Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ten nůž je dobrý nápad a dá se na něj nechat něco vygravírovat ![]()
@admin - To přejmenovávání diskuzí by mělo mít alespoň nějakou úroveň.
@pannda píše: Více
Takových triček s různými motivy mám ve skříni několik, ale do společnosti v tom fakt nejdu
Podle mě chlap víc využije třeba ty zmiňované skleničky s gravírováním. Těch tu mám několik, co jsem dostal jako dárky a opravdu je používám a co vidím po kamarádech, tak to je také v provozu a nejsou to odložené dárky do skříně
Nebo jsem měl radost z doplňků na motorku, které jsem měl v plánu koupit a dostal jsem je jako dárek. Jinak klasika, nějaké kvalitní pero s věnováním, pokud se živí za stolem. Prostě to vzít tak, že chlapi moc nebývají na vystavování dárků, co nepoužívají, ale řešit spíš něco praktického.
@cecetka píše: Více
Nebo tak, pokud si ten chlap občas panáka dá
Prostě něco praktického, když to vezmu podle sebe a chlapů co znám.
@Ab365 píše: Více
aha, tak to u nich urguj, to je hodně hloupé přejmenování a divně pak vypadáš ty, ať to opraví @admin
Díky, zasmála jsem se. A uživatella má i tipy na dárky. Konečne zase nějaká plodná diskuze, po delší době. ![]()
Dobrý večer,
@stinga Děkuji za zmínku!
@Kju879 A Vám se moc omlouvám… tohle se adminovi moc nepovedlo. Titulek jsem již opravila.
S úctou,
Klári ![]()
Teď frčí poukaz s žetony do grónského kasína, místní je budou provozovat jako odměnu za příklon k USA-spojené státy evropské bez nutnosti federalizace…
@Lenka0505 píše: Více
Ano, třeba mejdlo a šůrovák, to bude určitě rád.
![]()