Jaké centrum asistované reprodukce - Hradec Králové, Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
23.1.10 18:08

Ahoj, ja chodim do Arlety (je to vazne v Kostelci nad Orlici, od HK asi 35 km) a maximalni spokojenost. Sice za sebou nemam klasickou peci CAR, ale i jako normalni tehuli se mi tam dostavalo maximalni pece. Delaji si sami ruzne screeningy a pece opravdu na profesionalni urovni (ultrazvuk i podrobne vysetreni temer pokazde atd). Lidi skveli, clovek si tam pripada jako host a ne jako pacient, co otravuje. Takze muzu jen doporucit :palec:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
21.2.10 18:14

Prosba- odpověď

Ahoj, Sanus v žádném případě, ani Pardubice ani Hradec. Je to tam jak na běžícím páse, pouze kasírují, máme velmi špatnou zkušenost. Doporučím ale špičkového doktora, Mudr. Robert Středa, ten je bezkonkurenční!!! Zkus ivfnempardubice.cz

Přeju hodně štěstí!!

• Citovat
  • Upravit
soudenka
3.3.10 13:07

Ahojda.Já jsem v sanusu v Hradci,a až na jendu nepříjemnou sestru jsem s jejich přístupem naprosto spokojená.Můj doktor (Šilhán) je fakt dobrej.Všechno perfektně vysvětlí a hlavně je lidskej,snad víš jak to myslím.Když jdu na ultrazvuk a náhodou tam není,tak se nemusím bát ani jiných doktorů.Nikde jsem se s takovýmhle přístupem ještě nesetkala.Jsem tam spokojená.Těd jdu na IVF,tak doufám že to společně zvládnem:-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
lumpíček 1
3.3.10 15:18

Ahoj Soudi, moc Ti přeju, at se daří. Mudr. Šilhána neznám, možná tam za mě tenkrát ještě nebyl. Moje zkušenost je bohužel jiná. Teď jsem vlastně pacienta Pronatalu v Praze a to bych rozhodně mohla doporučit každému. Tak přeji jen to nej nej a hodně štěstí!!

• Citovat
  • Upravit
56
4.3.10 19:57

to či ono

Zdravím všechny děkuji o zdělení vašich zkušeností.Nakonec jsem se dovolala do Pardubic.Objednala se a čeká mě IVF tak jsem zvědavá co a jak zatím probíhá vše dobře teď budu jezdit asi docela často.Na jednu stránku se těším a na druhou mám trochu strach.Ale doufám že to vyjde hned na poprvé. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
4.3.10 20:07

RAWANELLI, rozhodně přeju jen to nej nej, ale když už budeš jezdit do Pardubic, a cokoli by se Ti nezdálo, tak v Pardubické nemocnici ordinuje Mudr. Středa, stačí když si zadáš do vyhledavače jeho jméno a hned se Ti objeví, kdo to vlastně je. Je to doktor z Pronatalu v Praze, to je sanatorium, které má jedny z největších úspěchů. Určitě se na to podívej, je tam i kontakt, funguje na mailu, nebo na telefonu, pokud Ti to nebude brát, pošli sms, zareaguje na ni. Samozřejmě i v Sanusu mají nějaké procento úspěšnosti, já však dodnes na Sanus neradostně vzpomínám. Jo, jmenuje se Mudr. Robert Středa. Hodně úspěchů a ozvi se, jak se Tvoje věci vyvíjí.

• Citovat
  • Upravit
56
4.3.10 21:06

Ahoj lumpičku znám pana Středu osobně jsem k němu chodila po neospěšných IUI jsme se na 2 roky odlmčely.Teď když jsem tam volala a chtěla se objednat na konzultaci.Tak jsem se tam nedovolala poněvadž se přestěhovaly a konečně když jsem se tedy dovolala tak mi bylo řečeno že tady není a že jsou rádi že se ho zbavily,Nevím proč.Tak jsem se objednala k paní doktorce :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
4.3.10 21:23

Tak to opravdu čumím jak trubka...... Přeju ať jsi spokojená, určitě dej vědět. Teď ještě pokud se můžu zeptat, ke komu v Sanusu chodíš?

• Citovat
  • Upravit
56
4.3.10 21:39

K Šárce Novotné.Je to první ženská doktorka vždy jsem chodila k doktorum.Mám zní kladný pocit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
5.3.10 08:19

AHOJ RAWANELLI, omlouvám se, včera jsem už nějak odpadla. K dr. Novotné jsem chodila i já, je opravdu velmi milá, jen jsem musela pochybovat o jejím postupu. Vůbec totiž nehledala léčbu tam, kde bylo potřeba, měli jsme velmi špatný spermiogram, podle ní mému partnerovi nic nemůže pomoct, hnala nás, abychom si vybrali dárce!!!! Tak jsme si ho teda vybrali, ale naštěstí to nedopadlo, neboť díky protokolu, který jsem od ní měla, mi odsáli nekvalitní vajíčka. Pak jsem se dostala k Mudr. Středovi, ten prohlásil, že dárce je to poslední, napsal nám nějaké vitamíny a ejhle, vše najednou o hodně lepší. Podle Novotné v laboratoři nenašli ani jednu spermii ze 3 vzorků, u Středy jich bylo hafo a máme oplodněná 4 vajíčka. Věřím, že budeš spokojená a vše se vydaří. Vůbec Tě nechci strašit, jen to jen moje zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
5144
12.3.10 07:53

Ahoj holky,

Aliiku na poslední IVF se chystám objednat nás také do Arlety.

Lumpíčku taky mi to tak přijde, jako běžící pás :roll: ale mám teď dobrý pocit z nového dr. syn primáře Štěpána.

Soudenko přesně vím, kterou myslíš :mrgreen: když mi oznamovala, že je to negativní, myslela jsem, že ji prohodím oknem :cert: ale je pravda, že osobně znám i úspěchy Sanusu, takže je to prostě o štěstí :roll: Dr. Šilhána tedy nemusím, je mi nesympatický. Můj manža ten už vůbec ne, máme špatný SPG a manža je kuřák, tu přednášku co dostal :roll: Ale po LPS jsem ho ukecala ať mě propustí domů, tak to si šplnul :mrgreen:

Ravanelli tak ať jsou Pardubice pro tebe ten správný CAR a pomůžou ti ke splnění snu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpíček 1
12.3.10 20:00

MILI, držím pěstičky, určitě dej vědět, jak to vypadá!! Hodně štěstí!!

• Citovat
  • Upravit
soudenka
17.3.10 08:28

Milinko,Tak to ten můj dostal taky pěkný proslov ohledně kouření a tak,ale spíš se to obrátilo ve srandu.Vždycky kdyžpříjdeme tak se ho zeptá jestli má ještě firmu.Manžel odpoví ža ano,a pan doktor říká,aha,takže stále kouříte,no nic:-)Bere to docela s ůsměvem,možná i proto že se spermiogram zlepšuje po každém vyšetření.Těd jsem měla jít na IVF aleradši jsem to posunula protože na mě něco leze,a prý člověk musí být zdravý.Sice už bych to mělanejradši všechno zasebou,ale kdo si počká,ten se dočká..Aspon doufám za nás všechny:-)

• Citovat
  • Upravit
rencina v.
17.3.10 08:50

Ahojky, nevíte jakou má Sanus v Hradci uspěšnost s IVF? Na jejich stránkách se tomu člověk nedočte. Díky

• Citovat
  • Upravit
lumpíček 1
17.3.10 09:12

RENCINO, HK dělá více věcí než jen IVF, není to tam zřejmě nejlepší. Pokud potřebuješ nějakého dobrého doktora, je jeden vynikající v Pardubicích, Mudr. Robert Středa, ordinuje v Pardubické nemocnici. Rozhodně ví co dělá. Já mám za sebou dva neúspěšné pokusy, jeden v Sanusu v HK, druhý v Sanusu v Pardubicích, bohužel vše bylo špatně, dr. neřešili problém, jeli podle zaběhlých pravidel, teď po třetím pokusu u Mudr. Středy jsem těhotná!!!!!!! velmi kladně hodnotím jeho přístup k pacientovi, vše vysvětlí, je milý a udělá vše proto, aby Ti pomohl. Tel. je 603 744 902, tento doktor má i svou stránku na netu, klidně se tam mrkni, je tam i to jeho tel.č. Jen pokud Ti to nebude brát, pošli sms a vyčkej, ozve se Ti zpátky. Já i s přítelem jsme mu nesmírně vděční a s takovým přístupem jsme se nesetkali, vřele doporučuju!!!! Hodně štěstí!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.