Verra komplex po porodu

Anonymní
5.1.26 22:59

Verra komplex po porodu

Ahoj, máte někdo zkušenost s komplexem po porodu od Verry? Uvažuji o koupi 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
6.1.26 09:43

Jo, měla jsem ho. Subjektivně k ničemu a navíc to neskutečně páchlo tak, že mě z toho natahovalo. Ale třeba na jejich hořčík nedám dopustit, ten mi během těhotenství opravdu pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.26 10:58
@Chiruna25 píše: Více

Děkuji, už jsem objednala, tak uvidím 😃 složení mi přijde totiž lepší než u jiných vitamínů

• Citovat
  • Upravit
272
6.1.26 11:12
@Anonymní píše: Více

Já jsem to vydržela tři měsíce, ale vím, že podruhé už do toho nepůjdu :lol: Ani zmiňovaná podpora laktace mi k ničemu nebyla a o mlíko jsem stejně přišla, takže za mě to byly vyhozené prachy :nevim: Ale každému sedne něco jiného, je třeba zkoušet, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.26 12:25

Tak já vyzkouším a uvidím, samozřejmě mě nejvíc zaujalo, že mají být hezké vlasy po těch vitamínech 😆

• Citovat
  • Upravit
272
6.1.26 14:03

Já ti to nebudu kazit, ale vitamíny nevitamíny, konkrétně mně trvalo 8 měsíců, než mi to přestalo padat a začaly dorůstat nové a nějak vypadat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.26 19:37

Já už mám jeden porod za sebou, takže vím… Každopádně ne každému padají. Mám i kamarádky, kterým nepadaly vlasy. Já to jen nechci nechat jen tak, aspoň díky vitamínům dřív dorostu nové vlasy, mně zbylo po prvním porodu půlka vlasů, takže mám strach…

• Citovat
  • Upravit
272
6.1.26 19:44

Taky jsem měla lysinky právě, ale já to neřeším, jsou to jen vlasy. Upřímně mi víc vadily ty chomáče všude, než to, že na hlavě nic nebylo :lol:…Tak mi to začalo znova růst a já mám pozitivní test, takže za pár měsíců znova :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.26 19:56

Tak to já jsem na vlasy dost háklivá.. nikdy jich nebylo moc, takže to beru jinak, ne že to jsou jen vlasy 🙂 samozřejmě každý to má jinak. Mně padaly celou dobu kojení, takže teď ani nebudu kojit tak dlouho.

• Citovat
  • Upravit
6
9.3.26 07:24

Já na ně tedy nedám dopustit :) před těhotenstvím mi dost padaly vlasy, během vůbec. To jsem brala vitaminy taky a teď po porodu mám Verra komplex a vlasy super! Takže za mě je to TOP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí