Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji pomoct. Moje švagrová bude mít 40cátiny,nesnáší praktické dárky typu žehlička,skleničky apod. Má ráda zlato a vše s medvídky. Poradťe něco originálního,ale ne tak aby nás to zruinovalo
. Díky
Záleží, odkud jste a kolik by to mělo stát, ale co takhle poukaz na thajskou masáž, aby ho držel v náručí nějaký plyšový medvídek (pokud teda může i plyšáky)? Taky nemám ráda praktické dárky, ty si radši vyberu sama.
Jsme z Děčína,jako nápad se mi to líbí,ale budu muset zjistit kde nejblíž něco takového dělají,aby to nebylo až v Praze…
V Brně jsou dvě místa, kde jsou přímo Thajky, ale k nám by to bylo dál než do Prahy.
Každopádně by se dalo cokoliv s péčí o tělo, kam běžně nechodí sama.
V Děčíně je taky spousta masérů i když Thajskou nedělaj ale já dávala k vánocům mamce poukaz na masáž myslím lávovými kameny ale jde vybrat jakákoliv jiná stálo to 500 Kč. Jsem taky z DC.
nevada píše:
V Děčíně je taky spousta masérů i když Thajskou nedělaj ale já dávala k vánocům mamce poukaz na masáž myslím lávovými kameny ale jde vybrat jakákoliv jiná stálo to 500 Kč. Jsem taky z DC.
Děkuju,a prosímtě,kde tady v DC dělají masáž lávovými kameny? Vím,že výbornou masáž dělají v růžovce…
Zeptám se přítele ty poukazy kupoval on bude mít kontakt já si to nepamatuju. Večer napíšu.