Gennet info

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
2.1.10 17:24

IoI - ahoj, mě taky gynekolog nechtěl napsta doporučení, že je ještě čas…no a pak stačilo aby tam se mnou šel manžel (vůbec nic neříkal, jen tam byl se mnou), už jsme měli udělaný i spermiogram a pan doktor se hned jinak zajímal a choval…
Manža se mě pak ptal, co s ním mám,za problém,že je v pohodě…asi ti doktoři prostě mají pocit,že ty chlapy chceme k dítěti donutit nebo co ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
2.1.10 21:18

ywetta: jj, asi maji z toho takovy pocit, ale o tohle nam prece nejde ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
13.1.10 13:56

Ahoj holky, mátě prosím vás některá zkušenosti z MUDr. Lovásovou v Gennetu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
13.1.10 14:13

Ileno - já chodím do Gennetu už dlouho. Znám všechny doktory. Lovásová je tam nová. Dělala mi OPU v listopadu. Musím říct, že byla příjemná jako člověk i jako doktor. Bohužel jsem měla komplikace, ale ona vše vyřešila a vysvětlila, naprosto dostatečně. Až pak jsem se dozvěděla, že i svůj postup konzultovala s mou ošetř.doktorkou Brandejskou.
Takže z mé zkušenosti jednoho zákroku s Lovasovou jsou dobré. Je mi sympatická i jako člověk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.1.10 08:05

ahojky také k ní jdu na ivf 2.2, chodila sem k hejtmánkové teduž k ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.