Gennet info

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lol
2543
23.12.09 11:44

ja jsem prave taky tady vsude cetla, ze doporuco mit nemusim, no tak uz jsem se zacinala tesit :cry:
u me je to celkem komplikace, muj dr. to asi nenapise,porad ma na vse dost casu a asi mi nic jineho nezbyde nez to tam jit risknout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 11:49

no já sem po 4 potratech a jedenz nich byl s dvojčátky a jedno bylo v deloze druhé vevejcovodu, taky mi paní dr,řekla hejtmánková žesi to zasloužím, muj dr mi dal jen výpis z karty, aona mi řekla že musím mít K doporučenku, druhej den sme jí tam dodávaly abysme to nemusily platit a šlo to přes pojištovnu..tak jen píšu jak to bylo u nás..a byla sem tam poprvé..14.12..byl to genett v praze..je možný že všude je to jinak ale já byla tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 11:51

lol ale zavolej tam, genet v paze tel..22231300-118..myslím že dnes tam budou ješte..jinak prej začínaj až po novém roce…a pak tam budou malovat..a co byl genet dole bude car, a genet místo caru..v patru..ale výsledky a td funguje recepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 11:53

posílala sem tam tu žádanku mejlem, byly sme tak domluvení a tady mi k tomu i odepsaly

Děkujeme Vám za zaslání doporučení na genetickou konzultaci
S pozdravem, M.Pírková, Gennet s.r.o.

tak si říkám proč by to chtely jen po me??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 12:01

ale holky já vás nechci nijak strašit, moc vám všem přeju abyste se tam dostaly tak či tak a hlavne aby všem pomohly..jen píšu jak to probíhalo u nás..

lol a proč by ti ho dr nenapsal..jak dlouho se snažíte, a pak jestly máte náky problémy,,,tak by mel vždyt ho to nic nestojí ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.12.09 12:07

Stejně si myslím, že to není nutné. Tak rádi za to jsou to je jasný, obvykle je tam i zpráva, mají se od čeho odpíchnout, než jen z tvého infa. Ale povinné to dle mě není, pojišťovna to proplatí i tak. Všude jinde to tak je, tak nevěřím, že v Gennetu je to jinak, to by ani nešlo. Leda by se teď něco změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 12:11

sufik jasný, me to taky překvapilo protože od dr sem mela krásne vypracovaný info z karty včetne spermogramu před malou, a bylo tam vše..a jim to nestačilo, i muj dr se lehce podivil ale žádanku mi vypsal, naštestí že sem tam nemusela jet tech 80 km a stačilo to poslat tím mejlem..já to neznám jak to tam chodí nebo ne…takže sem byla překvapená taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 12:21

tak sem na jejich stránkách našla toto

Má-li klient pojištěný u smluvní zdravotní pojišťovny žádanku od jeho ošetřujícího lékaře s indikací pro specializované vyšetření v našem zařízení, nebo je-li registrován v našem zařízení a je mu poskytována zdravotní péče dle Seznamu zdravotních výkonů (Vyhláška Ministerstva zdravotnictví ČR) a uvedený výkon je jeho zdravotní pojišťovnou s naším zařízením nasmlouván, neplatí za služby poskytnuté v našem zařízení a takováto péče je účtována jeho zdravotní pojišťovně.

http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm

:nevim: :nevim:

já u nich registrovaná nikdy ješte nebyla tak asi proto chtely žádanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
23.12.09 13:11

tak holky, uz jsem tam volala, diky za cislo 8-)
jinak na prohlidku doporuceni nepotrebujete, vse plati pojistovna,i kdyz i doporucko nebudete, akorat by bylo dobry mit aspon cytologii, ptz to urychli vysetreni, ale nezbytne nutne tam neni nic, spis ze si to tou cytologii urychlite… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 13:25

lol tak to teda nechápu proč me tak honily :evil: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
23.12.09 14:37

no je to divne, jestli to nema souvislost s temi potraty a nebo jestli je to jine, kdyz uz tam jsi zaregistrovana, ja tam jdu uplne poprve, tak nevim no, ale me to rekla uplne jasne, ze defakto nepotrebuji nic a jen si usnadnim praci, kdyz tam neco prinesu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 14:47

lol a kdy tam jdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
23.12.09 14:48

2.2…k p.dr Dankovi 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
23.12.09 17:46

Petro a nebylo to Tvoje doporučení směrováno ke genetice? Tam pojišťovna proplácí některé věci, až když k tomu máš dispozice. Řekla bych, že by to tomu odpovídalo. Vím, že např. PGD si musíš hradit sama, jen když máš nějaké problémy v genetice, tak ti pak pojišťovna část zaplatí. Co se týče čistě umělého oplodnění (IVF či IUI…), tam to pojišťovna hradí vše a doporučení nepotřebuješ. Samozřejmě hradí ty základní výkony, jak víme, nikoliv tzv. nadstandartní (tj. lépe aplikovatelné léky ke stimulaci, PK, ICSI, AH, KET atp.).
 Dul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.12.09 18:00

dulci jj byla sem na genetice, na umelý se mám objednat až po výsledcích v unoru, a že bych v červnu nejpozdeji mohla jít a pokud otehotním opet přirozene tak ne, ale mám jen jeden vejcovod a ten má srusty tak nevím jak to pujde…jinak moje deníčky jsou na profilu..abyste vedely o co u me jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.