Pronatal Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1128
23.2.10 12:05

já se chystám buď na nativ a pak chci jít do darovaných,zítra to prodiskutuji s doktorkou,a ty dávej o sobě vědět: jak se cítíš,průběh a hlavně jak si dopadla,ju,jsem zvědavá kadimůra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
23.2.10 12:25

Jasně že dám vědět!! Moc na Tebe zítra budu myslet, aby se to nějak pohnulo, tak hodně štěstí, i ten pohovor je důležitej!!

• Citovat
  • Upravit
1128
23.2.10 18:30

díky,však napíšu,jak jsem dopadla,a hezky mimísky opatruj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
23.2.10 19:15

SISI, myslíš, že už teď se to dá považovat za mimísky? Já Ti mám takovej zvláštní pocit, že bych to štěstí najednou neustála a tak. A pak mě zas chvílema napadá, že na děti nejsem nachystaná, no prostě normálně blbnu!!!!! Asi se zblázním. Hlavně mi připadá, že v sobě nic nemám, že se jen zbytečně válím doma , no nevím co se dějě.

• Citovat
  • Upravit
372
23.2.10 22:30

Ahoj holky Pronatalačky :-D ,tak já jsem vděčná pronatalu za 3 letou dcerku a ted v březnu jdeme zase na 2 ivf do pronatalu tak doufám,že to klapne.
Jinak ahoj lumpíku ty jsi všude co? :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
24.2.10 07:09

Nazdar Jani!!!

Já nejsem všude, jen tady a pak tam. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1128
24.2.10 10:51

tak jsem zde od doktorky,tak jsme se dohodly,že už v mém věku nemá cenu dělat pokusy s vlastními vajíčky,tak jdem do darovaných,v květnu nebo v červnu už by ohla být dárkyně,sesynchronizujou nás a pak šupky mimísci ke mě,jo ta sranda nás bude stát 80000 :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
24.2.10 10:53

ahoj jani,gratuluji k holčičce,a držím palečky,ať vám to teď klapne,a hned :wink:
ahoj lumpíku,neboj,ty pocity jsou všude,já už po těch pokusech to beru jako rutinu: buď anebo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
24.2.10 11:03

SISI, to je neuvěřitelný, nemyslím ty peníze, o tom vím a je to bohužel tak, ale ta čekací doba přece není tak dlouhá, už jsem několikrát slyšela, že v dnešní době se nečeká téměř vůbec. Je mi to celý divný, ke komu to chodíš? Já v podstatě znám jen Doc. Mardešiče, Mudr. Vobořila a toho svýho Mudr. Středu, ale nevěřím, že by Pronatal měl takovou čekačku. V Každým případě na Tebe budu moc myslet, určitě informuj!!

• Citovat
  • Upravit
1128
24.2.10 11:15

já chodím ke své doktorce,ale opravdu je všude ta čekačka 3-4 měsíce,někde i víc,díky finanční krizi je to dobrý,dárkyň je dost,ještě před rokem se v některých carech čekalo i rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
24.2.10 11:29

Tak to jsem měla špatné informace, no drž se, naděje umírá jako poslední a někdy vůbec!!

• Citovat
  • Upravit
372
25.2.10 11:56

Ahoj holky tak jak válčíte?
Sisíto to mě mrzí že to tak dlouho trvá,ale víš co se říká kdo si počká ten se dočká hodně uspěchů všem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
26.2.10 19:38

ahoj jani,no pro darovaný si pojedem též do teplic,doposud jsme jezdili do prahy,ale darovaný budou z teplic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.10 19:56

Sisito a jinak chodíš do prahy pronatalu?a proc do teplic?jinde nemaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
27.2.10 21:14

ahoj jani,v praze to trvá déle,v teplicích mají hafo dárkyň,a já jsem ze severních čech,od chomutovska,tak proto asi také,doufám,že jsou tam stejně šikovní jako v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.