Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja bych zvolila nejaky romanticky pobyt. 1-2 noci nekde v klidnym penzionku… ![]()
Možná jsem měla na začátku dodat, že máme roční dítě
s nim by to nebylo ono a bez něj si netroufnu.
Ale nápady super!
@Evca.St píše:
Možná jsem měla na začátku dodat, že máme roční dítěs nim by to nebylo ono a bez něj si netroufnu.
Ale nápady super!
A kojis? Jestli ne (a mate hlidani), tak jedte nekam pobliz na 1 noc. To zvladnes
.
Není něco, co by chtěl zkusit, ale nedokope se k tomu? Nebo co nějaké koníčky, nemá? Určitě po něčem touží…
@zoidberg děkuji za Váš čas a návod, ale jediné, po čem teď oba toužíme je vlastní bydlení, jinak snad máme vše… Manžela baví elektronika, přátelé a vůbec je duší romantik a je hrozné citlivý, ale co potřebujeme nebo chceme, tak většinou koupime. A žádný zážitek nebo dobrodruzo jako seskok padákem nebo řízení drahého auta mu nic neříká
napadla mě fotokniha plna našich vzpomínek výletů a tak, ale pořad mi to přijde málo. Staré SMS nemůžu vydolovat, což není div z mého starého telefonu, ten už nejde ani zapnout
![]()
@Evca.St co třeba dát dítě někam na hlídání přes den alespoň a prostě si ten den užít podle svého, někam jet, něco zažít a k tomu tu fotoknihu, to je pěkný dárek, budete mít krásnou vzpomínku ![]()
@Evca.St píše:
@zoidberg děkuji za Váš čas a návod, ale jediné, po čem teď oba toužíme je vlastní bydlení, jinak snad máme vše… Manžela baví elektronika, přátelé a vůbec je duší romantik a je hrozné citlivý, ale co potřebujeme nebo chceme, tak většinou koupime. A žádný zážitek nebo dobrodruzo jako seskok padákem nebo řízení drahého auta mu nic neříkánapadla mě fotokniha plna našich vzpomínek výletů a tak, ale pořad mi to přijde málo. Staré SMS nemůžu vydolovat, což není div z mého starého telefonu, ten už nejde ani zapnout
![]()
Nesportuje? Neposlouchá nějakou konkrétní kapelu?
Fakt nechci být zlá, ale nedovedu pochopit, že je někdo s někým 10 let a musí se na emiminu ptát cizích lidí, co mu koupit
to je krásný vztah.
Sehnat hlídání a udělat si společné odpoledne, večer, noc, víkend (nevim, jak dlouho jsi ochotná být bez dítěte), válet se ve vířivce, lézt po horách, koncert oblíbeného muzikanta, adrenalinový zážitek, návrat do míst, kde jste se seznámili… fotoalbum mapující váš vztah. Je toho mrak.
@radkka píše:
Fakt nechci být zlá, ale nedovedu pochopit, že je někdo s někým 10 let a musí se na emiminu ptát cizích lidí, co mu koupitto je krásný vztah.
No vidíš, a já budu s manželem dvacet let, taky bych ho ráda překvapila něčím, a nevím čím a klidně bych si tu pro inspiraci šla. A mmch máme KRÁSNÝ VZTAH.
@freeport A mně přijde prostě smutné, že lidé vedle sebe 20 let žijí a neví, čím si udělat radost.
@radkka ano, máme krásný vztah a vlastně nám nic moc nechybí, ale už se známe a tak nějak víme co jeden od druhého čekat, tady může přijít inspirace, co by mě třeba nanapadlo
a mimo to každý hold nemá tolik fantazie, já jsem třeba spíš technický typ než na nějaké přemýšlení nebo jak to napsat ![]()
@radkka píše:
@freeport A mně přijde prostě smutné, že lidé vedle sebe 20 let žijí a neví, čím si udělat radost.
Já ti nebudu oponovat, zda vím či nevím, udělat mému muži radost. Chtěla jsem podotknout, že inspiraci člověk může hledat kdekoliv a pro cokoliv.
Jeho oblíbené kapely jsou zahraniční a přespříští týden jede na jejich týdenní fesťák
resp. různých oblíbených kapel. Asi má Radka pravdu, je to ostuda.
![]()
Holky, mohl by někdo poradit? Jsem bezradna. S manželem jsme spolu 10 let, máme to oslavit příští víkend a já prostě netušim co mu dát jako dárek, abych mu dokázala jak moc ho pořád miluju. Nikdy jsme na takováto výročí nebyli, dárky si moc nedávame, ale přece jen teď už by to něco chtělo…
Za jakoukoliv radu předem díky!!!
Prosím o anonym, manžel sem chodí