Pronatal Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6432
6.4.10 16:18

IKO, je to pravda, v Pronatalu dají velký pozor, aby Ti do telefonu neřekli víc než to jejich obvyklé „zavolejte si zítra!“ Ale buď na to nachystaná, je to normální jednání, prý do telefonu nic říct nesmí. Ale před ET Ti vše podrobně povědí a zodpoví také všechny vaše otázky. Jen s tím telefonováním opravdu žádné zázraky nečekej. Opraavdu jim věř, oni vědí co dělají, takže pokud Ti řeknou, ať zavoláš druhý den, je opravdu vše v pořádku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
6.4.10 16:19

SISITO, držím palečky, ať to příště vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
6.4.10 18:08

Všem moc děkuji za reakce.

Benulik a jak pak to dopadlo, doufám že dobře? taky doufám že nakonec to bude s prodlouženou kultivací přeci jen je to prý lepší ale sama nevím už jsem toho přečetla tolik že mám dojem čím víc informací tím méně tomu všemu rozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
6.4.10 18:12

lumpíček

Ahoj Lumpíčku, děkuju to jsi mě uklidnila :-) ted se zeptám asi trochu hloupě ale co to je to ET koukám že jsem opravdu hodně velkej nováček co se týče IVF hodně lidí mi říká že podstoupili nejdříve inseminaci a já nevím co všechno než se dostali k IVF ale nám doporučila dr hned IVF+ICSI. Tak se předem omlouvám za hloupé otázky :-(

Taky jsem se chtěla zeptat máte někdo zkušenosti se záváděním Utrogestanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
6.4.10 18:39

IKO, ET je embryotransfér, tzn. vložení oplodněných vajíček do dělohy. To už není pod narkozou, nebolí to, za 3 minutky je hotovo a ještě to vidíš na UZ, jak takové svítící tečky do Tebe vplouvají!! My jsme nikdy neměli IUI, protože náš spg stál za prd. Takže hned IVF a ICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.4.10 21:56

Nám to IkaT opět nopadlo negativně. Zítra jedu do poradny pro nové informace co a jak dál podstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
13.4.10 11:46

Benulik jak opět negativně??? to mě moc mrzí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.4.10 20:40

Děkuju IkaT,
už to vážně začíná být na hlavu. Sice mám ještě možnost dvou IVF,ale po dvou neúspěších na člověka chtě nechtě padne pesimismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
15.4.10 20:50

BENULIKU, ahoj, i na mě ten pesimismus padnul, je to už 6 let, na chvíli jsem zanevřela na celý svět. Ale chce to si odpočnout, odreagovat se, ono je to náročné pouze psychicky, snaž se přijít na jiné myšlenky a uvidíš, že se Ti optimismus a víra v dobrou věc vrátí!! Moc držím pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.4.10 00:27

Děkuju Lumpíčku za podporu. My se snažíme čtvrtým rokem a teď vidím, že na tebe se po 6-ti letech, konečně to štěstí usmálo. To je vážně krásný. Hrozně moc Ti to přeju a musím se přiznat, že i trošičku závidím. Člověk už pak kolikrát mívá blbý myšlenky - co když se to nikdy nepovede, ale tím jsi si také určitě prošla, takže jistě víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
16.4.10 17:26

BENULIKU, to víš, že Ti rozumím, ale věř tomu, že to štěstí na Tebe čeká, jen to chce vydržet!! Nevzdávej to a věř tomu, to je moc důležité!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
19.4.10 22:24

Ahoj Benulíku,
neblázni :lol: . všechno bude dobrý, jen tomu musíš věřit a být opravdu v pohodě. Já vím jak ti je, ale pesimistická nálada nic nezlepší.Kdyba jsi to chtěla probrat, tak písni. :dance: Je to někdy na hlavu, ale všechno se dá, neboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.4.10 00:18

Holky, moc děkuju za podporu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.4.10 00:44

Mohla bych Vás ještě poprosit o radu? Na červenec plánujeme 2 IVF, měli by jsme si s přítelem nechat vyšetřit imunologii o které jsem se tu někde dočetla a teď to za boha nemohu najít. Doktorka z poradny mi řekla, že by se tím zatím zbytečně nezdržovala, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
20.4.10 10:13

BENULIKU, ahoj, ptáš se na imunologii, já byla s přítelem na genetice, to je odběr krve, její podrobný rozbor u obou z nás a také samozřejmě pohovor, o tom, jaké nemoci kdo z nás měl v rodině, na co zemřeli naši předci a tak. Také tam patřilo, zda žijeme s nějakým zvířátkem a jiné podobné otázky. Ale je fakt, že na tu genetiku nás poslali po prvním nevydařeném IVF, před druhým pokusem jsme absolvovali hlavně tu genetiku. Pak když se nepovedl ani druhý pokus, utekli jsme jinm do CARu, právě do Pronatalu a tam se k tomu přidaly ještě další, hlavně partnerovy vyšetření. Myslím, že doktorka by vás někam poslat měla, je to běžná praxe všude, kde jsme zatím byli. Bemuliku, koukni do diskuze 1. IVF leden, tam je spousta holek, které tím prošly, určitě Ti svůj názor napíší. Jinak přeju hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.