Dárek ke 40tinám

81
20.2.11 20:59

Dárek ke 40cátinám

Potřebuji pomoct. Moje švagrová bude mít 40cátiny,nesnáší praktické dárky typu žehlička,skleničky apod. Má ráda zlato a vše s medvídky. Poradťe něco originálního,ale ne tak aby nás to zruinovalo :-D :-D :-D . Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
20.2.11 21:05

Záleží, odkud jste a kolik by to mělo stát, ale co takhle poukaz na thajskou masáž, aby ho držel v náručí nějaký plyšový medvídek (pokud teda může i plyšáky)? Taky nemám ráda praktické dárky, ty si radši vyberu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
20.2.11 21:21

Jsme z Děčína,jako nápad se mi to líbí,ale budu muset zjistit kde nejblíž něco takového dělají,aby to nebylo až v Praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.2.11 21:26

V Brně jsou dvě místa, kde jsou přímo Thajky, ale k nám by to bylo dál než do Prahy. :mrgreen: Každopádně by se dalo cokoliv s péčí o tělo, kam běžně nechodí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.2.11 09:15

V Děčíně je taky spousta masérů i když Thajskou nedělaj ale já dávala k vánocům mamce poukaz na masáž myslím lávovými kameny ale jde vybrat jakákoliv jiná stálo to 500 Kč. Jsem taky z DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.2.11 20:17
nevada píše:
V Děčíně je taky spousta masérů i když Thajskou nedělaj ale já dávala k vánocům mamce poukaz na masáž myslím lávovými kameny ale jde vybrat jakákoliv jiná stálo to 500 Kč. Jsem taky z DC.

Děkuju,a prosímtě,kde tady v DC dělají masáž lávovými kameny? Vím,že výbornou masáž dělají v růžovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
22.2.11 08:36

Zeptám se přítele ty poukazy kupoval on bude mít kontakt já si to nepamatuju. Večer napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný