CAR Gest - informace

Anonymni
28.10.09 19:20

CAR Gest...prosim o informace

Ahoj!

Nemate prosim nektera z vas zkusenosti s GEST v Praze? (Dr. Sulc) Moc dekuji za jakekoliv informace! :roll:
 Pavla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.10.09 19:29

Nazdárek, já mám sice už 4 roky starou :lol: ale nemůžu si vůbec na nic stěžovat. chodila jsem k Mudr. Koreckému, byl super!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
29.10.09 10:06

Ahoj, chodím do Gestu k Dr. Alexanderovi a nemůžu si stěžovat. Při různých vyšetřeních jsem tam narazila na různé doktory (i na Šulce) a všichni byli příjemní a informovaní o mém případu a ochotně vysvětlovali co jsem potřebovala vědět. Sestřičky jsou taky příjemné. Takže doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.10.09 10:53

Ahoj, já chodím ke Koreckému a můžu vřele doporučit, je super.Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.09 15:11

Ahoj,

já navštěvuji GEST na Praze 5 cca 1 měsíc a zatím jsem spokojená. Milý a ochotný personál a můj pan doktor Alexander je také super, hlavně vše vysvětlí a je příjemný. Také je velké plus, že u nich na nic zbytečně nečekáš, všechny výsledky jsem znala za pár dnů a při objednávání se snaží přizpůsobit tobě. Za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
23.11.09 08:29

Ahoj já chodím k dr.Koreckému a můžu jen doporučit.Za moje 1 1/2snažení a 3.IVF cyklech jsem si odnesla před 3.týdny 2.zdravá donošená dvojčátka.Velikou předností je,že nečekáš,znáš hned výsledky a jsou ochotni diskutovat o Tvém přání,jak vést cyklus/výhody-nevýhody/bez toho,aby na Tebe dělali obličeje a mysleli si,že stejně víš houby,tak co se ptáš!Opravdu super přístup a reálný a zbytečně z tebe netahají peníze,když vědí,že to k ničemu nevede.Opravdu jsem si zkusila svoje a vím o čem mluvím.Doktor Zeťová je u nás v republice nejlepší embryoložka,tak co chtít víc?Patří mezi špičku,jdi dotoho nebudeš litovat!Otevírací doba Po-So myslím taky mluví za vše od 8-18.DOPORUČUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.