Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ja jsem prave taky tady vsude cetla, ze doporuco mit nemusim, no tak uz jsem se zacinala tesit ![]()
u me je to celkem komplikace, muj dr. to asi nenapise,porad ma na vse dost casu a asi mi nic jineho nezbyde nez to tam jit risknout ![]()
no já sem po 4 potratech a jedenz nich byl s dvojčátky a jedno bylo v deloze druhé vevejcovodu, taky mi paní dr,řekla hejtmánková žesi to zasloužím, muj dr mi dal jen výpis z karty, aona mi řekla že musím mít K doporučenku, druhej den sme jí tam dodávaly abysme to nemusily platit a šlo to přes pojištovnu..tak jen píšu jak to bylo u nás..a byla sem tam poprvé..14.12..byl to genett v praze..je možný že všude je to jinak ale já byla tam ![]()
lol ale zavolej tam, genet v paze tel..22231300-118..myslím že dnes tam budou ješte..jinak prej začínaj až po novém roce…a pak tam budou malovat..a co byl genet dole bude car, a genet místo caru..v patru..ale výsledky a td funguje recepce
posílala sem tam tu žádanku mejlem, byly sme tak domluvení a tady mi k tomu i odepsaly
Děkujeme Vám za zaslání doporučení na genetickou konzultaci
S pozdravem, M.Pírková, Gennet s.r.o.
tak si říkám proč by to chtely jen po me??
ale holky já vás nechci nijak strašit, moc vám všem přeju abyste se tam dostaly tak či tak a hlavne aby všem pomohly..jen píšu jak to probíhalo u nás..
lol a proč by ti ho dr nenapsal..jak dlouho se snažíte, a pak jestly máte náky problémy,,,tak by mel vždyt ho to nic nestojí ne
Stejně si myslím, že to není nutné. Tak rádi za to jsou to je jasný, obvykle je tam i zpráva, mají se od čeho odpíchnout, než jen z tvého infa. Ale povinné to dle mě není, pojišťovna to proplatí i tak. Všude jinde to tak je, tak nevěřím, že v Gennetu je to jinak, to by ani nešlo. Leda by se teď něco změnilo.
sufik jasný, me to taky překvapilo protože od dr sem mela krásne vypracovaný info z karty včetne spermogramu před malou, a bylo tam vše..a jim to nestačilo, i muj dr se lehce podivil ale žádanku mi vypsal, naštestí že sem tam nemusela jet tech 80 km a stačilo to poslat tím mejlem..já to neznám jak to tam chodí nebo ne…takže sem byla překvapená taky
tak sem na jejich stránkách našla toto
Má-li klient pojištěný u smluvní zdravotní pojišťovny žádanku od jeho ošetřujícího lékaře s indikací pro specializované vyšetření v našem zařízení, nebo je-li registrován v našem zařízení a je mu poskytována zdravotní péče dle Seznamu zdravotních výkonů (Vyhláška Ministerstva zdravotnictví ČR) a uvedený výkon je jeho zdravotní pojišťovnou s naším zařízením nasmlouván, neplatí za služby poskytnuté v našem zařízení a takováto péče je účtována jeho zdravotní pojišťovně.
http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm
já u nich registrovaná nikdy ješte nebyla tak asi proto chtely žádanku
tak holky, uz jsem tam volala, diky za cislo ![]()
jinak na prohlidku doporuceni nepotrebujete, vse plati pojistovna,i kdyz i doporucko nebudete, akorat by bylo dobry mit aspon cytologii, ptz to urychli vysetreni, ale nezbytne nutne tam neni nic, spis ze si to tou cytologii urychlite… ![]()
no je to divne, jestli to nema souvislost s temi potraty a nebo jestli je to jine, kdyz uz tam jsi zaregistrovana, ja tam jdu uplne poprve, tak nevim no, ale me to rekla uplne jasne, ze defakto nepotrebuji nic a jen si usnadnim praci, kdyz tam neco prinesu ![]()
Petro a nebylo to Tvoje doporučení směrováno ke genetice? Tam pojišťovna proplácí některé věci, až když k tomu máš dispozice. Řekla bych, že by to tomu odpovídalo. Vím, že např. PGD si musíš hradit sama, jen když máš nějaké problémy v genetice, tak ti pak pojišťovna část zaplatí. Co se týče čistě umělého oplodnění (IVF či IUI…), tam to pojišťovna hradí vše a doporučení nepotřebuješ. Samozřejmě hradí ty základní výkony, jak víme, nikoliv tzv. nadstandartní (tj. lépe aplikovatelné léky ke stimulaci, PK, ICSI, AH, KET atp.).
Dul.
dulci jj byla sem na genetice, na umelý se mám objednat až po výsledcích v unoru, a že bych v červnu nejpozdeji mohla jít a pokud otehotním opet přirozene tak ne, ale mám jen jeden vejcovod a ten má srusty tak nevím jak to pujde…jinak moje deníčky jsou na profilu..abyste vedely o co u me jde
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.