Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prave ze mam takovy nazor i ja na sebe, v korzetovych si pripadam jako baloooon
proto jsem chtela zvolit strih do Acka at se schova brisko … ![]()
SnehovaVlockaaaa píše:
Prave ze mam takovy nazor i ja na sebe, v korzetovych si pripadam jako baloooonproto jsem chtela zvolit strih do Acka at se schova brisko …
procti si to modní peklo
… sic je to trochu občas drsné, ale stojí to k zamyšlení a možná bys tam nějakou radu našla.
Jako korzet jo, ale korzet … kterej mi teda stahne pas že. Já si zkoušla korzet.šaty co měla ségra na ples, a od ramen po boky jsem byla rovná trubka a ještě mi přišlo že mi právě strašně zvětšilo ramena. No fuj fuj
.
Jinak jsem viděla kráásný šaty, na špag,ramínka, pod prsama podebraný a rovný až na zem, jen takov lehoušký .. to by se líbilo mě
. Ještě bych jen potřebovala aspoň 15cm do vejškypřidat
(mám 156cm)
Dekuji za odkaz hned mrknu az budu mit chvilku pro sebe ![]()
Jee ale co ej male to je mile , … me pripada ze bych v korzet. nemohla dychat a navic ze jsou takove neforemne na tele, myslim tim nepoddajne ![]()
SnehovaVlockaaaa píše:
Dekuji za odkaz hned mrknu az budu mit chvilku pro sebe
Jee ale co ej male to je mile , … me pripada ze bych v korzet. nemohla dychat a navic ze jsou takove neforemne na tele, myslim tim nepoddajne
tak na ten obřad by to asi nevadilo, popř. ještě nějaký to focení
Ale mít na sobě v parným létě korzet a bohatou sukni není asi nifmof ![]()
No prave ze se nechci potit
proto jsem chtela lehoucke saticky
Saty jsou to krasne, ale opravdu by bylo lepsi je videt na tobe… ![]()
Hlavne bud v klidu, ja mam svatbu za 13dni!!!! a jeste nemam saty ![]()
Budu mit neco v letnim stylu, abych je unosila i v lete pak ke kocarku… a ze nemuzu zadne najit, do kterych bych se vesla s mym tehu pupkem…
Ale zadne svatebni nechci, ani si pujcit, mame malou tajnou akci, bez hostu, takze prave jen nejake letni saty, ktere bych unosila v lete… ![]()
SnehovaVlockaaaa píše:
T yjsi muj clovek
Jinak gratuluji k svatbe a miminku …
tak to dekuju, dvakrat dekuju
![]()
ahoj Sněhová vločko
já se vdávala v červenci a jelikož to byla má i manželova druhá svatba tak jsem volila jiné než bílé šaty.Taky jsem byla těhotná takže kila navíc byly všude.Jako krejčová jsem si je ušila sama
A jak říkáš ,pár hostů,svědci rodiče. ![]()
Ahoj Ladynko saticky jsou moc krasne
na krasne neveste ![]()
Jsi sikovna ze sis je usila sama to ja jsem kopytko
Děkuji.
Původně jsem si myslela že je využiji na ples ale zatim se do nich sice oblíknu ale jsemv nich jako špekáček.
tak si říkam že je třeba prodam,jen nevím kam s nima ![]()
andela píše:E.K.L. píše:Vergis píše:Mám stejný názor.
takové by spíše slušeli družičkám, mě se prostě u nevěst líbí korzetové šaty a až na zem, nemužu si pomociTaky jsem se vdávala v dlouhých korzetových princeznovských šatech.
Ale každá jsme jiná, je to o vkusu a přání každé. Pokud se ti líbí, sluší ti a chceš se v nich vdávat, tak si je vem, jsou hezké. A hodně štěstí.
ne každému ale korzetové šaty sluší
Já si v nich připadám jak selka a na sebe bych je nevzala.
mě se ty šasty zakladatelky líbí
http://modnipeklo.cz/…atebni-saty/.
No tak právě proto jsem psala, že každá jsme jiná a každé sluší něco jiného.
Já si rozhodně ve svůj svatební den jako selka nepřipadala.
Navíc jsem se vdávala až v září, nebylo ani 20 stupňů a obřad byl v kostele.
Byl to jen můj názor. (a já měřím 160cm
)
Jinak pro zakladatelku: je to tvůj den a ty budeš krásná jako každá nevěsta!
Ať už v těchto šatech, nebo jiných. ![]()
andela píše:E.K.L. píše:Vergis píše:Mám stejný názor.
takové by spíše slušeli družičkám, mě se prostě u nevěst líbí korzetové šaty a až na zem, nemužu si pomociTaky jsem se vdávala v dlouhých korzetových princeznovských šatech.
Ale každá jsme jiná, je to o vkusu a přání každé. Pokud se ti líbí, sluší ti a chceš se v nich vdávat, tak si je vem, jsou hezké. A hodně štěstí.
http://modnipeklo.cz/…atebni-saty/.
presne tak ne kazdemu slusi ja bych je taky mit nemohla a ani sem i nelibi monstrozni princeznovsky saty…navic na silnejsich lidech…jsem spsi pro jednoduchy styl napriklad antika a podobne
.
http://modnipeklo.cz/…atebni-saty/