Jaké centrum asistované reprodukce - Hradec Králové, Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
20.1.13 17:54

Kdyby tak jeden věděl...

Ahojky, mám takový pocit, že čím víc si tu čtu všechny příspěvky, tak tím víc obpravdu nevím, kam se obrátit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
20.1.13 18:36

Já osobně doporučuji Sanus Pce, v Hk jsem byla na odstranění vejcovodů a super. Do Pce jezdíme, protože je známo, že Pce a je na IVF lepčí než Hk. Chodím k Mudr. Vodička, embryolog Bartoš. V listopadu 1 Ivf, bohužel mimísku v 9tt přestalo bít srdíčko, nyní jsem po revizi a jupíííí v březnu - dubnu jedem 1 Ketík. Jsem tam velice spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.1.13 18:41

@sabcacech je mi lito ze se nazadarilo na poprve a moc drzim pesti at se priste dockate stastneho konce

Já jsem ted ve 12tt a Sanus PCE muzu opet jen doporucit, Dr. Novotná je pro mě profík, vsichni jsou mily a co se tyce laboratore taky super.Za nas max. spokojensot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
20.1.13 18:46

@kkyti Děkuji, už jsem si myslela, že to bude ok, ale…příroda je mocnější… Bylo to naše 2 zamklé těhu, před 5- ti lety dvojčata- přirozeně a nenaskočila srdíčka vůbec. Nevzávám tooooo. My jsme taky velice spokojeni, máš pravdu, je to tam super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.1.13 07:25

@sabcacech rozhodne to neni utecha, ale priroda asi vi, proc se tohle deje. A neni nic lepsiho nez pozitivni pristup, vč esela mysl, pul uspechu :)…a kdyz jsou mrazacci, tak to bude snazsi :).
Ja rikam, ze dokud neni mimi doma, neni vyhrano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
21.1.13 07:36

@kkyti Tak to je jasné, taky jsme si to říkali, budem se radovat snad až v porodnici :lol: Jen nyní mám obavy, aby se mi miláčkové probudili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.