Táhlé bolestivé nepravidelné kontrakce

67
6.12.25 17:46

Táhlé bolestivé nepravidelné kontrakce

Včera večer mi začaly bolesti dvě hodiny pravidelné po 7-8 minutách, pak na chvilku ustaly. Pak po 10 minutách cca hodinku, pak 30 minut nic. Takhle až do půlnoci, kdy se mi podařilo usnout. Ve 3 mě probudily zase bolesti, musela jsem do sprchy, kde neustaly, byla tam zase nějaká pravidelnost, pokračovala to do skoro 5 hodin, a pak zase ustalo. Takhle na střídačku skoro celý den. Intervaly někdy vypadaly, že se zkracují, pak zase nic. Nejsou to žádné malé bolesti třeba jako menstruační a to jsem mívala dost silné. 😀 Už to vážně bolí a jde to i do zad, ale pravidelnost, kratší intervaly nic a já už začínám bojovat s hlavou. Ale prodloužil se čas / doba bolestí. Nechci být v porodnici za simulanta a slabocha, ale zároveň už je to únavné. Z prvního porodu toto vůbec neznám. 😞 Jet se tam ukázat? Nebo čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
6.12.25 17:48

Jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
6.12.25 17:54

A proč teda nejedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.12.25 17:55

@Atisia nejsou pravidelne ani po 5 min, coz jsou pokyny od porodnice k prijezdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
6.12.25 18:00

Pokud to jde do zad. :nevim: natočí ozvy. Maximálně tři poslou domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
6.12.25 18:06

Už jsi na cestě doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
6.12.25 19:26

Já bych jela. U porodu razím heslo, že radši vždy zbytečně a nechat se zkontrolovat, než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.12.25 19:44

@teroonka nejsem, ted zase 20 min bez bolesti…
uz se v tom vubec nevyznam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.12.25 19:45

@hana.nanana já nechápu, co řešíš. Vždyť nemůžeš vědět, zda je vše v pořádku. Uz bych tam dávno byla, aby mne a mrně zkontroloval lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.12.25 19:59

Jela bych do porodnice. Nejhorší, co se může stát je, že tě pošlou domů. Ale prohlédnou tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.25 21:31

Takovyhle sileny poslicky jsem mela u tretiho ditete. Soucitim! Bylo to opravdu k zblazneni. Dalsi den jsem byla k sveho gynekologa, byla to moje posledni poradna presne na termin. Nechala jsem si udelat Hamiltona a zacalo to pracovat defacto okamzite. Po prijezdu domu jsem byla tak vyrizena ze jsem si sla ma dve hodiny lehnout. Kdyz jsem se probudila zacaly uz pravidelny kontrakce a to uz bylo fakt ono, to uz neslo ustat :lol: malej se narodil do dvou hodin od prvni kontrakce, pul hodiny od prijezdu do porodnice :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100