Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Moje tchýně vždycky když jdeme na procházku s kočárkem obdivuje na jedné zahradě chatky u nás kamennou sovu. (Většinou tam nikdo není, je to chata a tak se jich nemůžu zeptat) Je to dekorace na zahradu, nejspíš ze žuly. je čistě kamenná, žádné barvy na sobě nemá..Tu stejnou sovu vídám opravdu často. Má ji i moje kamarádka, ale neví od kud. Dostala ji darem. No a já bych ji ráda pořídila, ale nemůžu ji sehnat. Nemáte někdo takovou sovu a nedali by jste mi tip, kde pořídit?
Není to tohle?
https://www.kameny.cz/…e/sova-zula/
Zkusila bych zadat do googlu, to Ti teoreticky najde e-shopy (já napsala „kamenná sova dekorace“ nebo zkus „zahradní dekorace sova“). Takovéhle dekorace mívají v Moebelix, Obi, Bauhausu, ale určitě i jinde, kde se prodávají třeba sazenice stromů, květináče apod. Teoreticky možná třeba i větší globus se sekcí péče o zahradu?
@PenelopaW na internetu jsem zkoušela, ale ta konkrétní nikde není. Obi, bauhaus jsem už prošla.
Koukala jsi na velkykosik.cz? Tam mají spoustu takových zahradních udělátek, ale odtamtud to určitě bude imitace, ne pravý kámen.
@Wirczorkovaanna píše:
Ahoj holky. Moje tchýně vždycky když jdeme na procházku s kočárkem obdivuje na jedné zahradě chatky u nás kamennou sovu. (Většinou tam nikdo není, je to chata a tak se jich nemůžu zeptat) Je to dekorace na zahradu, nejspíš ze žuly. je čistě kamenná, žádné barvy na sobě nemá..Tu stejnou sovu vídám opravdu často. Má ji i moje kamarádka, ale neví od kud. Dostala ji darem. No a já bych ji ráda pořídila, ale nemůžu ji sehnat. Nemáte někdo takovou sovu a nedali by jste mi tip, kde pořídit?
Sice trošku divné, ale co jim zkusit napsat dopis?
Píšeš že většinou tam nikdo není, tedy někdy tam jsou. Napiš jim dopis, že tchyni se sova líbí, chceš ji udělat radost na vánoce a ať ty napíšou odkud ji mají. Normálně se podepiš, dej adresu a vlož do schránky nebo k dveřím, třeba k tomu vlož i čokoládu.
A uvidíš buď při další procházce bude na tebe čekat vzkaz a nebo od nich budeš mít dopis ve schránce..
Je to sice divné, ale my jsme takhle zvonili u cizích lidí, kteří měli typ fasády, kterou má minimum lidi chtěli jsme zjistit víc info
A nikdo nás neposlal někde
Jestli nenajdeš, zkus ji priste vyfotit a hodit sem, treba někdo bude vědět, akorát takhle podle popisu to může být cokoliv no ![]()
@smajlik345 k nám tak lidé zvoní a ptají se, kdo nám dělal kovovou bránu - jsme na to zvyklí a nevadí nám to, (akorát ten pán už to nedělá, takže mají smůlu), my jsme si ji pořídili také po doptání u majitelů stejné brány ![]()
@Wirczorkovaanna jo vyfoť sovu a hoď ji sem, určitě někdo bude vědět