Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nazdárek, já mám sice už 4 roky starou
ale nemůžu si vůbec na nic stěžovat. chodila jsem k Mudr. Koreckému, byl super!!!!!
Ahoj, chodím do Gestu k Dr. Alexanderovi a nemůžu si stěžovat. Při různých vyšetřeních jsem tam narazila na různé doktory (i na Šulce) a všichni byli příjemní a informovaní o mém případu a ochotně vysvětlovali co jsem potřebovala vědět. Sestřičky jsou taky příjemné. Takže doporučuji.
Ahoj, já chodím ke Koreckému a můžu vřele doporučit, je super.Kadla
Ahoj,
já navštěvuji GEST na Praze 5 cca 1 měsíc a zatím jsem spokojená. Milý a ochotný personál a můj pan doktor Alexander je také super, hlavně vše vysvětlí a je příjemný. Také je velké plus, že u nich na nic zbytečně nečekáš, všechny výsledky jsem znala za pár dnů a při objednávání se snaží přizpůsobit tobě. Za mě ![]()
Ahoj já chodím k dr.Koreckému a můžu jen doporučit.Za moje 1 1/2snažení a 3.IVF cyklech jsem si odnesla před 3.týdny 2.zdravá donošená dvojčátka.Velikou předností je,že nečekáš,znáš hned výsledky a jsou ochotni diskutovat o Tvém přání,jak vést cyklus/výhody-nevýhody/bez toho,aby na Tebe dělali obličeje a mysleli si,že stejně víš houby,tak co se ptáš!Opravdu super přístup a reálný a zbytečně z tebe netahají peníze,když vědí,že to k ničemu nevede.Opravdu jsem si zkusila svoje a vím o čem mluvím.Doktor Zeťová je u nás v republice nejlepší embryoložka,tak co chtít víc?Patří mezi špičku,jdi dotoho nebudeš litovat!Otevírací doba Po-So myslím taky mluví za vše od 8-18.DOPORUČUJI
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj!
Nemate prosim nektera z vas zkusenosti s GEST v Praze? (Dr. Sulc) Moc dekuji za jakekoliv informace!
Pavla