Snubní prsten chirurgická ocel

Anonymní
22.2.11 12:59

snubní prsten chir.ocel

mate nekdo snubaky z chirur.oceli nebo wolframu?
jak se udrzuji? stane se, ze terab ten kov casem nejak zcerna?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Renca127
22.2.11 13:04

ahoj ja mam z chir.oceli.zatim sice jen od cervence,ale necerna a neudrzuju ho nijak zvlast.jenze ja ho nosim jen kdyz nekam jdeme.manzel ho nosi porad a uz neni takovy leskly jak byl a ma ho poskrabany tak nevim :nevim: ale necerna.teda zatim

• Citovat
  • Upravit
693
22.2.11 13:05

Moje kamarádka má, časem nezčerná, od toho je to chirurgická ocel, pokud vím, nějaká speciální údržba není nutná.

Jen si myslím, že v tomhle případě klasika je klasika… Asi bych nechtěla v padesáti nosit snubák z chirurgcké oceli, ale to už je o osobním vkusu.

Jinak přeji hodně štěstí a lásky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.2.11 13:06

máme je skoro 4 roky, jediná nevýho je ,že se ošoupe-nebo poškrábe, ale jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.2.11 13:07

:srdce: Ahoj máme je od června já ho nesundávám nosim pořád a je pořád stejny a i kdyby se nějak změnili mi dali za snubni z chirurgické oceli 600 kč tak to si klido koupim časem zase jiné což ale pochybuju je to ocel ta je prakticky nezničitelná v tom mém jsou i kaminky a drží bez problému :lol: doporučuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
22.2.11 13:07

Přítel má prstýnek z ch.oceli, nosí ho už rok denně a vypadá fajně.neřekla bych že by nějak trpěl. A snubáky maj fakt krásný :)

Jinak dle mého se poškrabe jakýkoliv prstýnek, co má on stříbrný už asi 5 let, tak má ošoupanou jednu pložku která byla původně se vzorečkem.Já mám prstýnek od vánoc, a už na něm sem tam jsou taky oděrky vidět. Taky teda ze stříbra (bo si milášek spletl obchody ale i ve stříbru měli to co jsem chtěla :D)

• Citovat
  • Upravit
4118
22.2.11 13:09

My máme titan a v pohodě. Jsou sice ošoupaný (za 1,5 roku - nesundáváme je), ale vypadají líp než kamarádčiny zlatý. Kamarádka má v prstýnku rýhy, ten můj má jakousi patinu. Ale v žádným případě nezčernal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.2.11 13:11

nevim co kdo považuje za klasiku ale ty naše jsou k nerozeznáni od bíleho zlata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.2.11 13:13

Ošoupaný je i můj zlatý (nesnubák teda=)), tomu se asi nejde vyhnout při každodenním nošení (nosím ho nonstop asi 4 roky, chvíli přestávka, jak mi v těhu natékaly prsty).
Skorotchán nemůže mít stříbro, okamžitě zčerná, ocel bez problémů taky už několikátý rok (řetízek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
22.2.11 13:15

Chirurgická ocel nezčerná a oproti zlatu a zejména stříbru je odolnější proti poškrábání. Má ale nevýhodu - pokud se vám zvětší či zmenší obvod prstu výkyvem váhy, velikost se nedá upravit, což je u zlatých až na vyjímky možné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
22.2.11 13:17

My jsme poridili wolfram na doporuceni me kamaradky.. maji je s manzelem uz 6 let a jak vsude pisou,ze wolfram je neposkrabatelny, tak musim rict,ze je to pravda!!! i po 6 letech vypada jako naprosto novy. sama mam prstynek z chir.oceli,ale za rok je celkem dost poskrabany,ale zas je fakt,ze ho nosim stale a delam s nim temer vse. Wolfram bych nemenila i vzhledem k cene je to super :-) skvele maji na vyber na www.steel-edge.cz (jestli to neni reklama a muzu sem ten odkaz napsat) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.2.11 13:22

ahojky, my mame chir. ocel, a zatim vse v poradku  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.2.11 13:25

My máme taky chirurgickou ocel, nosíme oba pořád, jsou trošičku poškrábané, ale to se se zlatým stane taky, na pohled jsou téměř k nerozeznání od bílého zlata, jen jsou trochu „tlustší“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
22.2.11 13:25

Ahoj, my máme snubní z chir. oceli a jsem s nima spokojená (hlavně s cenou :lol: ). Mám v něm bílý kamínky a takovou „dvojspirálu“, manžel má bez kamínku.
Prstýnky nečernají ani po pěti letech, jsou teda trochu poškrábaný, ale to se udělá asi časem na každým a jsou pořád lesklý…

Jo a slyšela jsem, že titanový nejdou zvětšovat/zmenšovat, chirurgický snad jo. Ale nevím, jestli to není jen kec, nezjišťovala jsem :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.2.11 13:29

Taky máme z chir.oceli, ale já tam mám 3 kamínky a 2 mě vypadly :-( Nevíte náhodou, jestli se tam dají dát zpátky, tedy jestli to jde spravit? Kámoška mě tvrdila, že nejde, no je to ošklivý. Na to, že jeden stál 1000Kč docela šunt :zed: jinak by to bylo v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný