Transfer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1744
16.12.09 23:03

Megy, tak to jdeme ve stejnej den :wink: Budu na Tebe myslet, aby jsi dostala ten nejkrásnější dárek pod stromeček v podobě pozitivního testu. A když to nedopadne, tak uvidiš..máte mražáčky, což je moc fajn (mně nakonec nezbylo do mrazu nic :-? ).
Držím pěsti!! Bude líp.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.12.09 20:31

Ahojky Katule,
tak jsem byla 23 na kontrole a jdu do KET takže až dostanu MS tak lepím náplasti.A co ty?jak se daří?pěkný svátky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
27.12.09 23:23

Megy, verim, ze vam KET vyjde - musi :wink: Ja mam po stredecnim UTZ trochu strach, ze neco neni tak, jak by melo byt :-( Priznaky porad zadny, a to zitra zacinam 7 tt(pocitano od posledni MS)… navic srdicko jsme nevideli, coz si myslim ( a vetsina to tak ma), ze uz by melo busit :cry: Navic ta druha „skvrna“ na UTZ, o ktery si ani doktor netroufl rict, co znamena :-? Proste ta nejistota a dalsi cekani, jestli se mimisek vyvyji jak ma, je neprijemny…ale to je tezky vysvetlovat..navic nekomu, komu zatim ET nevysel :-?
Tak preju aspon hezkyho Silvestra a uspesne vykroceni do noveho roku, ktery bude urcite podarenejsi nez ten letosni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.12.09 17:41

KATULKO,
přeji at vše dobře dopadne :-? hlavně hodně zdravíčky v roce 2010 zase si napíšeme
pa Megy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.1.10 13:31

Ahojky děvčata,

už jste se tu dlouho neobjevily.Jak se daří?já lepím náplasti a přístí týden mě čeká ultrazvuk takže se pomalu blíží KET.
Napište co nového.
pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
29.1.10 01:57

Ahojda Megy, koukni na můj metřík, budeš hnedka moudřejší :roll: Držím moc moc pěsti, ať se KET zadaří a určitě dej zase o sobě vědět, ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.10 19:25

Ahojky Katule,

tak už jsem po KET.Na ten tvůj metřík jsem bohužel nepřišla tak mě prosím napiš kde hledat.
Díky měj se hezky pak Megy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.4.10 17:51

ahoj

ahoj, jsem tu nová a hledám někoho stejného, kdo je po ET nebo po KET. Jsem 10. den po, nemám žádné problémy a tak se snažím sondovat od osttních, jetslti to je v pořádku, nebo ne.jak jsi na tom Ty?

misha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.4.10 11:24

Ahoj Mišičko.Jsm tu také nová. Bylajsem na KETu ale o něco dříve než ty. Mně bohužel ale nedopadl. :cry:
Držíl ale palce, ať se to tobě podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
6.4.10 15:02

Ahoj děvčta prosím poraďte jak vlastne probíha ten ket,JE TŘEBA NEJAK STIMULACE NEBO NĚCO POODOBNEHO?a ZA JAK DLOUHO SE TO PAK USKUTEČNÍ DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.4.10 15:17

já byla na KETu 17.3. Stimulvola jsem se 5 dnů gonalem, šestý den jsem si píchla pregnyl a za 5 dnů jsem už šla na transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
6.4.10 16:24
benulik píše:
já byla na KETu 17.3. Stimulvola jsem se 5 dnů gonalem, šestý den jsem si píchla pregnyl a za 5 dnů jsem už šla na transfer.

Prosím tě benuliku a to jsi začala stimulovak ktery den cyklu abych mněla trošku přehled.maš nemocenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.4.10 20:18

MS začala 4.3. Gonal jsem si začala píchat od 6.3. do 11.3. 12.3 jsem píchla pregnyl a 17.3. byl KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.4.10 20:19

Ju a nemocenskou jedu zítra ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
8.4.10 08:44

Ahoj benuliku jěště mam jednu otazku ten gonal se pícha na co? :nevim: Asi aby se připravila sliznice že?ještě jsem na ketu nebyla mam za sebou jen Ivf.Ale jak tak vidím jde to docela honem.Kolik embryjek se ti po odmražení dal vyvíjelo.Ja mam zamražene 3 a trošku jsem na važkach zda to aspoň 1 ZVLADNE. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.