Transfer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
8.4.10 09:59

Ahoj švadlenko, já ho dostávám na vytvoření folikulů a také proto, že nemám ovulaci :-(
Nám zbyly 3 „mrazáčci“. Ale emrioložka nám doporučila zavést jen 2, protože to třetíbylo slabší a prý by mohlo narušit zahnízďování těch dvou kvalitnějších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
8.4.10 19:04

ahojky to jsi na tom tak jak ja jak se drž ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.4.10 21:29

Dekuju. Tebe čeká první IVF, viď? Snad budeš mít víc štěstí a povede se už na poprvé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
9.4.10 15:35

Ahoj benulik,ja už mam za sebou 3IUI a taky 3IVF. :cry:
Takže už toho mam hodně za sebou ale KET mně čeka poprve. :nevim: U prvních dvou pokusu jsem mněla malo vajíček tak nebyly žadne na zmražení.Teď mam zamraženy 3 tak uvidíme jak to bude probíhat.Přiští tyden se jdu domluvit s lekařem a naplanujem to. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.4.10 18:29

To už je vážně na palici :cry:
Tak Ti, držím svadlenko, palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.4.10 09:58

Ahoj holky!

souhlasim s vami, je to na palici. A držím vám moc palce. Všem! Mě se to nakonec na poprvé povedlo, TT byl pozitivní. Ale teď čekám 3 týdny na ultrazvuk, jestli se všechno vyvíjí, jak má. A vzhledem k tomu, že mám starosti v práci i doma, tak se moc bojím, aby to ta rozhozená psychika nerozhodla sama. Takže čekám, co bude…klasické příznaky těhotenství se začínají objevovat a těžko se to vysvětluje okolí, které nic neví…
No, je to na palici.

Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
22.4.10 08:46

Ahoj Benuliku tak už jsem nafasla tablety a naplasti.Aspoň si nemusim píchat injekce,i když mi to nevadí.v Ponděli jdu na kontrolu a pak se vše domluvi podle toho jak bude hnízdečko vypadat. :potlesk:
Už beru tak že to vyjde,prostě si nějak věřím a hlavně věřim miminku že to nevzdá.možna jsme praštěna ale moc mi ta představa pomaha. :dance:
A jak to vypada s tebou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.22 15:07

Ahoj, jsem Veronika a mám za sebou neúspěšný transfer je zde někdo skym bych to mohla prodiskutovat děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.