Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, mám takový pocit, že čím víc si tu čtu všechny příspěvky, tak tím víc obpravdu nevím, kam se obrátit… ![]()
Já osobně doporučuji Sanus Pce, v Hk jsem byla na odstranění vejcovodů a super. Do Pce jezdíme, protože je známo, že Pce a je na IVF lepčí než Hk. Chodím k Mudr. Vodička, embryolog Bartoš. V listopadu 1 Ivf, bohužel mimísku v 9tt přestalo bít srdíčko, nyní jsem po revizi a jupíííí v březnu - dubnu jedem 1 Ketík. Jsem tam velice spokojená.
@sabcacech je mi lito ze se nazadarilo na poprve a moc drzim pesti at se priste dockate stastneho konce
Já jsem ted ve 12tt a Sanus PCE muzu opet jen doporucit, Dr. Novotná je pro mě profík, vsichni jsou mily a co se tyce laboratore taky super.Za nas max. spokojensot
@kkyti Děkuji, už jsem si myslela, že to bude ok, ale…příroda je mocnější… Bylo to naše 2 zamklé těhu, před 5- ti lety dvojčata- přirozeně a nenaskočila srdíčka vůbec. Nevzávám tooooo. My jsme taky velice spokojeni, máš pravdu, je to tam super.
@sabcacech rozhodne to neni utecha, ale priroda asi vi, proc se tohle deje. A neni nic lepsiho nez pozitivni pristup, vč esela mysl, pul uspechu
…a kdyz jsou mrazacci, tak to bude snazsi
.
Ja rikam, ze dokud neni mimi doma, neni vyhrano.
@kkyti Tak to je jasné, taky jsme si to říkali, budem se radovat snad až v porodnici
Jen nyní mám obavy, aby se mi miláčkové probudili ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď