Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti se salonem-půjčovnou svatebních šatů v Královéhradeckém kraji?
Který by jste doporučily a který ne? Popřípadě proč? Děkuji za vaše názory a odpovědi. Ještě otázka zda by jste uvítali salon - půjčovnu nový/ou? ![]()
Já jsem měla vždycky naprosto jasno že chci salon bella.Máme ho v Brně a je i v Hradci. PO pravdě jsem teď hrozně zklamaná, nevím jak je to u Vás, ale v Brně už jsou ty šaty takovy ošuntělý, takový mě to přijde nic moc. Půjčovala jsem si tedka plesovky, jako krásný, ale když sem se zadívala tam se to třpilo, tam nebyl korálek atd…zklamalo mě to. Jako za půjčení jsem dala 3500, svat. saty vyjdou na 15 000. Normálně bych bellu doporučila, jak říkám v Hradci není tak dlouho, možná je to lepší ale za mě teda bohužel už ne ![]()
Ahoj holky, taky mě čeká svatba a šaty už jsem si vybrala. Se salonem Bella v HK mám zkušenosti asi takové. Prodavačky naprosto neochotné, bez zájmu a šaty za 17.000kč upatlaný, divný
Takže za mě teda nee. Ale jela jsem do Jaroměře, tam jsou 2 půjčovny. Prodavačky ochotné, milé, šaty nádherné a čisté a navíc ceny úžasné. Mám šaty z nové kolekce a za 5.500kč ![]()
Děkuji ti za odpověd, já právě budu otevírat v Královéhradeckém kraji půjčovnu svatebních a společenských šatů (snad to není reklama
) tak mě zajímají názory, problém je v tom že hoooodně salonů po čr má čínské šaty i když píšou třeba USA
Když jsem sháněla dodavatele narazila jsem zatím jen na jednoho s českým šitím a materiálem ![]()
Moc děkuji, to potěší
přeji pohodové těhotenství je to štěstí.
Ahoj, zakladatelko, moc Ti to přeju, tohle je můj sen, mít svatební agenturu se salonem. určitě do toho jdi, salonu není nikdo dost, navíc třeba na Brno bych řekla že je jich dost málo. Až budeš mít nějaký stránky, určo sem dej odkaz, já si klidně půjčím šaty u Vás v Hradci!!! ![]()
Dice to je od tebe hezké, no nebýt manžela tak tak se mi tento sen nesplní. Určitě sem odkaz dám. Salon bude sice malý - na velký se musím dopracovat
za to ale budou šaty levné cca do 5000 se spodničkou i závojem a přístup bude lidský - i já sem byla nevěstou
je to krok do neznáma, nemám se s kým poradit atd. ale mám oporu tak to zvládnu snad ![]()
Fakt Tě obdivuju, já bych do toho šla kdyby mě někdo dokopal…je fajn že máš podporu manžela, uvidíš že se to ujme ale teda za mě nejdůležitější je reklama, dobrý int, stránky. Pokud budeš milá a fajn, tak uvidíš jak rychle se to rozkřikne a nebudeš stíhat ![]()
Dice pokud se můžu zeptat odkud jsi, vím že taklhe je to blbé když tak písni soukromou… pokud si nepochopila jestli máš odvahu dalo by se stím něco dělat ![]()
ja jsem teda z HK, a byla jsem se podivat v pujcovne Prstynek.. ale jako ty ceny jsou proste hold prehnany.. Pozitri mam svatbu a saty budu mit obycejny.. letni, ktere unosim i v lete ke kocarku… ![]()
Jé tak to ti přeji moc štěstíčka
at se vám s mimi daří ![]()
Jééé Mony!!! Tak to moc gratuluju!!!! Hodně štěstíí!!!
Hoď pka nějakou fotečku, pže na té profilové jseš fakt kočka, tak budeš určitě nádherná nevěsta!!!
![]()
Dice píše:
Jééé Mony!!! Tak to moc gratuluju!!!! Hodně štěstíí!!!
Hoď pka nějakou fotečku, pže na té profilové jseš fakt kočka, tak budeš určitě nádherná nevěsta!!!![]()
profilova je rok a pul stara..
mrkni mi na profil do alba Monny ![]()