Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IoI - ahoj, mě taky gynekolog nechtěl napsta doporučení, že je ještě čas…no a pak stačilo aby tam se mnou šel manžel (vůbec nic neříkal, jen tam byl se mnou), už jsme měli udělaný i spermiogram a pan doktor se hned jinak zajímal a choval…
Manža se mě pak ptal, co s ním mám,za problém,že je v pohodě…asi ti doktoři prostě mají pocit,že ty chlapy chceme k dítěti donutit nebo co ;o)
ywetta: jj, asi maji z toho takovy pocit, ale o tohle nam prece nejde ze jo ![]()
Ahoj holky, mátě prosím vás některá zkušenosti z MUDr. Lovásovou v Gennetu???
Ileno - já chodím do Gennetu už dlouho. Znám všechny doktory. Lovásová je tam nová. Dělala mi OPU v listopadu. Musím říct, že byla příjemná jako člověk i jako doktor. Bohužel jsem měla komplikace, ale ona vše vyřešila a vysvětlila, naprosto dostatečně. Až pak jsem se dozvěděla, že i svůj postup konzultovala s mou ošetř.doktorkou Brandejskou.
Takže z mé zkušenosti jednoho zákroku s Lovasovou jsou dobré. Je mi sympatická i jako člověk ![]()
ahojky také k ní jdu na ivf 2.2, chodila sem k hejtmánkové teduž k ní
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď