Dárek k narození 3. dítěte.

3
5.1.26 23:29

Dárek k narození 3. dítěte.

Zdravím všechny.

Mám na Vás dotaz ohledně dárku pro manželku k narození třetího potomka. Je fakt, že jsem si jej přál hlavně já a manželce jsem řekl, že není nutné, aby pak chodila zpět do práce, ale spíš se o prcky starala vozila na, kroužky apod.
Nicméně také očekává a posílá mi náznaky toho, že by k porodu chtěla Cartier hodinky (cca 140tis. Kč). Ani na narozeniny/Vánoce jsem takový dárek a to ani ke kulatinám nedával, obvykle je to tak max 20-30tis. Kč.
Není to podle Vás přestřelené? Děkuji.

Příspěvek upraven 06.01.26 v 02:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76918
5.1.26 23:33
@8866 píše: Více

tak hlavně to udělej tak, aby manželka na to nepřišla, že dáváš dary přítelkyni, se kterou máš už třetí dítě -
původně jsem chtěla poradit, ať přítelkyni dáš snubní prstýnek, ale když už jsi ženatý s jinou, tak to nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.1.26 23:34
@stinga píše: Více

Pardon, měli jsme nedávno svatbu a pořád si nemůžu zvyknout. Jedná se samozřejmě o tu stejnou osobu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
5.1.26 23:36

no - znělo to divně, a navíc už se tu dnes ptala holka, co má dát přiteli a co manželovi k vojenské přísaze,
oki - tak můj komentář ber jen jako nezávazné tlachání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
6.1.26 06:08

Spln ji jeji prani a v koutku duse bud rad, ze nechtela model posety diamanty, to by se cena pohybovala o rad vys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.1.26 06:11

Pardon, ale tohle konkrétně mě přestřelené tedy přijde :D Co já bych dala za chlapa, který by mi řekl ať už se nevracím do práce. I když já bych to nevydržela a stejně bych aspoň brigádu měla. Každopádně mi to tak trochu přijde, že jste nabídl prst a už se chňape po celé ruce i s ramenem 8) I dárek za 20 až 30tis. mi přijde zbytečně drahý.
Mám partnera, který také rozhodně nestrádá, ale že bych ho takhle vysávala z peněz, by mě ve snu nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12940
6.1.26 07:29

Upřímně, mně přijde muž, který mi řekne, že se nemusím vracet do práce a mám se starat o děti a zajišťovat kroužky, jako totální noční můra.
Ale dovedu si představit ženu, které to vyhovuje.
Nepřekvapuje mě, že tento typ vyžaduje dražší dárky, možná je to taková bezpečnostní pojistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
6.1.26 07:39
@Sany80s píše: Více

A tak á bych třeba do čtyř let věku mladšího zůstala a pak bych si našla něco na 4hodinový úvazek.. jen tak nenáročného. Ale je pravda že uplně doma bez práce, kontaktu s lidma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
6.1.26 07:44

Ty chces dite, ale nechces se o nej starat. Manzelka ti to splnila. Ne, ani omylem to není přestřelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
6.1.26 07:47
@lenik22 píše: Více

tobě přijde drahý, ty by jsi nechtěla :think: ok, ale dotyčný dárky za 20-30tis. dává, a jeho manželky ty hodinky chce :think: tak jí je nemá dávat s tím, že lenik z emimina by je nechtěla? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
6.1.26 07:49

dítě jsi chtěl ty, ty chceš aby ona zůstala doma a vše řešila, tedy aby servis zajištovala ona :think: splnila ti ONA tyto TVOJE přání? :think: ted má přání ona? splníš jí ho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.1.26 08:05

Je to prestrelene, dal bych ji voucher na jesle se stejnou cenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
6.1.26 08:09

Vzhledem k situaci to přehnané není. Pokud jsi to dítě chtěl hlavně ty, abys ji tím uvázal na další roky doma, kdy ona bude zajišťovat kroužky, domácnost, starost o děti a ty „jen“ živit, tak mi to přehnané nepřijde vůbec, spíš naopak - ještě z toho vyvázneš lehce.

Teda já osobně bych žádné hmotné drahé (luxusní) dary nechtěla, zato bych vyžadovala zapojení otce do chodu domácnosti. Ale pokud je ona ochotná mít na svých bedrech starost o děti, starost o chod domácnosti, dělat dětem řidiče, kuchařku, animátorku, atd. atd. Tak je to to nejmenší, co pro ni můžeš udělat. Kdyby jsi na vše měl zajišťovat někoho „cizího“, tak tě to vyjde celkově dráž.
Tak si važ toho, že je to manželka ochotná pro tebe udělat „jen“ za blbé hodinky a nos ji za to na rukou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.1.26 08:37

@Keyllah chtěl názor. Tak sem mu ho napsala. Evidentně se měl spíš zeptat někde, kde převládají v diskuzi chlapi :mrgreen:
Mě je úplně jedno, jestli ty hodinky jeho žena dostane nebo ne. Já bych je nechtěla. Mám priority jinde. Když by mi chtěl věnovat takový obnos peněz. Investovala bych ho třeba do vybavení bytu, auto nebo společnou dovolenou. Nevím no. Jak říkám, taky mám přítele co peníze má a rozhodně po něm takové dary nežádám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12940
6.1.26 08:41
@lenik22 píše: Více

A taky tě pán tvorstva uvazuje doma, aby náhodou nemusel nic dělat a tys na něm byla závislá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí