Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sandra.r píše:
Ahoj!
S Pronatalem máme nejlepši zkušenosti,na koneckoncu odtamtud máme teměř pětileteho kluka. JSEM NEJVIC VDĚČNA PÍ DR. SONJE LAZAROVSKE , KTERÁ SE NÁS UJALA A DOVEDLA DO ŠTASTNÉHO KONCE.ona už nepracuje v Pronatalu, ale s MVDr. Daniel Hlinka,otevřeli novou kliniku pro IVF v Praze. Kdyžtak se podívej http://www.pragueivf.com/cs/uvod/
Hodně štěsti
Ahojky Sandruško,
děkuju moc , určitě se podívám na stránečky ![]()
ahoj, tak to se asi v Pronatalu ceny trochu změnily, ja tam jsem teď a platila jsem 3 - 6 tisíc na léky, 7 800 ICSI, 2500 prodloužená kultivace, 6 000 zamražení, 500 kateter a jinak za každé vyšetření 30 kč regulační poplatek a 100 za lůžko po odběru i transferu ![]()
ahoj prosim vas mam jit poprve do pronatalu kolik stoji sperminogram…?kdyz muj pritel je slovak nevite?a jeste otazka stane se ze treba iui je zdarma?:Dpoprve?jinak s přítelem jsme nikdy nezkouseli miminko nicméne jsem po lps endometriozy a byl mi navozen umely prechod a doporučene mimi..tak uvazujem ze to zkusime..pres car rovnou..
Ahoj holky. Já mám s Pronatalem jen ty nejlepší zkušenosti. Starali se o mě Dr.Slámová a Dr.Středa. Vždy vše vysvětlili, každý postup. Druhá IUI byla úspěšná ikdyž s hyperstimulákem. A když jsem měla problém,např že jsem začala trochu krvácet, recepční mě na dokrory přepojily. A když jsem přijela jako akutní případ, právě kvůli krvácení…ihned jsem šla na řadu. Naštěstí to nic nebylo, ale opět vše vysvětlili, provedli ultrazvuk a nikdy se mi nestalo, že by se tvářili, že obtěžuji, nebo zdržuji.
![]()
Ahoj holky tak já musím také říct že s pronatalem jsme byli velice spokojení jsem tedy z chomutova tak jsme docházeli k nám do poradny pro neplodnost a v praze jsme podstoupili čistě jen IVF děkuji dr Marděšičovi byl skvělý a dnes máme 7 měsíční dvojčátka povedlo se na první pokus ![]()
zdravím vás pročítám tady vaše dotazi a odpovědi mám stejný problem byla jsem 3ivf ale bohužel negativní ani nešlo nic zamrazit ted jsme absolvovali imunologii ktera je uplně v pořádku a chystame se na 4 pokus v pondělí jedeme na první naštěvu ak jsem zvědavá jak to vše dopadne chodily jsme do iscaru a ted chceme jit do pronatalu je vidět že tento problém řeší víc a víc lidí přeju vám at vše dobře dopadne ![]()
Ahoj, pracují prosím v Pronatalu v Hodkovičkách i o víkendu?
Je u nich možnost nativu?
Moc děkuju ![]()
Ahoj Shamsi,
klasické ordinační hodiny jsou celý týden cca do 14 hod. - o víkendu jsou pak dle potřeby a plánování úkony jako odběry, transfery a pod., v podstatě jak je zapotřebí.
Ahoj. Nemáte prosím někdo zkušenost s hydrolaparoskopii v pronatalu?
@baru-ska ahoj,absolvovala jsem pred 3 lety, detaily si nepamatuju…nevim, co Te zajima…je to pod narkozou, po probuzeni me dost bolelo bricho, ale kratce, dali mi neco na bolest…ihned znas vysledky…
@Anonymní píše:
@baru-ska ahoj,absolvovala jsem pred 3 lety, detaily si nepamatuju…nevim, co Te zajima…je to pod narkozou, po probuzeni me dost bolelo bricho, ale kratce, dali mi neco na bolest…ihned znas vysledky…
Ahoj. nakonec jsem min týden podstoupila u nich hysteroskopii a hycosy a vypadá to na neprůchodnost.. Tak asi už toto podstupovat nebudu a půjdu do ivf
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.