Malá svatba - zkušenosti

13.3.11 12:15

SVATBA

Milé ženy ♥
Chtěla bych se Vás zeptat, zda některá z Vás měla svatbu jen o čtyrech lidech, novomanželé + svědci?
Děkuji moc za reakce, jen abyste byli v obraze. S přítelem jsme se měli brát koncem července,ale tak nás napadlo, že uděláme svatbu, tak jak jsem psala výs a že za ušetřené penízky si zajedeme někam na dovču i s naším chlapečkem ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
13.3.11 12:20

Zdravím, my sme měli svatbu v září jen ve čtyřech + jeden pes :lol: byla to moc hezká svatba a se vším všudy (pučení šatů, květiny, prsteny, dodatečné oznámení, oběd, kadeřnice, kosmetička, fotograf a pronájem zámku) to yšlo kolem 20 000,–, ale samozřejmě že obyčejná svatba na radnici a bez všeho okolo vyjde daleko levněji, my sme si chtěli dopřát trošku luxusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 12:26

my meli svatbu ted v patek - my dva + svedci + moji svedkyne rodice :mrgreen: Takze nas bylo 6, a musim ti rict, ze pohodicka.. :palec:
Fotky jeste nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.11 12:27
Denino píše:
Zdravím, my sme měli svatbu v září jen ve čtyřech + jeden pes :lol: byla to moc hezká svatba a se vším všudy (pučení šatů, květiny, prsteny, dodatečné oznámení, oběd, kadeřnice, kosmetička, fotograf a pronájem zámku) to yšlo kolem 20 000,–, ale samozřejmě že obyčejná svatba na radnici a bez všeho okolo vyjde daleko levněji, my sme si chtěli dopřát trošku luxusu

Moc krasna nevesta :-)
Kvetina prstynky jsou samozrejmost,obed,kadernici atd taky :-) prave ze chceme na radnici a pak udelat svatbu za par let se vsim vsudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.3.11 12:30

ahoj!
mě osobně se tahle myšlenka taky líbí a chtěla bych to tak. no přítel nadšený není, prý že rodiče by měli atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 12:30

jo, my jsme meli maly obrad, na radnici.. a pristi leto mame velkou svatbu v kostele.. :wink:
Takze nas cela svatba stala cca max. 3.000,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.11 12:33
Monny89 píše:
jo, my jsme meli maly obrad, na radnici.. a pristi leto mame velkou svatbu v kostele.. :wink:
Takze nas cela svatba stala cca max. 3.000,– :palec:

Jinak gratulace mlada pani :-)
To je super napad ..mit malinkou svatbu se svedky a proste pak velkou v kostele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
13.3.11 12:35

Hojky, my takovou svatbu máme v plánu za měsíc :-) sice nebudeme 4 jak jsme původně chtěli, ale bude nás 6 a 3 prcci. Já osobně nemám ráda nějaké megaoslavy a peněz na rozhazování taky není, už tak nás to kolem 25t bude určitě se vším stát. A až bude teplo tak uspořádáme grilovačku na zahradě, aby někdo nepindal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.3.11 12:52

My jsme finance i měli,ale ono to bylo tak nějak,že buď 100 lidí,nebo 7 lidí…a my na ty mega akce nejsme.Pak se to vyřešilo samo,tchán měl těsně po infarktu,tak jsme ho nechtěli unavovat,takže nás bylo 7(my 2,2 svědci,jeho rodiče a moje máti)Na zámečku,kytička,fotograf venku i vevnitř(nejdražší položka :lol: ),šaty,dort a oběd v salonku.Večer jsme pak šli pařit se svědkama v civilu do našeho oblíbeného podniku.Dodatečné oznámení ve veselém stylu,ať nejsou naštvaní ostatní..Takže kromě toho,že člověk přijde o hromadu svatebních darů a měsíce stresu,jsem spokojená,ráda vzpomínám a to hlavní,fotky,máme :palec: Žádnou další,dodatečnou,neplánujeme.Až zlatou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
13.3.11 13:01

Tak my jsme taky měli svatbu jen ve čtyřech,my a dva svědci…fakt pohoda bez stresu a podle mě i bez zbytečně vyhozených peněz…A hlavně o tom nikdo nevěděl,a rodině jsme to řekli druhý den a sami řekli,že jsou rádi,že jsme to takhle udělali… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.3.11 13:16

Podle mě je dělat pak nějakou velkou svatbu blbost :lol: ale každej jsme nějakej ;) Nám o žádný peníze nešlo, měli by sme i na velikou, ale velký svatby jsou fakt „opruz“ beztak by se tam celý příbuzenstvo jen dohadovalo že mělo tamto lepší a tohle na tamtý satbě měli zase tamty jinak,atd :) tak mají smůlu, byl to jen náš den a za těch X desítek tisíc co jsme ušetřili, je krásná dovolená v Dominikánské republice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 14:06
Rozarka.verca píše:
Monny89 píše:
Takze nas cela svatba stala cca max. 3.000,– :palec:
Jinak gratulace mlada pani :-)
To je super napad ..mit malinkou svatbu se svedky a proste pak velkou v kostele

Dekuju :kytka:
No, my to takhle meli v planu od zacatku, napred mala, tajna akce, a pak druha velka v kostele se vsim vsudy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
13.3.11 14:15

Ahoj, my měli svatbu v prosinci 2010 a byla to sice svatba o nejbližších příbuzných, bylo nás celkem 12, a bylo to super, měli jsme to hodně na poslední chvíli takže jsme neměli žádný přepych a svatba i s hostinou nás stála asi 10 000,–- prstýnky jsme měli ze zubů :-) po babičkách a šaty jsme měli levný hostina nás vyšla na 4500,–-, svatba byla opravdu krásná, bylo nasněžíno a bylo to to nejlepší co jsme mohli udělat, jo a v darech od příbuzných se nám vrátilo 75000,–- takže jsme na tom hodně vydělali :-)) jo brali jsme se proto že jsem byla v 7,5měsíci a manželovi rodiče si to přáli :-)

• Citovat
  • Upravit
1583
13.3.11 14:26

ahoj, tak my jsme měli na svatbě 2svědky, rodiče, fotograf, kněz a varhaník (vdávala jsem se v kostele)
a bylo to super jinak bych to ani nechtěla :palec: všem se to líbilo. A za ušetřený peníz jsme jeli na svatební cestu do Egypta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.3.11 15:26

Svatbu v kostele doporučuji, je to nádhera. Ale, že to jde udělat tak, že se první někdo vezme na radnici a pak v kostele, to jsem nevěděla :nevim: , když už jste manželé, tak to přeci nejde, ne? Nám farář říkal, že v kostele může mít svatbu svobodný člověk a nerozvedený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný