Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky z vás kteří jste byli v tomhle centru, podělíte s námi o zkušenosti? ![]()
VERONIKA píše:
Ahojky,
copak by jsi chtěla vědět o Tomášově???
no jak to tam probíhá, co všechno se vyšetřuje na začátku a tak…
Při první konzultaci jdeš zrovna na krev a manžel na SPG a pak se postupuje podle výsledků.
Buď jdeš na laparoskopii nebo na rentgen průchodnosti vejcovodů - doporučují laparoskopii!
Dělají imunologické testy, genetické testy ..... ale to ti všechno řekne dr. při konzultaci! Vidím, že už jste na konzultaci byli
![]()
Ke komu chodíte?
VERONIKA píše:5
Při první konzultaci jdeš zrovna na krev a manžel na SPG a pak se postupuje podle výsledků.
Buď jdeš na laparoskopii nebo na rentgen průchodnosti vejcovodů - doporučují laparoskopii!
Dělají imunologické testy, genetické testy ..... ale to ti všechno řekne dr. při konzultaci! Vidím, že už jste na konzultaci byli![]()
![]()
Ke komu chodíte?
Nene ještě jsem tam na konzultaci nebyla… zatím chodím ke svému gynekologovi, a ten mi bere krev, no a tak se ptám co se tam dělá všechno a jak rychle to probíhá..Jsou tam alespoň dobří doktoři?
Doktoři jsou tam super!
Na výsledky z odběru krve čekáš cca 2 měsíce, SPG je do druhého dne a objednací doby jsou trošku delší, ale mám pocit, že tam mají prodlouženou pracovní dobu.
Na laparku můžeš jít taky hned a výsledky jsou brzo - myslím, že už při propuštění z nemocnice je posílají na Tomášov.
Podívej se na jejich stránky:
http://www.crmzlin.cz/…dni-stranka/
na stránky jsem už koukala dřív
takže zatím jen nakukuji … uvidím jaké budou teď výsledky z krve…
Veri a ty jsi tam chodila jak dlouho? A mimča se podařili přirozenou cestou? ![]()
Kubíka máme „přirozeně“ hned první měsíc po vysazení HA.
Karolínku máme „z Tomášova“ po IUI (inseminaci), protože jsem nemohla otěhotnět asi půl roku možná rok a tak jsem to nechtěla nechat tak (měla jsem strach aby nebyl někde problém) a tak jsem se objednala na Tomášov a než jsem si vším prošla tak to trvalo ještě cca půl roku.
S manželem jsme oba v pořádku, měli jsme všechna vyšetření nadprůměrné a stejně se nám nedařilo
nevim:
Jak se dlouho snažíte vy?
lindo ,musím potvrdit doktoři jsou tam super.
Já mám od nich z IVF Jurulku a jarnátko bylo taky dá se říct trochu jejich.
Na laparsokopii tě může klidně poslat tvůj gynekolog,mně tam taky poslala ještě před CAR.
Dále je dobré udělat genetiku a trombomutace(to už posíla car)
Hned na začátku vám ještě udělají hormonální profil a spermiogram
no my se snažíme 2/09 ale už jsem si vyžádala u dr aby mi udělal hormony alespoň.Navíc mi na imunologii zjistili vyšší NK buńky tak jsem začla mít strach, navíc problémy s čípkem a tak … a můj věk ![]()
holky spermiogram na Tomášově je hotový prý rychle, ale výsledky prý dostane partner v obálce? ![]()
Nene, můžeš si zavolat hned ten den kolem 14. hod. nebo druhý den!
Martinovi jsem tam volala já a řekli mi to v pohodě
![]()
VERONIKA píše:
Nene, můžeš si zavolat hned ten den kolem 14. hod. nebo druhý den!
Martinovi jsem tam volala já a řekli mi to v pohodě![]()
![]()
Tak to je super
Díky moc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď