Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, tak je to tady, švagrová má právě za týden termín! Budeme mít Terezku
(první mimčo v rodině)
Potřebuju ale radu co a jak. Jelikož bydlí 200km od nás, ze začátku dubna tam pojedeme na návštěvu. Jakože „zapít malou“.Chci se Vás ale zeptat co koupit? Samozřejmě malé koupím nějakej krásnej obleček- ale až tak na 8měs třeba, na ted toho mají hodně. Rozhodně nepovezem plíny ani nic takovýho. Chtěla bych vědět jestli ještě něco se tak dává mimčům a hlavně co koupit mamině? Ona má totiž zárověn s tím 31.3. narozky. Vím že nosí zlato, tak jsem přemýšlela nad naušnicema ale nevíím ![]()
Budu mooc vděčná za tipy ![]()
Myslím, že nějakej šperk by byl ideální (pokud teda znáš její vkus
) a pro mimčo třeba nějakou hračku od Lamaze (ty vždycky potěší) ![]()
Jo a já si zrovna teďka prohlížím peleríny na kojení, docela praktická věc, mě by to teda potěšilo, kdyby mi ji někdo daroval…
Mě přines mamky přítel světýlko na postýlku,moc jsem to využila,takže pro mě to byl jeden z nejlepších dárků,co sme k narození dostali
světýlko cotoons
Za mně tedy k narozeninám dárek, který bude JEN pro maminku. Jsem v 39TT a už k Vánocům jsem dostávala od příbuzných dárky pro mimi. Na začátku března jsem měla narozky a bylo to to samé.
Ten šperk mi přijde dobrý nápad, nebo bych ocenila poukázku na masáž, kosmetiku a pod. Je pravda, že já mám tedy radši praktické dárky.
A pro miminko? Asi nějakou hračku… ![]()
jojo lamaze mame moc radi i mi
hlavne asi ja na tech hrackach ujizdim
a ja po porodu porad dostavala jen bonbony
ale mela jsem znich radost, ladovala jsem se snima vzdy vecer kdyz malej usnul ![]()
Právěžě mě jde hlavně o dárek pro ni. Pro malou je toho spousta co už mají, té fakt koupíme jenom obleček- to si vychutnám
a třeba to světýlko, to se mě moc líbí
, ale fakt mi jde hlavně o tu maminu, poukázky nee, oni jsou dál od města a to ji zas tak nebere. To zlato vím, že nosí ale nevím jestli si troufnu.
No a tak co nějakou plnou tašku kosmetiky
Myslím třeba něco na vlasy (po porodu se hodí
), nějakej olejíček do koupele, něco pěknýho, voňavýho…To vždycky potěší mě
Patlání všelijaký ![]()
holky ja objednavam lamaze tady: http://www.alfababy.cz/…fulltext.asp?…
je to o dost levnejsi ![]()
K porodu asi plíny nejsou moc vhodné, ale upřímně - když se narodil ten druhý a všichni mi nosili své představy o tom, co má mimi nosit (a současně jsem měla doma už tuny miminkovských oblečků - řadu jsem ani neoblíkla!!!), natvrdo jsem pak říkala - kupte plíny, vlhčené ubrousky, a tu a tu kosmetiku. No a vlastně, když se narodil ten první, taky jsem s eošívala a říkala si, dostala jsem plíny, to je ale trapný od dárce … houby houby slavný souse, ty pak lítaly a já byla ráda, že jeden týden se po nich nemusím shánět, páč je mám doma!!! a dárkyně, trojnásobná matka, dobře věděla … A co se týče mne jako rodičky - cca dva mšsíce jsem stejně byla jak v rauši, jak na extázi a nejvíce mne potěšilo, když mi někdo pžinesl něco k jídlu. jednak abych nemusela vařit, a jednak jsem ulítlá na ovoce a čokoládu …
Od manži potěšilo zlato, to je jasné… ale jinak nám ostatní nosili lahve alkoholu (to jsem teda já osobně neocenila - kojila jsem), oblečení pro malého a plenky..Plenky jsou sice prd dárek, ale náramně se hodily.. malej jich dokázal spotřebovat i 10ks denně.. takže za ty děkuji a řeknu si o ně i teď po porodu (pokud se někdo zeptá, co koupit)
![]()
Bylo fajn, že tchýně mi nosila jídlo a já nemusela vařit… takže nějaký dobrý papání bych ocenila… a moc bych měla radost z nějakého pěknépo trička s rozepínáním na kojení (nedostatkové zboží)…
Jak jsem psala, plenky ani žádný jídlo- vyvařování nehrozí, oni bydlí společně s rodičema, maminka je doma takže mají o vše komplet postaráno. Plenky uřo dávat nebudem, to mají taktéž vyřešeno.
Jde mi o dárek pro ni, zřejmě asi něco zlatýho. Uvidíme ale jinak děkuji za tipy. Ještě se zeptam ty hračky- lamaze- dají se koupit normálně v obchodě- třeba puntanela nebo chico nebo tak? nechci to objednávat přes net.