Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj - doporučuju prozkoumat mimojiné diskuse o carech a neplodnosti, co jsem slyšela zprostředkovaně tak nic moc ![]()
Boriska píše:
ahoj - doporučuju prozkoumat mimojiné diskuse o carech a neplodnosti, co jsem slyšela zprostředkovaně tak nic moc
nápodobně
moje kámoška mi říkala,že tam byly jednou a že se tam hlavně dívají kdo je jak na tom finančně.Že je vyloženě do všeho nutily a to je odrazovalo.Ale to mám z druhé ruky,není to moje zkušenost.My patříme mezi chudší vrstvu,tak jsme chodily na Obylňák.
Pokud je tam pořád ještě MUDr.Otevřel, tak si piš, že tam jde jen o peníze a nikoli o „odborníky“!
Já teda nevím, ale mám kamošku, která má díky nim už druhé miminko a nemůže si to vynachválit. Tak možná je to o tom na koho narazíš ![]()
Co jsem tak slyšela, obvykle vyhodnocují spermiogramy jako katastrofický skoro u všech chlapů a hned nabízí IVF. (To je pro ně zaprvé finančně zajímavé, za druhé má vysokou úspěšnost - kterou si hned dají do statistik o otěhotnění jejich pacientek). Za mě nedoporučuju, ale píši jen z doslechu, ne z vlastní zkušenosti.
Zkušenost mám z Reprofitem, nemůžu si vynachválit. Byla jsem partnerem, ne pouhým nesvéprávným pacientem, mohla jsem si spolurozhodovat o léčbě, opravdu jsem tam cítila dobře.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj máte někdo zkušenosti s CAR Unica Brno?Můj dr. mně ho doporučil,tak bych byla ráda kdyby mně někdo napsal jaké otohle centrum je?Děkuji Alena