Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim vsechny maminy, nepatri to tady, ale myslim ze lepsi stranka kde bych se na to mohl zeptat neni. Takze k veci, moje sestra chodi s pritelem a ten ma sestru, kterou jsem poznal na zacatku prosince a videl jsme se vzdy u moji sestry, a nejak jsem si tak sedli k sobe, bavime me se normalne mame spolecne nazory a tak dale, a jelikoz byly ty vanoce tak jsem je potom slavil zvlast se sestrou jejim pritelem a jeho sestrou, a co se nestalo dostal jsem od ni darek..coz me potesilo ale i zmatlo, na tu jak kratkou dobu se zname jsem necekal od ni zadny darek(ja jsem pro ni nemel zadny, ale uz jsem si nejaky taky koupil) a tak se ptam, myslite si ze by to od ni mohl byt nejaky signal ze se ji libim, a nebo je to jen proste dobra duse co rada davam lidem darky? Dekuji za vase odpovedi.
To ti tady těžko někdo poradí. Já vždycky pořizovala dárek každému, kdo na nějaké vánoční sešlosti byl a nikdy to nemělo jiný úmysl.
@Michal2273 píše:
Zdravim vsechny maminy, nepatri to tady, ale myslim ze lepsi stranka kde bych se na to mohl zeptat neni. Takze k veci, moje sestra chodi s pritelem a ten ma sestru, kterou jsem poznal na zacatku prosince a videl jsme se vzdy u moji sestry, a nejak jsem si tak sedli k sobe, bavime me se normalne mame spolecne nazory a tak dale, a jelikoz byly ty vanoce tak jsem je potom slavil zvlast se sestrou jejim pritelem a jeho sestrou, a co se nestalo dostal jsem od ni darek..coz me potesilo ale i zmatlo, na tu jak kratkou dobu se zname jsem necekal od ni zadny darek(ja jsem pro ni nemel zadny, ale uz jsem si nejaky taky koupil) a tak se ptam, myslite si ze by to od ni mohl byt nejaky signal ze se ji libim, a nebo je to jen proste dobra duse co rada davam lidem darky? Dekuji za vase odpovedi.
Může i nemusí. Z toho se to poznat nedá.
Naaahodou je to ideální chvíli, jak to oťuknout. Doneseš ji svůj dárek, omluvis se, žes neměl, ale teď můžete zajít na kafe… A uvidíš, jak se to vyvine.
A dala darek vsem co tam byli, nebo tobe nejak zvlast? Tezko rict, nevim jak moc vazne je to mezi tvoji sestrou a jejim pritelem ani kolik vam je. Ale mne by to prislo divne zacit si neco se sourozencem potencialniho svagra ![]()
Je základní slušnost dát dárek všem, se kterými trávíš štědrý večer. Takže od tebe to spíš byla dost neomalenost, že jsi žádný dárek pro ni neměl.
Jinak vůbec nechápu, proč přemýšlíš, jestli je to nějaký signál…jestli se ti líbí a rozumíte si, tak jí normálně pozvi na rande, ne?
Pozvi ji normalne na rande, ne? A muzes rozhodit site a poptat se u setry treba, vzdyt na tom nic neni…A dareckem ji urcite udelas radost…
Tak darky mame asi tady vsechny, ze jo holky? ![]()