Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj - doporučuju prozkoumat mimojiné diskuse o carech a neplodnosti, co jsem slyšela zprostředkovaně tak nic moc ![]()
Boriska píše:
ahoj - doporučuju prozkoumat mimojiné diskuse o carech a neplodnosti, co jsem slyšela zprostředkovaně tak nic moc
nápodobně
moje kámoška mi říkala,že tam byly jednou a že se tam hlavně dívají kdo je jak na tom finančně.Že je vyloženě do všeho nutily a to je odrazovalo.Ale to mám z druhé ruky,není to moje zkušenost.My patříme mezi chudší vrstvu,tak jsme chodily na Obylňák.
Pokud je tam pořád ještě MUDr.Otevřel, tak si piš, že tam jde jen o peníze a nikoli o „odborníky“!
Já teda nevím, ale mám kamošku, která má díky nim už druhé miminko a nemůže si to vynachválit. Tak možná je to o tom na koho narazíš ![]()
Co jsem tak slyšela, obvykle vyhodnocují spermiogramy jako katastrofický skoro u všech chlapů a hned nabízí IVF. (To je pro ně zaprvé finančně zajímavé, za druhé má vysokou úspěšnost - kterou si hned dají do statistik o otěhotnění jejich pacientek). Za mě nedoporučuju, ale píši jen z doslechu, ne z vlastní zkušenosti.
Zkušenost mám z Reprofitem, nemůžu si vynachválit. Byla jsem partnerem, ne pouhým nesvéprávným pacientem, mohla jsem si spolurozhodovat o léčbě, opravdu jsem tam cítila dobře.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj máte někdo zkušenosti s CAR Unica Brno?Můj dr. mně ho doporučil,tak bych byla ráda kdyby mně někdo napsal jaké otohle centrum je?Děkuji Alena