Dárek pro tetu, co má ráda překvapení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
2.8.17 14:31

Dárek , nevím co.

Ahoj chtěla bych poprosit o radu. Potřebuji koupit nějaký dárek pro mou tetu. Hlavní dárek dostane od celé rodiny, ale já jí musím popřát dříve a nechci prozradit hlavní dárek. Chtěla jsem jí koupit nějaké víno, „lepší“ dobroty… Jenže teta je diabetik a vlastně nevím, co může a co ne. Ptát se nechci, protože ona počítá s tím, že nepřijdu a já ji chci překvapit, alespoň návštěvou, když mohu. Co byste koupili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
2.8.17 14:35

@Jitulinaja a co misto jidla koupit relaxační balíček - pěna do koupele, dobry krém na ruce, jestli ma rada svíčky tak tu, připadne nějakou pěknou knihu…?

• Citovat
  • Upravit
4192
2.8.17 14:45

Nebo třeba předplatné oblíbeného časopisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.8.17 14:49
@Jitulinaja píše:
Ahoj chtěla bych poprosit o radu. Potřebuji koupit nějaký dárek pro mou tetu. Hlavní dárek dostane od celé rodiny, ale já jí musím popřát dříve a nechci prozradit hlavní dárek. Chtěla jsem jí koupit nějaké víno, „lepší“ dobroty… Jenže teta je diabetik a vlastně nevím, co může a co ne. Ptát se nechci, protože ona počítá s tím, že nepřijdu a já ji chci překvapit, alespoň návštěvou, když mohu. Co byste koupili vy?

Tak záleží, jaký máš rozpočet. Možná by jí potěšil voucher, buď dle toho co jí zajímá, nebo ke kadeřnici, masáž… Zážitky mají smysl, věcné dary omrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
2.8.17 21:05

Když ono to je těžké, ona nečte, a kadeřnici apod, má své známé, k jiným by něšla. Má ráda zahrádku, tu má vymazlenou, tak přemýšlím o nějakém poukazu do zahradnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný