Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, potřebovala bych poradit s dárkem. Nějaké ubytko, pro pár ve věku 30-40 let, na víkend, nějaký hotel event penzion, odpočinout si od dětí. Spíše něco akčnějšího typu ( ikdyž může být i wellness), netradiční sportovní vyžití, někde, kde se dobře nají. Lokalita tak nějak jednoČechy, Jižní Morava ( severní už je asi moc daleko), možno i přihraniční Německo, Rakousko.
Dík
Doporučuji Slevomat!!! Je tam toho spousta a já jsem s ním byla pokaždé spokojená!
![]()
@Lama Lama Asi to bude na Tvoje požadavky málo akční, ale jinak romantika, soukromí, dobré jídlo, wellness. Je to v Rakousku, hned za hranicema, kousíček od Lipna.
@LuSof píše:
Doporučuji Slevomat!!! Je tam toho spousta a já jsem s ním byla pokaždé spokojená!![]()
no, právě slevomatáky ne. Vždycky vcelku zklamání, jak chtěj hosty vodrbat rádoby balíčky. Vždycky si řeknu, že jsem měla jen smůlu a není to o slevomatu, ale o jednotlivých ubytovatelích. Ale něco asi tydle šmejdy slevomat přitahuje.
Navíc bych fakt uvítala konkrétní zkušenost
@ivašot. píše:
@Lama Lama Asi to bude na Tvoje požadavky málo akční, ale jinak romantika, soukromí, dobré jídlo, wellness. Je to v Rakousku, hned za hranicema, kousíček od Lipna.
to vypadá moc hezky. ale ty ceny jsou už hodně na hraně, spíš za.
Segra od nas dostala pobyt v Mariansky laznich Golf hotel, nebo tak nejak, je to s wellnesem a pry to byl luxus. Nasli jsme to na slevomatu, zlevneno z 10 000kc na 5000. ![]()
My byli v Javorníku hotel Filipov…ubytování a okolí klidné, jídlo vynikající, welness luxus. V okolí možnost lyžování a příjemných procházek všude nám
přišel klid, je to skoro až na hranicích se Slovenskem.Jen, co nám malinko odroste prcek vracíme se tam s koly. http://www.hotel-filipov.com/
Já můžu za sebe doporučit Spa resort sanssouci v Karlových Varech. Měli jsme to jednou přes Slevomat a podruhé přes Spa.cz, tak se nám to tam zalíbilo, že chceme příští rok na jaře znovu.