Bezbolestný Hamilton, zkušenosti?

Anonymní
19.12.25 15:28

Bezbolestný Hamilton

Ahojky holky,
Vcera jsem byla na gynde. Porodní cesty připravené, hlavička sestoupla, otevrena na 2 prsty, dle lékařky vak s PV na prasknutí (tlačí hodně hlavička). Tak jsme se shodli že zkusíme Hamilton. Ten me nebolel, spis trochu tlak, ale nic dramatického jako se dočítám na různých diskuzích. Jsem druhorodicka. Ted k veci. Není špatne ze me nebolel? Ani nepřišlo žádné špinění či krvácení? Vcera jsem cely den cítila podbřišek jako při MS (k večeru intervaly po 15 min), v noci me to tak 3-4× vzbudilo. Dnes ráno to opět nastoupilo, od 14 hodin úplný klid. Je možné ze mi nezabral? První porod jsem měla vyvolávaný po odtoku vody (neotevírala jsem se vubec, ani žádné kontrakce), cítím uplne to stejne (menstruační bolesti) jako tenkrát po vyvolávací tablete. Je možné ze mi nezabral, nebo jeste mohu cekat ze se rozjede? Lékařka mi tvrdila ze s mym nálezem to vidi tak ci tak na porod do 3 dnu. Jsem co nejvíc ve sprse, to se vždy začne rozjíždět.. plus citim dneska i tlak na konečník (to mw upozornila ze ucítím až sestoupí hlavička níž zase). Někdo nějaké zkušenosti? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
19.12.25 15:31

Já měla u syna bezbolestného Hamiltona a porodila až za týden. Tam asi nejde ani tak o to jestli zabere nebo ne. Stejně si to prcek určí sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5432
19.12.25 15:45

Řekla jsem si o něj několikrát, vždycky jsem dlouho přenášela. Mám dojem, že mi zabral možná jednou (do 24 hodin od zákroku jsem rodila), nebolel mě nikdy, jen ten tlak, jak píšeš. Jinak mi nezabralo absolutně nic z bezpečných babských rad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 15:48

@TRG přenášet nemůžu kvůli cukrovce. Doma se snažím taky vyhnat ale nic. A to mi porod na 30tt zastavovali, od té doby kontroly 2× týdně na gynde a ted se madam nechce :D za to syn ten si pospíšil a byl předčasně narozený :) tak jsem zvedava kdy se usmysli jit ven :) ja bych o nej požádala jeste jednou ale od pondělí až do 29.12 má lékařka dovolenou. Tak nevim zda treba v pondělí neskočit na ambulantní gynekologii do porodnice a zkusit ho ještě jednou :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.25 15:52

Tak jsem to asi zakřikla a začala mi odcházet hlenoba zatka :D

• Citovat
  • Upravit
11819
19.12.25 15:56
@Anonymní píše: Více

Tak uvidís no, ale i zátka může odcházet poměrně dlouho před porodem…každopádně držím palce abys to stihla o víkendu abyste na Štědrý den mohli být kdyžtak už doma když bude vše vporadku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 15:58

@Vladusxx me uz prave odchází nekde po částech 14 dnu. Proto me docela vyděsilo kde vzala ted další :think: u syna mi odešla na 3× a do týdne jsem rodila 8o

• Citovat
  • Upravit
TRG
5432
19.12.25 16:00
@Anonymní píše: Více

No prosím, stačí dát najevo, že to myslíš vážně a je to. :lol:

Ty máš jakou cukrovku?
Já měla dvakrát těhotenskou jen na dietě (poprvé a teď napočtvrté mě to minulo) a měla jsem jen po 40tt, resp. po 38tt častější kontroly, přenášet mě nechali, ještě ve 41+0 mi řekli, že ještě dva nebo tři dny počkáme a pak kdyžtak vyvolání, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.12.25 16:47
@TRG píše: Více

Ten hmat je pojmenovaný po tom pilotovi formule 1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5432
19.12.25 16:56
@Ploskutáček píše: Více

Mohli by to přejmenovat. Z Hamiltonův hmat na Hamiltonův hmat. Teď se to jmenuje podle skotského lékaře, ale nově by se to mohlo jmenovat podle toho, že po tom může rychle nastat rychlý přejezd autem nebo sanitkou do porodnice! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
19.12.25 17:18

To ti nikdo nerekne, ale pry cim vic je telo pripravene na porod, tim min to boli, mne to taky nebolelo, byl to jen trochu neprijemny tlak a porodila jsem za 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
19.12.25 18:31

Mě taky nebolel. Druhý den mi odešla zátka, další den se rozběhl porod, ale byla jsem už 41+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
19.12.25 18:33
@TRG píše: Více

A mohli by ho každý rok přejmenovat podle aktuálního mistra světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5432
19.12.25 19:36
@JancaS84 píše: Více

Jsem pro! Chaosu ve zdravotnictví je tolik, že se tohle ztratí. A představ si ty rozhovory…
„Doufám, že za týden už to bude Leclercův hmat, pane primáři.“
„V žádném případě, kolego, určitě Verstappenův.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 20:06

Mě dělali Hamiltona ráno, nebolelo nic, odpoledne jsem rodila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100