Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
prosim pri prvnim vysetreni na Gennetu jsem slysela neplatim nic, ale az i p.dr.bude delat kompletni prohlidku, vysetreni vajecniku a pod.kolik jste platili? Abych vedela dopredu ![]()
dekuji moc za info, ceka me to v unoru ![]()
Neměla jsem teda vyšetření vaječníků, ale neplatila jsem nic (kromě 30 Kč), měli jsme spermiogram, horm. profil a IUI. Všechno jde na pojišťovnu, pokud vím, platí se jen IVF a to jen některé položky, většina jde také na pojišťovnu.
http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm jukni na to,ale podle toho co píší,to hradí pojišťovna,teda pokud jsi u ZP,se kterom mají smlouvu ![]()
super, dekuju moc, no tak to vypada, ze se neplati pri klasickem vysetreni nic…no ja mam pojistovnu metal aliance,ale nejak to tam nemuzu najit, zda Gennet s ni ma smlouvu…nebo to tam mozna neuvadeji ![]()
jdu k dr.Dankovi, tak jsme zvedava ![]()
Naše společnost je smluvním zařízením všech zdravotních pojišťoven a nevybírá registrační ani jiné poplatky za služby hrazené ze zdravotního pojištění poskytnuté klientům pojištěným u smluvních zdravotních pojišťoven v České republice.
z toho co píšou usuzuji,že tě asi vezmou,bez toho anichž bys cokoli platila,ale ještě bych si tam raději zavola optala se
Přeji at už tam jdeš z jakéhokoli důvodu,tak ať je vyýsledek přesně takový,jaký si přeješ a ať máš co nevidět na testíku //. ![]()
no dekuji oluscho, no tak z teto vety i ja uz chapu, ze bych nemela platit nic, kdyz je to se vsemi pojistovnami v CR ![]()
ja ti take preji, at mas co nevidet dve carky, bude to ten nejkrasnejsi darecek! Alespon do konce roku at se to podari,takovy mam cil…myslim rok 010 ![]()
děkuji za přáníčko,ale já na ty // až tak nepospíchám,ted nám zatím stačí Honzíček ![]()
Ja chodila take do Gennetu a jsem u Metal Aliance a nic jsem neplatila, az priplatky na leky pri IVF, ale IUI a jina vysetreni vzdy zdarma. Tak preji hodne stesti ![]()
je holky, to jste mi udelaly radost, moc dekuju a preju hodne stesti vsem a krasne Vanoce ![]()
ahojky já tam byla 14.12..poprvé, s manželem smeplatilyregistrční poplatek každý 30 kč…musely smemít doporučení od dr..aby to mohjly naučtovat pojištovne, jinak bysme to platily sami…a braly nám krev na chromozony, imunologii, mutace atd, takže pokud není doporučení od dr..platí si to každej sám, pojištovnu mám 207..oborová..tak všem hodne štestí
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.