člověk je podrážděný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.1.10 11:00

Vůbec nemám ponětí co mě čeká jak často budu muset dojíždět kolik to bude po finanční stránce stát. Hezké už teď mám nervy na špagátku. Potýkám se s endometriozou a o dítě se snažíme už dobrých 6 let. Můj gynekolog již vyzkoušel všechny dostupné metody nic už mi zbývá některé z center.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
27.1.10 12:11

ebulik

já jsem s přístupem sestřiček a lékařů kteří slouží v Polance byla spokojená, v Olomouci se sice chvíli čeká, ale mají tam opravdu daleko více pacientů, pro nás bylo velké plus, že jsme to měli blíž do Polanky a sestřičky nás vždy objednaly tak, aby jsme do Ol nemuseli jezdit :wink:
a všude se najde něco a jde opravdu o peníze…odmítnout ale můžeš vše co si myslíš , že je zbytečné, tak jako my ICSI i PK (cca 11500,–Kč navíc)…a tady byl názor pana doktora proti mému rozhodnutí jiný, ale své jsem si prosadila :wink: řekla jsem , že to chci přirozeně, měli jsme 17 vajíček a 12 schopných oplodnění, partner výborný spermiogram, takže jsem neměla důvod tyto metody využít…oplodněno všech 12 IVF a po dvou dnech všech 12 dále se vyvíjecích…, zaplatili jsme si navíc prodlouženou kultivaci 3500.- a další den jich zůstalo 9, dva jsem si nechala zavést a 7 zamrazit…s dalším postupem naprostá spokojenost, nemůžu si stěžovat…rozhodnutí je na tobě, ale opravdu je to časově náročné a Polanka ti umožní i pobyt 300,– na noc před OPU, já využila tři dny a po Et jsem odcházela po 5-ti hodi
 nách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.1.10 12:18

Je tady ještě jedna možnost navštěvovat Frýdek - Místek tam je taky doktor který se tímto problémem zaobírá. Má někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.