Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nebudu psát za mě, protože je to tajné, ale tady na emi si píšu s hodně holkama po IVF, a narodily se jim nebo čekají holky i kluci
takže určitě to není tak,že by po IVF byli jen kluci ![]()
Ahoj, moje kamarádka je po IVF a čekají páreček
jinak nevím, osobní zkušenost nemám, my máme přirozený všechny. Jo a máme ještě jednu známou, ta má kluky
( dvojky ) a paní, co mi chodí uklízet, tak má po IVF holčičku.
Příspěvek upraven 14.01.10 v 11:15
Ja jsem cetla, ze kluci byvaji vice po prodlouzene kultivaci. Dohledala jsem to a doslova o tom v souvislosti s PK pisou: Tendence k selekci pohlaví ve prospěch pohlaví samčího (rychleji se vyvíjející embrya jsou spíše mužského pohlaví).
Já to s tou prodlouženou kultivací a klukama taky slyšela… ale u nás to neplatí… měli jsem ji a čekáme 2 holčičky ![]()
Mimochodem, známá si nechala dělat vyšetření PGD (má postiženou sestru) a při tomto vyšetření dokážou určit pohlaví, takže jim umožnili si vybrat. Vybrali si k zavedení 2 embrya, holku a kluka, a chytla se obě, dnes už mají rok. ![]()
Jinak já sama jsem po IVF-PK, ale ještě nevím, co to bude, ovšem ze svého okolí znám případy jak holčiček, tak kluků… ![]()
Ahoojky,
já mám po IVF dvě holky
Ale teď mě napadá,že koho znám,tak mají taky většinou kluky ![]()
Nevím proč, ale mám tušení na kluka. Ještě bylo brzy na zjišťování, ale prostě mám takový pocit. Ale brzy se to snad dovíme. ![]()
tak my mame prvni z Ivf a je to holka.Druha je prirozene a je to taky holka.
![]()
My máme kluka a čeká nás další IVF v brzké době. Myslím, že to s tím nesouvisí? Řekla bych, že je tp souhra náhod:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
ahojky
mám otázku, vzhledem k tomu že z meho okolí holky co byly na ivf a zadařilo se čekají nebo se jim narodily kluci..zajímalo by me jak je to u vás s pohlavím ..kluk či holka..