Hodí se tyto šaty na svatbu?

25.2.11 22:11

Hodí se?

Dobrý den, 30.7. se budu vdávat a potřebuji názor Vás maminek, žen na ty to šatičky? Myslíte si, že bych se v těchto šatech mohla vdávat? Jsou lehoučké. na letní den ideální…
Děkuji moc všem za rady … :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.2.11 22:12

Jeste 1 fotka na detail :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.2.11 22:13

Ahoj, no šaty jsou moc hezký, ale záleží na tom jakou máš postavu a jestli se k tobě hoděj, ke mě by se například nehodily i když se mi líběj. Jinak je samozřejmě rozhodnutí pouze na sobě v čem se budeš vdávat.

Příspěvek upraven 25.02.11 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.11 22:14

Dekuji za nazor … jsem plnostihla vetsi brisko takze hodne schovaji jsou do Acka takze rozsirene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.2.11 22:16

záležíjak vypadaj oblečené..se oblíkni vyfot a z hodnotíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.2.11 22:16

záleží pouze na tobě jak se v nich cítíš, u mě by toho moc nezakryly :mrgreen: já bych musela mít o hodně širší ramínka a až na zem a hodně nařasenou tylovou sukni pod nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.2.11 22:17
Pettulle píše:
záleží pouze na tobě jak se v nich cítíš, u mě by toho moc nezakryly :mrgreen: já bych musela mít o hodně širší ramínka a až na zem a hodně nařasenou tylovou sukni pod nima
:lol:
mě se líbí,ale fakt by bylo lepší hodit fotečku jak vypadají na těle. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
25.2.11 22:20

ono je plnoštíhlá a plnoštíhlá… nejlepší by opravdu byla fotečka ;-)
záleží, jestli nemáš širší paže, to by ta tenká ramínka nebyla nic moc… a dekolt myslím nebude moc vhodný pro velká prsa (a teď myslím opravdu velká)… nerada bych se někoho dotkla… někdo píše plnoštíhlá a má 60kg a někdo píše plnoštíhlá a má třeba 80… ;-)

já si je dokážu představit na někom, kdo má hezké štíhlé nohy (možná schovají větší stehna nebo bříško, takže aspoň pěkná lýtka), pořád to vidím spíš na drobnější postavy…ale je to jen můj názor a může být zkreslený… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.11 22:20

Holky dekuju … bohuzel fotak nemam ted k dispozici …
par dni zpet mi maly pocural mobil a uplne zkratoval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.2.11 22:25

tak to je težké radit..ono fakt záleží jak v tom jsi oblečené..jsou krátké..jaké nohy , ramena, prsa..taky k tomu musíš volit dobré boty..s dlouhejma sedá schovat cokoly…záleží na učesu,špercích..ale duležité je jakv nich ted vyoadáš…na fotkách je vetšina šatu pekných..tak jako když vlezeš do pujčovny…všechny sou krásný..ale ne všechny sedí…a přeci jen je to den D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.2.11 22:27

Pokud jsi plnoštíhlá jak zde padlo třeba 80 a vejš,tak už by mi to přišlo jako nevkusné na svatbu a raději bych zvolila model kterej nebude ještě více rozšiřovat :wink:

Pokud si hubenější plnoštíhlá teda hubené ruce a jen větší bříško a zadek,tak bych je možná vzala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.2.11 22:29

Dneska se lidi berou v ledasčem, takže proč ne. Jestli ti seděj a cítíš se v nich. Jsou pěkné a myslím, že i vhodné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.11 22:29

Jsou po kolena a vzadu na zadech maji masli a takovy ten jakoby zabkovy styl,ze se hodne roztahnou i pro vetsi objem hrudniku :-)
Budu mit kratsi zavojicek at se nebije se satama…
mam kratsi vlasy a jednoduse v nich par sponek s kvety,ale nic bohateho - proto skromnejsi saty …
Mam spis evetsi bricho ale jinak nohy si myslim ze v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
25.2.11 23:39

takové by spíše slušeli družičkám, mě se prostě u nevěst líbí korzetové šaty a až na zem, nemužu si pomoci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
25.2.11 23:49
Vergis píše:
takové by spíše slušeli družičkám, mě se prostě u nevěst líbí korzetové šaty a až na zem, nemužu si pomoci :srdce:

Mám stejný názor. :palec: Taky jsem se vdávala v dlouhých korzetových princeznovských šatech. :-D Ale každá jsme jiná, je to o vkusu a přání každé. Pokud se ti líbí, sluší ti a chceš se v nich vdávat, tak si je vem, jsou hezké. A hodně štěstí. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný