Dárek po porodu

10048
14.3.11 07:57

Dárek po porodu

Ahojky holky, tak je to tady, švagrová má právě za týden termín! Budeme mít Terezku :srdce: (první mimčo v rodině)
Potřebuju ale radu co a jak. Jelikož bydlí 200km od nás, ze začátku dubna tam pojedeme na návštěvu. Jakože „zapít malou“.Chci se Vás ale zeptat co koupit? Samozřejmě malé koupím nějakej krásnej obleček- ale až tak na 8měs třeba, na ted toho mají hodně. Rozhodně nepovezem plíny ani nic takovýho. Chtěla bych vědět jestli ještě něco se tak dává mimčům a hlavně co koupit mamině? Ona má totiž zárověn s tím 31.3. narozky. Vím že nosí zlato, tak jsem přemýšlela nad naušnicema ale nevíím :nevim:
Budu mooc vděčná za tipy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
14.3.11 08:06

Myslím, že nějakej šperk by byl ideální (pokud teda znáš její vkus :) ) a pro mimčo třeba nějakou hračku od Lamaze (ty vždycky potěší) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
14.3.11 08:07

Jo a já si zrovna teďka prohlížím peleríny na kojení, docela praktická věc, mě by to teda potěšilo, kdyby mi ji někdo daroval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
14.3.11 08:11

Mě přines mamky přítel světýlko na postýlku,moc jsem to využila,takže pro mě to byl jeden z nejlepších dárků,co sme k narození dostali :wink: světýlko cotoons

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.11 08:15

Za mně tedy k narozeninám dárek, který bude JEN pro maminku. Jsem v 39TT a už k Vánocům jsem dostávala od příbuzných dárky pro mimi. Na začátku března jsem měla narozky a bylo to to samé. :zed: Ten šperk mi přijde dobrý nápad, nebo bych ocenila poukázku na masáž, kosmetiku a pod. Je pravda, že já mám tedy radši praktické dárky. :wink: A pro miminko? Asi nějakou hračku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.3.11 08:19

jojo lamaze mame moc radi i mi :palec: hlavne asi ja na tech hrackach ujizdim :lol: a ja po porodu porad dostavala jen bonbony :-) ale mela jsem znich radost, ladovala jsem se snima vzdy vecer kdyz malej usnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
14.3.11 08:20

Právěžě mě jde hlavně o dárek pro ni. Pro malou je toho spousta co už mají, té fakt koupíme jenom obleček- to si vychutnám :oops: a třeba to světýlko, to se mě moc líbí :dance:, ale fakt mi jde hlavně o tu maminu, poukázky nee, oni jsou dál od města a to ji zas tak nebere. To zlato vím, že nosí ale nevím jestli si troufnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
14.3.11 08:20

A ty hračky od Lamaze to je co?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
14.3.11 08:22

No a tak co nějakou plnou tašku kosmetiky :D Myslím třeba něco na vlasy (po porodu se hodí :) ), nějakej olejíček do koupele, něco pěknýho, voňavýho…To vždycky potěší mě :D Patlání všelijaký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
14.3.11 08:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.3.11 08:40

holky ja objednavam lamaze tady: http://www.alfababy.cz/…fulltext.asp?…

je to o dost levnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.3.11 08:45

K porodu asi plíny nejsou moc vhodné, ale upřímně - když se narodil ten druhý a všichni mi nosili své představy o tom, co má mimi nosit (a současně jsem měla doma už tuny miminkovských oblečků - řadu jsem ani neoblíkla!!!), natvrdo jsem pak říkala - kupte plíny, vlhčené ubrousky, a tu a tu kosmetiku. No a vlastně, když se narodil ten první, taky jsem s eošívala a říkala si, dostala jsem plíny, to je ale trapný od dárce … houby houby slavný souse, ty pak lítaly a já byla ráda, že jeden týden se po nich nemusím shánět, páč je mám doma!!! a dárkyně, trojnásobná matka, dobře věděla … A co se týče mne jako rodičky - cca dva mšsíce jsem stejně byla jak v rauši, jak na extázi a nejvíce mne potěšilo, když mi někdo pžinesl něco k jídlu. jednak abych nemusela vařit, a jednak jsem ulítlá na ovoce a čokoládu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.3.11 09:21

Od manži potěšilo zlato, to je jasné… ale jinak nám ostatní nosili lahve alkoholu (to jsem teda já osobně neocenila - kojila jsem), oblečení pro malého a plenky..Plenky jsou sice prd dárek, ale náramně se hodily.. malej jich dokázal spotřebovat i 10ks denně.. takže za ty děkuji a řeknu si o ně i teď po porodu (pokud se někdo zeptá, co koupit) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bylo fajn, že tchýně mi nosila jídlo a já nemusela vařit… takže nějaký dobrý papání bych ocenila… a moc bych měla radost z nějakého pěknépo trička s rozepínáním na kojení (nedostatkové zboží)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
14.3.11 09:38

Jak jsem psala, plenky ani žádný jídlo- vyvařování nehrozí, oni bydlí společně s rodičema, maminka je doma takže mají o vše komplet postaráno. Plenky uřo dávat nebudem, to mají taktéž vyřešeno.
Jde mi o dárek pro ni, zřejmě asi něco zlatýho. Uvidíme ale jinak děkuji za tipy. Ještě se zeptam ty hračky- lamaze- dají se koupit normálně v obchodě- třeba puntanela nebo chico nebo tak? nechci to objednávat přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
14.3.11 09:47

Myslím si, že v Puntanele by stopro měly být!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný