Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky ěvčata je zde někdo po transferu a chtěl by si popovídat?
Ahojky MEGY78,
Jsem 8 den po transféru a po pravdě by mě zajímalo jak to snášíš psychicky i fyzicky. Nevydržela jsem to a včera si udělala test. Byla to jako studená sprch. Jen jedna čárka. Doufám že spíše je jenom brzy a že jsem těhu.
To čekání mě ubíjí. Nemám ani náladu na předvánoční pečení a tak. Už aby bylo za týden touhle dobou. To už snad budu vědět.
![]()
Ahojky Pivulko ![]()
tak já jsem dnes teprve 5 den po transferu.Přiznám se,že je to opravdu psycho jen mě trochu začne bolet břicho už říkám jen at nepřijdou měsíčky!Test jsem si ještě nedělala a raději to vydržím.Moho se zeptat na jaké centrum jezdíš?
Ahoj Megy, Pivulko, jste tu ještě? Já jsem dnes 11. den po ET.. docela mi to utíká, ale radši bych, aby už byl pátek nebo aspoň čtvrtek odpoledne.. to už bych měla vědět, na čem jsem
Zařekla jsem se, že sama testovat nebudu, akorát bych se nervovala z výsledků, které ani nemusí být 100%ní
.
Ahojky holky,
Katule tak ti to pěkně utíká tak to je fajn
někdy jsem v poho a pak je chgvíle,že ne to myslím.
Nazdárek Megy78,
Jezdíme do ISCARU do Prahy. Máme to sice asi 200km ale dá se to přežít. Jsou tam moc fajn. Mohu vřele doporučit. Dneska mám 12 den po transféru. V pondělí valíme do Prahy na krev. Modlím se abych byla těhu a aby mě do té doby nepřijela teta
. Tak se drž.
Katuško … tobě moc gratuluji a držím palečky…
Megy, vydrž - netestuj, ty dva týdny se to dá vydržet a ušetříš si zbytečný nervíky
mně to celkem uteklo, a to jsem doma na neschopence ![]()
Pivulko, díky a v pondělí na Tebe budu moc myslet!!
Dej nám pak určitě vědět, jak jsi dopadla, ju? Já věřím, že HCG vyskočí nahoru a Ty budeš mít pěkný dáreček pod stromečkem ![]()
Já si včera koupila testík a dneska ráno dodatečně otestovala… ta „druhá“ čárka (na kterou všechny čekáme) vyskočila rychlejš než ta první -kontrolní ![]()
Je to ale stejnak zvláštní, vůbec nic mi totiž není
Prsa nebolí, občas trochu píchne někde v bříšku, ale to je tak všechno…
O víkendu by měla dorazit „teta“, tak doufám, že se jí nedočkám ![]()
Zdravím Pivulko,
tak já jsem dnes 11den po tranferu.Pořád mě tak pobolívá v podbříšku jako kdybych to měla dostat.Jak si dávám ráno Crinon tak odpolko ze mě jde trochu takový špinění tak snad to bude v poho říkali,že můžu špinit.Celkem mě to vylekalo,ale už to mám 3den.Testuji až ve středu.Jinak jezdím do Repromedy do Brna.
Zdravím tě Katulko,
tak to je super takový pozitivní zprávy.Drž se fandím ti já testuju ve středu tak uvdíme věřím,že jo i když to špinění mě vylekalo.
MĚJ SE HEZKY PA MEGY
Ahoj HOLKY,
Katulko to je super zpráva, gratulujiiii .......... a já mám taky jednu. Mě ta čárka taky vyskočila, takže se ukázaly obě dvě, huráááááá ............ Jsem strašně ráda.
Megy ........určitě Ti to taky dopadne, vím to.
Mějte se moc hezky, zítra jedu ještě na krev, tak se pak ozvu,pa
Pivulko, moc moc gratuluju
Věřím, že zítřejší HCG z krve to jen potvrdí ![]()
Megy, do středy už to uteče, uvidíš. Já začala taky špinit asi 11. den po ET..po 2 dnech to naštěstí ustalo..asi je to celkem obvyklý, stejně jako pobolívání bříška jako před MS.. věřím, že to nic neznameá a mrcha u Tebe tentokrát nedorazí ![]()
Ahojky děvčata,
tak bohužel dnes už nešpiním,ale už je tam i krev
zítra si budu dělat test,ale je to porstě v háji.Takže 2 ICSI a zase nic.Vám ze srdece přeji at se vám vše vydaří.Mějte se hezky pa Megy
Ahoj holky,
Megy78,
Velice mě mrzí že to takhle dopadlo. I když mně se potvrdilo těhotenství, tak mě při čtení tvých řádků přepadá smutek
. Moc bych přála tobě a všem snažilkám
aby si konečně už prožili ten hezký pocit „být v tom“.
Třeba se i přes to těhotenství potvrdí.
Držím palečky a písni. Katule 187
Dnes jsem si volala o výsledky. Mám HCG 2021. Prý je dost vysoké. Takže těhotenstvíííííí.
Ptala jsem se, protože mi zaváděli 2 embrijka
. Jáka je pravděpodobnost že se zahnízdili obě. Tím že jsem ani nešpinila, tak docela velká. Ale prokáže se to až na utrazvuku a 3týdny. Dvojčátka jsem si vždycky přála, bylo by to super ........... .
Mějte se hezky ![]()
Ahoj holky!
Megy, i mně je to tak moc líto
Ale naděje umírá poslední. Šance je sice asi malá, ale pořád nějaká je
Vydrž, než to budeš mít opravdu potvrzené..
Pivulko, Tobě moc gratuluju
, HCG máš opravdu závratný, takže těm dvojčátkům bych věřila
Tak ať Ti ty 3 týdny rychle utíkají… já jdu na UTZ „už“ za týden
Začínám se trochu bát ![]()
Čauky děvčata,
tak já jedu až 23 na kliniku.Chtěli bychom jít do KET tak uvidíme co nám řeknou.Jak říkám naděje umírá poslední.Vám přeji at se vám daří.pa Megy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.