Hodí se tyto šaty na svatbu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andela
26.2.11 10:16
E.K.L. píše:
Vergis píše:
takové by spíše slušeli družičkám, mě se prostě u nevěst líbí korzetové šaty a až na zem, nemužu si pomoci :srdce:
Mám stejný názor. :palec: Taky jsem se vdávala v dlouhých korzetových princeznovských šatech. :-D Ale každá jsme jiná, je to o vkusu a přání každé. Pokud se ti líbí, sluší ti a chceš se v nich vdávat, tak si je vem, jsou hezké. A hodně štěstí. :huban:

ne každému ale korzetové šaty sluší ;) Já si v nich připadám jak selka a na sebe bych je nevzala. :roll:

mě se ty šasty zakladatelky líbí :).

http://modnipeklo.cz/…atebni-saty/ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26.2.11 10:17

Jinak moc děkuji Vám všem za gratulace a přání štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.11 10:18

Prave ze mam takovy nazor i ja na sebe, v korzetovych si pripadam jako baloooon :-D proto jsem chtela zvolit strih do Acka at se schova brisko … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
26.2.11 10:25
SnehovaVlockaaaa píše:
Prave ze mam takovy nazor i ja na sebe, v korzetovych si pripadam jako baloooon :-D proto jsem chtela zvolit strih do Acka at se schova brisko … :-)

procti si to modní peklo :D … sic je to trochu občas drsné, ale stojí to k zamyšlení a možná bys tam nějakou radu našla.

Jako korzet jo, ale korzet … kterej mi teda stahne pas že. Já si zkoušla korzet.šaty co měla ségra na ples, a od ramen po boky jsem byla rovná trubka a ještě mi přišlo že mi právě strašně zvětšilo ramena. No fuj fuj :mrgreen: .
Jinak jsem viděla kráásný šaty, na špag,ramínka, pod prsama podebraný a rovný až na zem, jen takov lehoušký .. to by se líbilo mě :). Ještě bych jen potřebovala aspoň 15cm do vejškypřidat :( (mám 156cm)

• Citovat
  • Upravit
26.2.11 10:28

Dekuji za odkaz hned mrknu az budu mit chvilku pro sebe :-)
Jee ale co ej male to je mile , … me pripada ze bych v korzet. nemohla dychat a navic ze jsou takove neforemne na tele, myslim tim nepoddajne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
26.2.11 10:30
SnehovaVlockaaaa píše:
Dekuji za odkaz hned mrknu az budu mit chvilku pro sebe :-)
Jee ale co ej male to je mile , … me pripada ze bych v korzet. nemohla dychat a navic ze jsou takove neforemne na tele, myslim tim nepoddajne :-)

tak na ten obřad by to asi nevadilo, popř. ještě nějaký to focení :) Ale mít na sobě v parným létě korzet a bohatou sukni není asi nifmof :D

• Citovat
  • Upravit
26.2.11 10:31

No prave ze se nechci potit :-D proto jsem chtela lehoucke saticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.2.11 10:52

Saty jsou to krasne, ale opravdu by bylo lepsi je videt na tobe… :think:

Hlavne bud v klidu, ja mam svatbu za 13dni!!!! a jeste nemam saty :oops:
Budu mit neco v letnim stylu, abych je unosila i v lete pak ke kocarku… a ze nemuzu zadne najit, do kterych bych se vesla s mym tehu pupkem…

Ale zadne svatebni nechci, ani si pujcit, mame malou tajnou akci, bez hostu, takze prave jen nejake letni saty, ktere bych unosila v lete… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.11 10:56

T yjsi muj clovek :-*
Jinak gratuluji k svatbe a miminku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.2.11 10:58
SnehovaVlockaaaa píše:
T yjsi muj clovek :-*
Jinak gratuluji k svatbe a miminku …

tak to dekuju, dvakrat dekuju :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.2.11 11:07

ahoj Sněhová vločko :lol: já se vdávala v červenci a jelikož to byla má i manželova druhá svatba tak jsem volila jiné než bílé šaty.Taky jsem byla těhotná takže kila navíc byly všude.Jako krejčová jsem si je ušila sama :-) A jak říkáš ,pár hostů,svědci rodiče. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.11 11:09

Ahoj Ladynko saticky jsou moc krasne :-) na krasne neveste :-)
Jsi sikovna ze sis je usila sama to ja jsem kopytko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.2.11 11:14

Děkuji. :oops: Původně jsem si myslela že je využiji na ples ale zatim se do nich sice oblíknu ale jsemv nich jako špekáček. :zed: tak si říkam že je třeba prodam,jen nevím kam s nima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
26.2.11 11:21
andela píše:
E.K.L. píše:
Vergis píše:
takové by spíše slušeli družičkám, mě se prostě u nevěst líbí korzetové šaty a až na zem, nemužu si pomoci :srdce:
Mám stejný názor. :palec: Taky jsem se vdávala v dlouhých korzetových princeznovských šatech. :-D Ale každá jsme jiná, je to o vkusu a přání každé. Pokud se ti líbí, sluší ti a chceš se v nich vdávat, tak si je vem, jsou hezké. A hodně štěstí. :huban:

ne každému ale korzetové šaty sluší ;) Já si v nich připadám jak selka a na sebe bych je nevzala. :roll:

No tak právě proto jsem psala, že každá jsme jiná a každé sluší něco jiného. :mrgreen: Já si rozhodně ve svůj svatební den jako selka nepřipadala. :lol: Navíc jsem se vdávala až v září, nebylo ani 20 stupňů a obřad byl v kostele. :mrgreen: Byl to jen můj názor. (a já měřím 160cm :huban: )

Jinak pro zakladatelku: je to tvůj den a ty budeš krásná jako každá nevěsta! :palec: Ať už v těchto šatech, nebo jiných. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.2.11 13:59
andela píše:
E.K.L. píše:
Vergis píše:

presne tak ne kazdemu slusi ja bych je taky mit nemohla a ani sem i nelibi monstrozni princeznovsky saty…navic na silnejsich lidech…jsem spsi pro jednoduchy styl napriklad antika a podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný