Jaké centrum asistované reprodukce - Hradec Králové, Pardubice

56
20.1.10 17:04

prozba

Najde se nějaká duše co mi poradí.Přemýšlím a nevím si rady :nevim: .Pokoušely jsme se o miminko ale normální cestou nám to nešlo,proto jsme vyhledaly lékaře.Doporučily nám Sanus Pardubice.PO pár inseminacích přišla mezi nás krize.Daly jsme si od doktoru oddych(2roky)A teď by jsme to opět zkusily protože ani do teď se nic nepodařilo.Jenže když jsme toto téma probíraly s manželem tak řekl že by radši do Hradce,že v PCE se cítí divně.Nýbrž jsem se do PCE nemohla dovolat,tak jsem šla na net a brouzdala.A našla jsem další kliniku jménem ARLETA.Tak bych prosím chtěla poradit jestli má někdo zkušenostI.A poradí mi.Kterou kliniku třeba doporučit.Když jsem vedena v PCE jestli by teda šlo přejít jinam.Děkuji Jana :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
20.1.10 17:09

brrr. slejzaj mi nehty z toho zet v názvu ;-)

ony se holky ozvou, je jich tu dost se zkusenostmi s ruznymi CAR…

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
20.1.10 17:26
harpyje píše:
brrr. slejzaj mi nehty z toho zet v názvu ;-)

ony se holky ozvou, je jich tu dost se zkusenostmi s ruznymi CAR…

har.

aspon usetris za manikuru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.1.10 17:30

to je for (Slunce seno)slyším s píšu z :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.1.10 17:32

Hoílky, myslím, že nikdo není dokonalý, že? Nikdo tu nechtěl učit pravopis, ale poradit.
rawa, já mohu doporučit jen gennet se kterým mam zkušenosti, jinak nevím.

• Citovat
  • Upravit
43039
20.1.10 17:55

No mozna by to vyresil nazev diskuse „znate kliniku Arleta?“ takhle to fakt pritahne hlavne hrdopýšky na svou znalost pravopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
20.1.10 18:25

Nemusím být hrdopýška na to, abych o něco prozila :nevim:

Každopádně zakladatelce přeju vytoužené miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
20.1.10 20:05

Neumím poradit nic k těmto institucím, ale jsem spíš pro přírodní léčbu. Ale jezdím do Prahy za panem Šímou (Heřmánek), který už hodně rodičům pomohl s otěhotněním..pokud máte zájem, můžu poslat kontakt na něj..jinak přeji hodně štěstí! A neřešte pravopis, jsou na světě důležitější věci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
20.1.10 21:11

ahoj já jezdila do Prahy do pronatalu a spokojenost veliká díky nim máme alžbětku :wink: jiný CAR neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
20.1.10 21:30

rawanelli se omlouvám za mimotéma a také přeju hodně štěstí

Harpyjko,
ten jeden smajl byl asi málo. Ale jsme s Tebou :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21018
20.1.10 21:45

Přejmenovala a přesunula jsem diskusi do Center asistované reprodukce. :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
21.1.10 00:30

rawanelli - jsem si na tebe večer vzpomněla, jestli ti nekdo poradil - a koukám zatím bez úspechu - ale je mi divný, že by tu nikdo nebyl…

zkus případně napsat primo do rozběhlých diskuzi/deníčků holek, ktere řeší podobný problem jako ty - je jich tu víc. Tam se ti snad někdo ozve - pripadne si vzpomene, ktera holka od nich to zná v tvém kraji.
jestli nevíš jak na to, tak ti je pohledám, ale taky bych šla podle názvu diskuze + v tech delších a aktuálních bych se zeptala.

Pudloslavo babo jedna :cert: zrovna ty, zapni mozkovej závit a vzpomínej jestli někoho neznáš. (prozím ;-) )

raw - jeste mne napadá - taky by ti asi holky poradily, která vyšetření měly před IUI, a vůbec postupy a zkušenosti- (tež jsem si čímsi prošla, ale už je to dýl)

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
21.1.10 00:52

Ahoj Rawanelli,

já jsem s manželem chodila do Sanusu HK a nevím, zda Ti ho doporučit. Co jsem tak slyšela, tak v pardubickém Sanusu se víc soustředí na asist. reprodukci a měli by na vás mít víc času. V Hradci dělají i spoustu dalších výkonů a pak na tu asist. reprodukci nezbývá tolik času a je to jak na běžícím pásu. Musím říct, že můj pocit z návštěv tam byl opravdu o tom, že to je „fabrika“. Naštěstí jsem po prvním IUI otěhotněla a dál nemusela řešit.

Na Arletu jsem slyšela hodně chvály, ale osobní zkušenost nemám. Snad se Ti ještě někdo ozve a poví víc.

Přeji hodně štěstí Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
22.1.10 07:53

Rawanelli také chodím do Sanusu HK a nic dobrého říci nemohu. Naopak jsem také slyšela že Pardubice jsou lepší, ale podle mě je to pořád Sanus takže nic moc :cert: Přemýšlím o Arletě. Slyšela jsem, že nemají smlouvu s VZP. Ale IVF je hodně o štěstí takže je to asi celkem jedno :-( Přeji ti ať najdete ten správný CAR, kde vám pomůžou k vytouženému mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
23.1.10 17:51

Arlteta je v Kostelci nad Orlicí, tady je odkaz na jejich stránky http://www.arleta.cz/

Já jsem s tímto centrem spokojená a hlavně s panem dr.Doležalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.