Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj švadlenko, já ho dostávám na vytvoření folikulů a také proto, že nemám ovulaci ![]()
Nám zbyly 3 „mrazáčci“. Ale emrioložka nám doporučila zavést jen 2, protože to třetíbylo slabší a prý by mohlo narušit zahnízďování těch dvou kvalitnějších
Dekuju. Tebe čeká první IVF, viď? Snad budeš mít víc štěstí a povede se už na poprvé. ![]()
Ahoj benulik,ja už mam za sebou 3IUI a taky 3IVF. ![]()
Takže už toho mam hodně za sebou ale KET mně čeka poprve.
U prvních dvou pokusu jsem mněla malo vajíček tak nebyly žadne na zmražení.Teď mam zamraženy 3 tak uvidíme jak to bude probíhat.Přiští tyden se jdu domluvit s lekařem a naplanujem to. ![]()
Ahoj holky!
souhlasim s vami, je to na palici. A držím vám moc palce. Všem! Mě se to nakonec na poprvé povedlo, TT byl pozitivní. Ale teď čekám 3 týdny na ultrazvuk, jestli se všechno vyvíjí, jak má. A vzhledem k tomu, že mám starosti v práci i doma, tak se moc bojím, aby to ta rozhozená psychika nerozhodla sama. Takže čekám, co bude…klasické příznaky těhotenství se začínají objevovat a těžko se to vysvětluje okolí, které nic neví…
No, je to na palici.
Mějte se!
Ahoj Benuliku tak už jsem nafasla tablety a naplasti.Aspoň si nemusim píchat injekce,i když mi to nevadí.v Ponděli jdu na kontrolu a pak se vše domluvi podle toho jak bude hnízdečko vypadat. ![]()
Už beru tak že to vyjde,prostě si nějak věřím a hlavně věřim miminku že to nevzdá.možna jsme praštěna ale moc mi ta představa pomaha. ![]()
A jak to vypada s tebou ![]()
Ahoj, jsem Veronika a mám za sebou neúspěšný transfer je zde někdo skym bych to mohla prodiskutovat děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď