Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo, měla jsem ho. Subjektivně k ničemu a navíc to neskutečně páchlo tak, že mě z toho natahovalo. Ale třeba na jejich hořčík nedám dopustit, ten mi během těhotenství opravdu pomohl.
@Chiruna25 píše: Více
Děkuji, už jsem objednala, tak uvidím 😃 složení mi přijde totiž lepší než u jiných vitamínů
@Anonymní píše: Více
Já jsem to vydržela tři měsíce, ale vím, že podruhé už do toho nepůjdu
Ani zmiňovaná podpora laktace mi k ničemu nebyla a o mlíko jsem stejně přišla, takže za mě to byly vyhozené prachy
Ale každému sedne něco jiného, je třeba zkoušet, no ![]()
Tak já vyzkouším a uvidím, samozřejmě mě nejvíc zaujalo, že mají být hezké vlasy po těch vitamínech 😆
Já ti to nebudu kazit, ale vitamíny nevitamíny, konkrétně mně trvalo 8 měsíců, než mi to přestalo padat a začaly dorůstat nové a nějak vypadat
![]()
Já už mám jeden porod za sebou, takže vím… Každopádně ne každému padají. Mám i kamarádky, kterým nepadaly vlasy. Já to jen nechci nechat jen tak, aspoň díky vitamínům dřív dorostu nové vlasy, mně zbylo po prvním porodu půlka vlasů, takže mám strach…
Taky jsem měla lysinky právě, ale já to neřeším, jsou to jen vlasy. Upřímně mi víc vadily ty chomáče všude, než to, že na hlavě nic nebylo
…Tak mi to začalo znova růst a já mám pozitivní test, takže za pár měsíců znova ![]()
Tak to já jsem na vlasy dost háklivá.. nikdy jich nebylo moc, takže to beru jinak, ne že to jsou jen vlasy 🙂 samozřejmě každý to má jinak. Mně padaly celou dobu kojení, takže teď ani nebudu kojit tak dlouho.
Já na ně tedy nedám dopustit
před těhotenstvím mi dost padaly vlasy, během vůbec. To jsem brala vitaminy taky a teď po porodu mám Verra komplex a vlasy super! Takže za mě je to TOP
Ahoj, máte někdo zkušenost s komplexem po porodu od Verry? Uvažuji o koupi 😊