Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
Byla jsem s přítelem na první konzultaci v Pronatalu. U mě paní doktorka Slámová zjistila polycystické vaječníky, přítel má spermiogram v pořádku.
Navrhla mi metodu IUI.
Potřebovala bych prokonzultovat nějaké podrobnosti. Reagují na emailové dotazy, nebo je lepší tam zavolat a nechat se spojit přímo s doktorkou?
Ahoja, na mailíky nevím zda odpoví, na objednání jo, ale na dotazy asi ne. Jestli tě spojí s dr. to je otázka, je to tam dobré. ke slámové chodím i teď na klasickou gyndu. je pravda, že na recepci a volání do pronatalu se musíš obrnit. to je jejich takový slabší článek, ale co je oroházeli, jsou recepční mnohem lepší…
kdybys něco chtěla tak písni na mail nebo sz ![]()
pááá marjánka
ahoj Mariee,
hledám CAR kam se objednat, můžeš mi prosím dát nějaké bližší informace a Pronatalu? je lepší nez Iscare? díky moc
Ahoj děvčata, jste tady někdo???
Já mám za sebou 2 neúspěšné pokusy v Sanusu, konkrétně ICSI, teď potřetí jezdím do Pronatalu, slyšela jsem o tomhle sanatoriu jen to nejlepší, i o doktorech i o laboratoři, že nejlepší odborníci atd. Děsně tomu věřím, čeká mě transfér, jen nechápu, proč ty laborantky nesmějí žádné informace sdělit do telefonu. Nevím nic, jen vždy ať si zavolám zítra.
ahoj lumpíčku,jo v pronatalu jsou skoupí na slovo,co se týče laboratoře,to znám,provádíme prodlouženou kultivaci,zeptejte se zítra,viď ![]()
držím palce,ať ti to vyjde,já už jsem po 3 IVF a 1 KETU,a nic,tdy jednou se zadařilo,ale skončilo ZT,ale já už mám věk,takže moje šance jsou menší,a máš pravdu,jejich laborka a embryologové jsou jedničky
Ahoj SISITO, tak dnes jedu na transfér, opět v telefonu pouze „přijeďte na 14h, s sebou 3000 kč“. Víc nic, tak jsem zvědavá. S věkem si nedělej starosti, mně je 37, absolvuju to potřetí, už mám stavy, že je mi to jedno, ale nervy pak zvítězí!! Drž se taky, myslím na všechny, které mají problémy, hlavně psychicky je to pak v háji.
držím palcečky,ať to dopadne dobře,mě už letos bude 41,nic nevzdávám ,chci bojovat ještě rok,v 37 jsem se rozhodla pro 3.dítko,a od 39 jsem absolvovala ty IVF ![]()
Tak Ty už máš 2 dítka, to je super!! A nevzdávej nic, 41 není žádný věk, já si připadám na 15!! ![]()
no už má 2 kluky,22 a 17,jsem začala brzy,a protože mám jiného partnera,který nemá žádné dítko,tak se snažíme,ale nevzdávám to,i mě doktoři řekli,že dnes je to normální v tomhle věku ![]()
Určitě souhlasím. Já mám partnera, který má z prvního manželství dceru, 15 let. Dlouho jsme nechtěli mít svoje, jsem dost vytížená v práci, tak mi to ani nepřišlo, janže biologický hodiny tloukly tak dlouho, že když teď chceme, je to problém.
já věřím,že se vám zadaří,stále to ještě není tak šílený věk,no já budu zkoušet až do té doby,než mě kluci udělaj babičkou ![]()
Ahoj Sisi, tak já jsem se právě vrátila z ET. Je mi úplně normálně, necítím nic a už teď to vidím dost bledě. Mám v sobě 3 embrya, ach jo, proč se neumím radovat z maličkostí? Spíš je to otázka psychiky, to už je strach něčemu uvěřit, však to asi znáš.
ahoj lumpíku,nalaď se pozitivně,a hezky s mimísema povídej,hlaď bříško,jasný,že nemůžeš nic cítit a je to dobře,tělo se ničemu nebrání,mooc ti držím paluše,ať nahlásíš //,ještě jeednou: tfuj,tfuj pro štěstí
Ahoj Sisi, díky za zprávu, je to fakt pozitivní číst něco takovýho.
A jak to vypadá s Tebou, v současné době čekáš nebo se už chystáš na další pokus? Ono je hrozné jak to čekání, tak návrat do neznáma, člověk si nevybere. Ale drž se, v Pronatalu umí spoustu věcí, jednou to klapne!!! U mých nezralých vajíček dokázali nemožné, chce to věřit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.