Dáreček pro novorozenátko

777
2.3.11 22:03

Dáreček pro novorozenátko

Ahoj maminky .Potřebovala bych poradit s dárečkem. Včera moje kamarádka porodila druhýho kluka a já bych jim chtěla pořídit něco originálního.Napadlo mě spousta praktických věcí,která jako už druhorodička má,ale nic nového a zajímavého :think: Možna vás něco napadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
2.3.11 22:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.3.11 22:09

Zeptej se ji, co ji chybi, to bude asi nejjednodussi… :nevim:
Me se taky lidi ptaji a ja jim rikam, co chci aby dovezli… ptz pak se mi sejde x stejnych veci a co ja s tim… :nevim: Takhle je to lepsi.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.3.11 22:09

Jéé ten jsme dostali taky a ještě jsem ho nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.3.11 22:15
Monny89 píše:
Me se taky lidi ptaji a ja jim rikam, co chci aby dovezli… ptz pak se mi sejde x stejnych veci a co ja s tim… :nevim: Takhle je to lepsi.. :palec:

Ptala jsem se a kromě vysokoškolského stipendia pro syny mají všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.3.11 22:17
bekky píše:
Monny89 píše:
Me se taky lidi ptaji a ja jim rikam, co chci aby dovezli… ptz pak se mi sejde x stejnych veci a co ja s tim… :nevim: Takhle je to lepsi.. :palec:
Ptala jsem se a kromě vysokoškolského stipendia pro syny mají všechno :-)

aha, tak to pak jo :mrgreen:
Vis jak to byva s darkama „Jeeee, dekuju, to je krasny“ navsteva odejde „dalsi kram, kam s tim“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.3.11 22:19

A ten krám nechci koupit proto mě napadlo se zeptat tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.3.11 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
2.3.11 22:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.3.11 22:27

Na ty dortíky jsem koukala a jsou fakt krásný. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
2.3.11 22:30

když se mi narodila Klárka, tak u manžela v práci se všichni složily a nechaly mi udělat takový dort, no nic lepšího jsem dostat nemohla, je to originální a praktické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.3.11 22:31

ja som kamaratke spravila dortik pre miminko :-) akurat som ho urobila sama a nie kupovala , bola tam deka, tri bavlnene plienky, dve bodicka, ako sviecky boli zrolovane ponozky, bol tam maly usinacek a dve hrkalky na ruku, myslim ze vsetko prakticke aj pre druhorodicku :-) a ked pekne upravis .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.3.11 22:32

hehe tak pozeram ze kym som ukludnila malu tak ma baby uz predbehli :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.3.11 22:47

Též budu dělat příbuzné plenkový dort..Do něj „zapracuju“ kapičky na prdy ( no co co, se hodí vždycky :-) ) a froté pleny, které používám jako ručníky…Jinak mě nic moc nenapadá.Mě upřímně největší radost udělaly jednorázové pleny, protože všeho ostatního jsem měla až až a scházelo se mi tu spoustu věcí několikrát.Jsou zabalené v šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
2.3.11 23:05

my jsme už k narození dostali tříkolku a do dneška blahořečím dárci :) nikoho jinýho nenapadlo koupit dárek „na dýl“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný