Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já se chystám buď na nativ a pak chci jít do darovaných,zítra to prodiskutuji s doktorkou,a ty dávej o sobě vědět: jak se cítíš,průběh a hlavně jak si dopadla,ju,jsem zvědavá kadimůra ![]()
Jasně že dám vědět!! Moc na Tebe zítra budu myslet, aby se to nějak pohnulo, tak hodně štěstí, i ten pohovor je důležitej!!
SISI, myslíš, že už teď se to dá považovat za mimísky? Já Ti mám takovej zvláštní pocit, že bych to štěstí najednou neustála a tak. A pak mě zas chvílema napadá, že na děti nejsem nachystaná, no prostě normálně blbnu!!!!! Asi se zblázním. Hlavně mi připadá, že v sobě nic nemám, že se jen zbytečně válím doma , no nevím co se dějě.
Ahoj holky Pronatalačky
,tak já jsem vděčná pronatalu za 3 letou dcerku a ted v březnu jdeme zase na 2 ivf do pronatalu tak doufám,že to klapne.
Jinak ahoj lumpíku ty jsi všude co?
.
tak jsem zde od doktorky,tak jsme se dohodly,že už v mém věku nemá cenu dělat pokusy s vlastními vajíčky,tak jdem do darovaných,v květnu nebo v červnu už by ohla být dárkyně,sesynchronizujou nás a pak šupky mimísci ke mě,jo ta sranda nás bude stát 80000 ![]()
ahoj jani,gratuluji k holčičce,a držím palečky,ať vám to teď klapne,a hned ![]()
ahoj lumpíku,neboj,ty pocity jsou všude,já už po těch pokusech to beru jako rutinu: buď anebo ![]()
SISI, to je neuvěřitelný, nemyslím ty peníze, o tom vím a je to bohužel tak, ale ta čekací doba přece není tak dlouhá, už jsem několikrát slyšela, že v dnešní době se nečeká téměř vůbec. Je mi to celý divný, ke komu to chodíš? Já v podstatě znám jen Doc. Mardešiče, Mudr. Vobořila a toho svýho Mudr. Středu, ale nevěřím, že by Pronatal měl takovou čekačku. V Každým případě na Tebe budu moc myslet, určitě informuj!!
já chodím ke své doktorce,ale opravdu je všude ta čekačka 3-4 měsíce,někde i víc,díky finanční krizi je to dobrý,dárkyň je dost,ještě před rokem se v některých carech čekalo i rok
Tak to jsem měla špatné informace, no drž se, naděje umírá jako poslední a někdy vůbec!!
Ahoj holky tak jak válčíte?
Sisíto to mě mrzí že to tak dlouho trvá,ale víš co se říká kdo si počká ten se dočká hodně uspěchů všem. ![]()
ahoj jani,no pro darovaný si pojedem též do teplic,doposud jsme jezdili do prahy,ale darovaný budou z teplic ![]()
Sisito a jinak chodíš do prahy pronatalu?a proc do teplic?jinde nemaji?
ahoj jani,v praze to trvá déle,v teplicích mají hafo dárkyň,a já jsem ze severních čech,od chomutovska,tak proto asi také,doufám,že jsou tam stejně šikovní jako v praze
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.