Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Cracky píše:
Ahojky, asi nas ceka CAR ve Zline, chci se zeptat, jak dlouho trvalo nez vas objednali na prvni navstevu? A kdyz mi delal muj gynekolog horm. profil, hsg a pritelovi spermiogram, budou to tam delat vsechno znova? Jak casto se chodiva na sezeni? Moc dekuji
já jsme nás objednávala někdy začátkem Dubna a do dvou týdnu jsme šli na první vyšetření…
HP budou dělat ještě jednou, a na KO budete chodit častej, já tam teda začala chodit teprv v Dubnu ale su spokojená, s věkem neporadím ![]()
Ja tam sla v lednu2011, objednali me hned za tyden. V dubnu uz jsem byla tehu. Chodi se tam furt, me prislo ze jsem tam kazdy tyden
vysetreni vam asi udelaji znovu. Doporucuji ti dr Kovalcika, rekni ze se chces objednat k nemu je moc hodny ![]()
Ale myslim ze tech 21 let bude problem ![]()
Dekuju za odpovedi, ja myslela, ze se ceka i mesice. a holky byly ste nektera na ivf nebo iui? jak dlouho od prvniho sezeni trvalo nez vam jej provedli? myslim jak dlouho jeste potrvaji ruzne vysetreni pred tim.
@Cracky píše:
Dekuju za odpovedi, ja myslela, ze se ceka i mesice. a holky byly ste nektera na ivf nebo iui? jak dlouho od prvniho sezeni trvalo nez vam jej provedli? myslim jak dlouho jeste potrvaji ruzne vysetreni pred tim.
Mě to tedy teprv čeká, ale napřed udělají komplet vyšetření, kontrolní spermiogram, a teprv pak se bude něco řešit…až dle výsledků..
No vsak jsem psala, v lednu navsteva a v dubnu uz teho po IVF ![]()
@Janichka aha nepsala si ze po ivf
a jak casto si tam dojizdela? ja bydlim 30km od zlina, takze jestli se tam bude muset jezdit vic nez jednou tydne, nevim jak to udelam s praci, jsou tam i odpoledne? ![]()
@Cracky ruzne, nekdy jednou tydne, nekdy jednou za 14 dni atd… Myslim ze jsou ram do 15hod
@Janichka píše:
@Cracky ruzne, nekdy jednou tydne, nekdy jednou za 14 dni atd… Myslim ze jsou ram do 15hod
jsou tam dýl, myslím aj do 16-ti hodin, já c jsem tam byla na konzultaci tak jsme byli objednaní na 15:30 hod…
Cracky - ze začátku se budeš moct na konzultace obědnat později i odpoledne. Jakmile tě ale začnou nastimulovávat… budeš muset chodit ráno kvůli odběrům krve(hormonální profil). Co se týče docházení do Car, tak to je u iui a u ivf jiné. U ivf chodíš častěji i dvakrát do týdne, aby měli větší představu a kontrolu při růstu vajíček. Je to u toho více hlídané. Přeju hodně štěstí
Ahoj holky, včera jsem byla u DR. pichnout vyvoavačku a rovnou jsem i dostala doporučenku do Tomášova. Snažíme se neco přes rok a pořad nic a to jsme ješte maladí. Ale mimčo si už opravdu přejeme dlouho. Slyšela jsem spoustu o klinice, kamaradkam řekli, že partneři nejsou plodní a pak i přesto bez pomoci otehotněli. Tak nevím co si přesně mmyslet. Jo a když Vas tam pošle DR. je to tak, že první 3 zakroky jsou zdarma nebo jak to je? Jo a na laparoskopii jsem bya v lednu, ale profuky mi nedelali. Mohli by me tam poslat znova? protože když mam mrchu tak mam spinavou jen jednu pulku tamponu jako kdyby ta leva nekrvacela. A když jsem byla na masaži, tak me maserka mačkala i body na ruce. A ty ktere me boleli byl prave levy vejcovou a rikala, že sním asik neco mam. Tak nevim jsem z toho už nejaka špatná. omlouvám se za takpovou slohovku. Snad mi nektera poradite. Pekny den ![]()
@Petka07 a v lednu ti pri te laparce nic nezjistili? ja sem byla ted a zjistili mi, ze mam jednorohou delohu, takze mi jakoby leva pulka delohy chybi a prave i s vejcovodem. ![]()
@Cracky Tak ja jsem mela 3 dny bolesti v podbříšku a hospitalizovali mě, protože jsem měla volnou tekutinu v břiše. A protože se už nejakou dobu snažíme tak se pan primář bál, že nejsem plodná tak mi doporučili laparoskopi. Už jsem vedela do čeho jdu, už jsem na ni byla i před tím, ale to taky jen pro jistotu. No ani ted nic nezjistili měla bych být v pořádku. No tak uvidím. Mě je tedy 24 let a mojemu 25 tak doufam, že to bude ok a naic mame diky mlademu veku dost času na ruzne snažení.
Dobrý den, máme stejný problém jako vy. Doporučili manželovi operaci, ještě máme jit k urologovi ale neřekli nám vubec co bysme mohli ještě zkusit, čeho se vyvarovat atd… Jak ste pokračovali vy??
No, my mame problem otehotnet. protoze ja mam zaklonenou delohu dozadu. a partner ma asi jen 44%dobrych spermii.tak uvidime, co bude. pristi tyden jdeme na spermiogram.do car. a bere tabletky.(energyman.
tak u me otehotnet pouze u polohy zezadu. kolik vam je, zda se mohu zeptat?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.