Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky z vás kteří jste byli v tomhle centru, podělíte s námi o zkušenosti? ![]()
VERONIKA píše:
Ahojky,
copak by jsi chtěla vědět o Tomášově???
no jak to tam probíhá, co všechno se vyšetřuje na začátku a tak…
Při první konzultaci jdeš zrovna na krev a manžel na SPG a pak se postupuje podle výsledků.
Buď jdeš na laparoskopii nebo na rentgen průchodnosti vejcovodů - doporučují laparoskopii!
Dělají imunologické testy, genetické testy ..... ale to ti všechno řekne dr. při konzultaci! Vidím, že už jste na konzultaci byli
![]()
Ke komu chodíte?
VERONIKA píše:5
Při první konzultaci jdeš zrovna na krev a manžel na SPG a pak se postupuje podle výsledků.
Buď jdeš na laparoskopii nebo na rentgen průchodnosti vejcovodů - doporučují laparoskopii!
Dělají imunologické testy, genetické testy ..... ale to ti všechno řekne dr. při konzultaci! Vidím, že už jste na konzultaci byli![]()
![]()
Ke komu chodíte?
Nene ještě jsem tam na konzultaci nebyla… zatím chodím ke svému gynekologovi, a ten mi bere krev, no a tak se ptám co se tam dělá všechno a jak rychle to probíhá..Jsou tam alespoň dobří doktoři?
Doktoři jsou tam super!
Na výsledky z odběru krve čekáš cca 2 měsíce, SPG je do druhého dne a objednací doby jsou trošku delší, ale mám pocit, že tam mají prodlouženou pracovní dobu.
Na laparku můžeš jít taky hned a výsledky jsou brzo - myslím, že už při propuštění z nemocnice je posílají na Tomášov.
Podívej se na jejich stránky:
http://www.crmzlin.cz/…dni-stranka/
na stránky jsem už koukala dřív
takže zatím jen nakukuji … uvidím jaké budou teď výsledky z krve…
Veri a ty jsi tam chodila jak dlouho? A mimča se podařili přirozenou cestou? ![]()
Kubíka máme „přirozeně“ hned první měsíc po vysazení HA.
Karolínku máme „z Tomášova“ po IUI (inseminaci), protože jsem nemohla otěhotnět asi půl roku možná rok a tak jsem to nechtěla nechat tak (měla jsem strach aby nebyl někde problém) a tak jsem se objednala na Tomášov a než jsem si vším prošla tak to trvalo ještě cca půl roku.
S manželem jsme oba v pořádku, měli jsme všechna vyšetření nadprůměrné a stejně se nám nedařilo
nevim:
Jak se dlouho snažíte vy?
lindo ,musím potvrdit doktoři jsou tam super.
Já mám od nich z IVF Jurulku a jarnátko bylo taky dá se říct trochu jejich.
Na laparsokopii tě může klidně poslat tvůj gynekolog,mně tam taky poslala ještě před CAR.
Dále je dobré udělat genetiku a trombomutace(to už posíla car)
Hned na začátku vám ještě udělají hormonální profil a spermiogram
no my se snažíme 2/09 ale už jsem si vyžádala u dr aby mi udělal hormony alespoň.Navíc mi na imunologii zjistili vyšší NK buńky tak jsem začla mít strach, navíc problémy s čípkem a tak … a můj věk ![]()
holky spermiogram na Tomášově je hotový prý rychle, ale výsledky prý dostane partner v obálce? ![]()
Nene, můžeš si zavolat hned ten den kolem 14. hod. nebo druhý den!
Martinovi jsem tam volala já a řekli mi to v pohodě
![]()
VERONIKA píše:
Nene, můžeš si zavolat hned ten den kolem 14. hod. nebo druhý den!
Martinovi jsem tam volala já a řekli mi to v pohodě![]()
![]()
Tak to je super
Díky moc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.