Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, prosím Vás o radu jaký koupit dárek přítelkyni ke 4. výročí?
Děkuji Tom
Třeba nějaký welnes víkend? Mě osobně by udělal obrovskou radost
Nevím jaká je tvá přítelkyně ale mě by potěšilo nějaké jídlo. Takže restaurace, degustační menu… Nebo nějaké super jídlo doma a film a nebo motorka, jakože projížďka, dobré jídlo atd. Ale já jsem na jídlo jak sis určitě všiml ![]()
Jo a hlavně neprehanej, protože budeš muset každý rok překonat ten předchozí
ach jak Já jsem ráda, že slavíme jen kulatiny ![]()
@catchthem píše:
Jo a hlavně neprehanej, protože budeš muset každý rok překonat ten předchozíach jak Já jsem ráda, že slavíme jen kulatiny
To neboj ![]()
Já ráda dostávám šperky, třeba Storm nebo Swarovski
A potom třeba kino a romantický večer ![]()
@Tom24 Po přečtení jedné diskuze tady doporučuji kromě jiného i pugét nebo čokoládu, ale hlavně pro ni nechodit do nlízkého okolí nebo obyčejného obchodu
Ne, vtip.
Myslím, že ideální je lepší večeře, květina, parfém…
@Manhattan píše:
Já ráda dostávám šperky, třeba Storm nebo SwarovskiA potom třeba kino a romantický večer
to by nebylo špatný
přítelkyně má ráda šperky
Tak zkus nenápadně zjistit, co by se jí líbilo nebo se podívej, jaký styl šperků nosí a něco vyber. Mě manžel rád kupuje šperky, protože ví, že s nimi nikdy nešlápne vedle ![]()
Me by třeba potěšily i nějaké hodinky… Víš jak to je, na každou příležitost a ke každému oblečení jiné ![]()
@catchthem píše:
Me by třeba potěšily i nějaké hodinky… Víš jak to je, na každou příležitost a ke každému oblečení jiné
Děkuji za radu…
jsem rád že i takhle někdo umí poradit ????????
Anyway, my vyroci slavime vetsinou jidlem, pote co jsem na prvni vyroci vytuhla v kine
kdybys byl muj muz a domu prinesl sushi a sedmicku, tak ja osobne budu nadsena ![]()
@Tom24 v druhé diskuzi se ptáš jak ji požádat ó ruku tak proč to nespojit v jedno
![]()