Dárek k Vánocům i narozkám

47
22.11.11 21:19

Dárek k Vánocům i narozkám

Ahojte holky. Jsem absolutně bezradná-podotýkám i bez peněz. Co by jste poradily dárek příteli jak k Vánocům tak k narozkám dohromady?? Narozky má 3.ledna,tudíž absolutně nevím jak a co Ježíšek bude nadělovat. Loni jsem to sfoukla parádním mobilem,kosmetikou a hadříkama. Letos mi ovšem došla inspirace. Nemáte některá nápad jak ho potěšit?? Mě absolutně nic nenapadá :( Budu vděčná za jakoukoli radu. Krásný večer :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4688
22.11.11 21:22

vstupenky na koncert, divadlo, knížku, originál CD, nějaký zážitek (masáž například nebo pobyt pro Vás dva někde do wellness hotelu), holicí strojek, boty, nějaké věci na sport, pokud nějaký dělá :think: :think: je toho dost, nevím co ho baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
22.11.11 21:23

Ahojky a co přítele zajímá? Nějaké koníčky, zájmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.11 21:24

Jestli nemáš peníze, asi se zabal sama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.11.11 21:26
hofka píše:
Jestli nemáš peníze, asi se zabal sama:-)

takove originalni darky muze napadnout jen zenskou :lol: ja bych ovsem byla pro :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 21:35

Ahojda
Pokud nemáš penízků nazbyt co treba mu udelat super vecer?? Uvar mu jeho nejoblíbenejsí jídlo, dejte si koupel, pak mu udelej masaz (muzes si koupit novou košilku nebo co já vím…chápeš =) ) a muzete se treba pak dívat i na nejakej filmek co on má rád a ty treba az tak ne ale pro nej to udelas…prostě něco co má rád =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 21:36

Joo nebo mě napadá nejakej tajnej výlet?? A pak treba ten hezkej vecer …=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.11.11 21:51

striptýz! :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.11.11 22:05

U mna zabralo predplatne casopisu…ak si predplatis nejaky mesacnik, tak to ani nie je drahe a bude ho to tesit kazdy mesiac :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.11.11 22:28

No plus mu ty „zadarmový dárky“ dát v podobě nějakých kartiček, třeba barevných, voňavých, ozdobné písmo, či co… Na kterých bude napsáno… Masáž… Romantická večeře - jídlo dle výběru nebo jeho oblíbené… Striptýz… Výlet na oblíbené místo, nebo za oblíbenou činností… (Pak nějaké speciální věci ohledně sexu - poloha, pomůcky, fantazie nebo jen „Noc splněných přání“) atd… No a chlap by si to mohl vybrat „kdykoliv“… Prostě až by měl na tu danou věc chuť, tak by ti vrátil - odevzdal kartičku a ty mu to splnila… To by se aspoň mě líbilo, a je to „zadarmo“!! :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
47
22.11.11 22:40

No právě že holky,on není ani na žádný sport, záliby také nemá,jen chodí ven s kamarády. Vím že je to hloupé,ale na sex také není,takže mašle omotaná kolem těla,taky asi ne :( Knihy nečte,CD neposlouchá. Právě kdyby měl nějaké hobby,bylo by to jakš takš jednoduché,ale takhle. A kdybych mu dala poukaz na nějakou masáž,je líný i na ni zajít. Znám ho :) No nic,zřejmě koupím novou peřinu a polštář a nebudu se trápit žádným vymýšlením :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.11 22:41

http://www.slevomat.cz/…ine-databaze co se týče předplatného, jestli by ho zajímalo, teď běží na Slevomatu na dTest tříměsíční předplatné. Na zkoušku dobrý a v podstatě za pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.11.11 22:43
Anas22 píše:
No právě že holky,on není ani na žádný sport, záliby také nemá,jen chodí ven s kamarády. Vím že je to hloupé,ale na sex také není,takže mašle omotaná kolem těla,taky asi ne :( Knihy nečte,CD neposlouchá. Právě kdyby měl nějaké hobby,bylo by to jakš takš jednoduché,ale takhle. A kdybych mu dala poukaz na nějakou masáž,je líný i na ni zajít. Znám ho :) No nic,zřejmě koupím novou peřinu a polštář a nebudu se trápit žádným vymýšlením :P

Hele, déj mu pod stromeček rozchod, to bude zaručeně překvapenéj, tím si můžeš být jistá… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
47
22.11.11 22:45
etatinek píše:
No plus mu ty „zadarmový dárky“ dát v podobě nějakých kartiček, třeba barevných, voňavých, ozdobné písmo, či co… Na kterých bude napsáno… Masáž… Romantická večeře - jídlo dle výběru nebo jeho oblíbené… Striptýz… Výlet na oblíbené místo, nebo za oblíbenou činností… (Pak nějaké speciální věci ohledně sexu - poloha, pomůcky, fantazie nebo jen „Noc splněných přání“) atd… No a chlap by si to mohl vybrat „kdykoliv“… Prostě až by měl na tu danou věc chuť, tak by ti vrátil - odevzdal kartičku a ty mu to splnila… To by se aspoň mě líbilo, a je to „zadarmo“!! :mrgreen: :P

Krásný nápad,zapřemýšlím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.11.11 22:49
etatinek píše:
No plus mu ty „zadarmový dárky“ dát v podobě nějakých kartiček, třeba barevných, voňavých, ozdobné písmo, či co… Na kterých bude napsáno… Masáž… Romantická večeře - jídlo dle výběru nebo jeho oblíbené… Striptýz… Výlet na oblíbené místo, nebo za oblíbenou činností… (Pak nějaké speciální věci ohledně sexu - poloha, pomůcky, fantazie nebo jen „Noc splněných přání“) atd… No a chlap by si to mohl vybrat „kdykoliv“… Prostě až by měl na tu danou věc chuť, tak by ti vrátil - odevzdal kartičku a ty mu to splnila… To by se aspoň mě líbilo, a je to „zadarmo“!! :mrgreen: :P

Jé, to je dobrý :palec:
Já kdysi dávala „Poukázku na vášnivou noc s Chuanitou“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí